.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    От едно сране цяло политически скандал направихте за моята личност.

Фен
    Град
    pernik
    Имам отговор за тебе. Убий тоя смотан извратен хуй ! После си забий химикалка в окото.
    В този форум всички са разгонени, но дотук !

Определено е извратен! Година и половина връзка наистина не е малко.Или го вкарвай в пътя или го режи.Има си тоалетна за тази работа!!!
    Big cock is here

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    аз съм го правила пред момче ама щото аз исках..и тои се съгласи ама не точно изхождане ми по малко иначе пишканет о също съм го прайла
    не само гаджето на авторката има проблеми как така ще сереш по някой бе тва не са фетиши ... вие да не сте животни бе ... а му еби путката майна и на гаджето ти и на всички ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

тва му се вика копрофилия, и на някои места било разпространено.
    това казва уикипедия. аз казвам, че в уикипедия са копрофили и искат да ви убедят, че е нормално.
    тъжно е, че и в българия са се навъдили разни извратени истории.

а на твоя приятел му кажи да отвори 2girls1cup -точка- com и да те остави намира.
    ай със здраве - другото не е важно

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    аз съм го правила пред момче ама щото аз исках..и тои се съгласи ама не точно изхождане ми по малко иначе пишканет о също съм го прайла
    не само гаджето на авторката има проблеми как така ще сереш по някой бе тва не са фетиши ... вие да не сте животни бе ... а му е** п****та майна и на гаджето ти и на всички ...
    майкооооо майко no coment
    Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
    Ч.Чаплин

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от majestic001
    Имам отговор за тебе. Убий тоя смотан извратен "мъжки полов орган" ! После си забий химикалка в окото.

Супер фен Аватара на Passi0n
    Ебати човека Отвратително е бе!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Не виждам толкова извратено в тва
    аз съм го прайла на приятела ми щото знам че му харесва..и ако тя го харесва не виждам къв е проблема
    яла си му лайната?
    Не!
    не ми ги е ял нито той нито аз- само исках да го направа върху него
    колко мило...

при всеки е различно- него това с изхождането може да го възбужда макар ,че това си е доста странно
    Може би трябва да поговориш с него, да го питаш кое точно харесва в секса, кое и как го предпочита ддз
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на Hilary_
    чшшшшш алоооооооооооу xXgirl15xx айде по-леко .. регнала си се от 2 дена и почна тука да нареждаш .. я се успокой малко!!!

Това е форум и всеки има право да си изказва мнението .. не може всички да са съгласни с тебе .. като не го одобряват им напиши не ме е*е к'во мислите и ги отеби .. к'во ги храниш тука ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сбъркала си човека, на който да се отваряш драга .. не ми се прави на много оборотна щоту си личи от далече, че не ставаш .. по - добре си трай там и не ми се набивай на очите .. ии както обичам да казвам нито си ми на годините, нито на акъла най - малкото си перкалено тъпа, за да споря с тебе .. той живота достатъчно те е наказал и лишил от мозъчни клетки в малката ти главица ..

а и още нещо .. не съм ти позволила да спориш с мен така, че не прави грубата грешка да си отваряш устичката щоту бързо ще я запълня с разни неща, които само такива като тебе чакат ..

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    чшшшшш алоооооооооооу xXgirl15xx айде по-леко .. регнала си се от 2 дена и почна тука да нареждаш .. я се успокой малко!!!

Това е форум и всеки има право да си изказва мнението .. не може всички да са съгласни с тебе .. като не го одобряват им напиши не ме е*е к'во мислите и ги отеби .. к'во ги храниш тука ..

амаа нещастнице чшшш алооооооу викай на майка ти селянко проста взимай си стоя тъпанар черен и и се разкарай от форума ще напрайш лек за всички няма тема да не сте съсипали и спамили ще съм регистрирана от колко си искам..виж я

селянка
    Продължавай да храниш така любимите ми съфорумци и на свиждане в болницата няма да ти дойда. Айде чао.
    Пази се.

Град
    София
    На тази срането и е изпило мозъка.

П.С.: Ама точно с мен никой не иска да говори ...поне не ме хранят.

Град
    София
    Сбъркала си човека, на който да се отваряш драга .. не ми се прави на много оборотна щоту си личи от далече, че не ставаш .. по - добре си трай там и не ми се набивай на очите .. ии както обичам да казвам нито си ми на годините, нито на акъла най - малкото си перкалено тъпа, за да споря с тебе .. той живота достатъчно те е наказал и лишил от мозъчни клетки в малката ти главица ..

а и още нещо .. не съм ти позволила да спориш с мен така, че не прави грубата грешка да си отваряш устичката щоту бързо ще я запълня с разни неща, които само такива като тебе чакат ..

сбъркала съм чавека ти си го сбъркала мн си смела ела го кажи пред мен че като гледам сии мнннннн голяма ще помета пода с теб такива отворени като теб не си знаят мястото и аз им го намирам

Внимавай, на кой как говориш, защото можеш да попаднеш на грешния човек.
    П.П Нищо лично. Просто приятелски съвет.

изсери му се бе кфо ти дреме ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    София
    Тази е по-елементарна и от китайска сглобка. В тази тема освен че мирише на лайна, почна да лъха и на сено от "печената мацка".

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

амаа нещастнице чшшш алооооооу викай на майка ти селянко проста взимай си стоя тъпанар черен и и се разкарай от форума ще напрайш лек за всички няма тема да не сте съсипали и спамили ще съм регистрирана от колко си искам..виж я

селянка
    Продължавай да храниш така любимите ми съфорумци и на свиждане в болницата няма да ти дойда. Айде чао.
    Пази се.
    отивай лапай на американеца и мълчи бе

И ти ще лапнеш нещо - дълго, метално, M9 му е модела. Жалко, че ще е последното нещо в устата ти и жалко, че на такава ранна възраст.
    Пак ти казвам, замисли се на кого как говориш, че ще объркаш човека, ама после майка ти и баща ти ще страдат, ти няма да имаш възможност.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ужас!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

приятелят ти на тема секс е ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛЕН! или..приемаш това което той иска (УЖАС) или му казваш за нормален секс с малко мръсотиййки..но чак пък товаа айде стига бе! последния вариант е да му кажеш ДОВИЖДАНЕ!
    I don`t care .. ;] ..

Лелее.. тоя е пълно копеле.. зарежи го..

Стига сте спамили бе има скайпове и лични саобщения.Никой не е длъжен да чете заплахи,убиди,псувни и т.н....

Много извратени хора има в тоя форум

исери му се в остата на тоя геи
    afasfasfasfas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си