- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Затвор? Наистина? Справедливост?
Нищо и кое му е нищо? Явно не сме наясно какво е нещо и какво е нищо.Първоначално написано от bulgarian1878
Първо възстанови еврофондовете, което в условията на криза не са никак малко пари. Второ осигури се стабилен старт за учебната година и се съкратиха разходите за да не си унищожаваме държавния резерв. Трето върза се НАП със Агенция "Митници", което ще носи на България огромно количество пари (стотици милиони). Двете системи са готови за връзване от 2-3 години, но никой не го направи до сега. Имаше ревизии във всички ведомства и една маса хора от миналия кабинет са подсъдими и, ако съдът си свърши работата (което не е бойкова работа) нищо чудно накрая българския закон да види бял свят. Имам експертен кабинет - нещо доста нехарактерно за миналия кабинет, където всички бяха политфигури. Европа ни вярва. Симеончо е на път да си остане без половината земи. БАН е на път да се реформира, което е крайно време, защото познавам маса хора от там, които получават солидни заплати, а не си знаят и адреса на работното място. ДПС и БСП вече не са на власт. Имам твърд лидер, които се съобразява с Европа но не се поддава лесно на натиск. Имаше чистка на политическите фигури, почти на всички етажи във властта (това го знам отвътре). Малко ли е?Това за 100 дни.
А кристо да си плюе, той друго не може.