- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не особено малък проблем.
От едно сране цяло политически скандал направихте за моята личност.![]()
Имам отговор за тебе. Убий тоя смотан извратен хуй ! После си забий химикалка в окото.
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Определено е извратен! Година и половина връзка наистина не е малко.Или го вкарвай в пътя или го режи.Има си тоалетна за тази работа!!!
Big cock is here
не само гаджето на авторката има проблемиПървоначално написано от xXgirl15xx
![]()
![]()
![]()
как така ще сереш по някой бе тва не са фетиши ... вие да не сте животни бе ... а му еби путката майна и на гаджето ти и на всички ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
тва му се вика копрофилия, и на някои места било разпространено.
това казва уикипедия. аз казвам, че в уикипедия са копрофили и искат да ви убедят, че е нормално.
тъжно е, че и в българия са се навъдили разни извратени истории.
а на твоя приятел му кажи да отвори 2girls1cup -точка- com и да те остави намира.
ай със здраве - другото не е важно
майкооооо майко no comentПървоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
колко мило...Първоначално написано от xXgirl15xx
![]()
при всеки е различно- него това с изхождането може да го възбуждамакар ,че това си е доста странно
![]()
![]()
Може би трябва да поговориш с него, да го питаш кое точно харесва в секса, кое и как го предпочита ддз
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
чшшшшш алоооооооооооу xXgirl15xx айде по-леко .. регнала си се от 2 дена и почна тука да нареждаш .. я се успокой малко!!!![]()
Това е форум и всеки има право да си изказва мнението .. не може всички да са съгласни с тебе .. като не го одобряват им напиши не ме е*е к'во мислите и ги отеби .. к'во ги храниш тука ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сбъркала си човека, на който да се отваряш драга .. не ми се прави на много оборотна щоту си личи от далече, че не ставаш .. по - добре си трай там и не ми се набивай на очите ..ии както обичам да казвам нито си ми на годините, нито на акъла най - малкото си перкалено тъпа, за да споря с тебе .. той живота достатъчно те е наказал и лишил от мозъчни клетки в малката ти главица ..
![]()
а и още нещо .. не съм ти позволила да спориш с мен така, че не прави грубата грешка да си отваряш устичката щоту бързо ще я запълня с разни неща, които само такива като тебе чакат ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Продължавай да храниш така любимите ми съфорумци и на свиждане в болницата няма да ти дойда. Айде чао.Първоначално написано от xXgirl15xx
Пази се.
На тази срането и е изпило мозъка.![]()
П.С.: Ама точно с мен никой не иска да говори...поне не ме хранят.
Внимавай, на кой как говориш, защото можеш да попаднеш на грешния човек.Първоначално написано от xXgirl15xx
П.П Нищо лично. Просто приятелски съвет.![]()
изсери му се бе кфо ти дреме ..![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Тази е по-елементарна и от китайска сглобка. В тази тема освен че мирише на лайна, почна да лъха и на сено от "печената мацка".![]()
Първоначално написано от xXgirl15xx
И ти ще лапнеш нещо - дълго, метално, M9 му е модела. Жалко, че ще е последното нещо в устата ти и жалко, че на такава ранна възраст.
Пак ти казвам, замисли се на кого как говориш, че ще объркаш човека, ама после майка ти и баща ти ще страдат, ти няма да имаш възможност.
Ужас!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
приятелят ти на тема секс е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛЕН! или..приемаш това което той иска (УЖАС) или му казваш за нормален секс с малко мръсотиййки..но чак пък товааайде стига бе! последния вариант е да му кажеш ДОВИЖДАНЕ!
I don`t care .. ;] ..
Лелее.. тоя е пълно копеле.. зарежи го..
![]()
![]()
Стига сте спамили бе има скайпове и лични саобщения.Никой не е длъжен да чете заплахи,убиди,псувни и т.н....