- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- просто моята история
Първоначално написано от Blueberries
имам една приятелка, която е на 16, а майка и е на 61, баща и на 63 години. На нея и е супер гадно като някой я пита това дядо и баба и ли са...Освен това се носят слухове, че е осиновена...Гадно и е на момичето, но такъв е живота сега...справя се, не обръща внимание на слуховете и толкова...те също не са богати и едва свързват двата края...
Имам и друга приятелка чийто родители са на по 50 и няколко...При нея няма такива слухове щото тя има голям брат на 24 ама все пак и нейните родители са възрастни...
Съветвам те да не обръщаш внимание на слухове и подигравки, да не ти пука, това са родителите ти, те са ти дали живот и те са те отгледали...радвай се...някои деца нямат и такива родители дори...Млади, стари, няма значение...
А сега пък ще ти разкажа за един друг случай, имам приятелка която е на 15, а майка и е на 29...има и братче на 11...не и е лесно на момичето, като всеки и се подиграва, че майка и я е родила на 14...Освен това тя си няма баща, живее с майка си, брат си и баба си и дядо си.Понякога представя майка си за сестра и а баба си и дядо си за родители. Всеки с неговите си проблеми...
Има много деца като теб, така че не се притеснявай пак ти казвам...Аааа сега се сетих и за братовчедка ми...бебенце е на 1годинка, а чичо ми и стринка ми са на по 41 и 39...след време като е на 15 и на нея ще о е кофти сиг. че са по възрастни. Но всеки когато прецени тогава има деца...
Много деца познавам с възрастни или много млади родители, не си единствена...Да не ти пука изобщоо
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Еми честно казано майка ми е на 48 ,а баща ми е на 53.. Не се срамувам от тях,защото знам през какви проблеми са минали и че е можело да не се и родя. Имам брат на 19 ,аз съм на 14 и мисля ,че не е проблем,че са по-големи от родителите на приятелите ми. Стега всичко да е наред ,на мен не ми пука.Не смятам ,че са стари. Баща ми няма нито 1 бял косъм,как да кажа,че е стар.. Купуват ни каквото поискаме,стига да сме си го заслужили.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хеи познато ми!!! И мойте родители са стари и мн често остажаме бес пари вклучително и за мен и аз не се оплакжам и не мранкам но не трябва да те е страх че ще останеш сама![]()
![]()
! Относно парите не искаи йобни зимаи си по сандвич от вку6ти когато сте в затруднено полужение
. А колкото до скандалите гледай по-малко да се спречкжаш с маикати [поне в твоя случаи в моя аз се карам много и с двамата].
Успеь за напред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Здравей адашке![]()
Наистина много ти съчуствам.....Ние сме почти на същото положение...Наще се карат често когато тате пие...абе изобщо...А гадното е при мен че на брат ми му купуват скъпи дрехи, а на мен не..Това лято си потърси работа независимо къде и може би малко можеш да помогнеш на вашите....И горе главата...Не гледай толкова мрачно на нещата.Кой знае-може пък всичко да се оправи..Айде успехчета![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Разбирам те.И аз съм точно като тебе,с изключението че нямам баща. И моят майка е доста старичка.Свикнала е с правилата от преди години, и сега ме държи строго. Например,пуска ме да излизам на вънка само до 16:30-17:30, а моите приятелки ги пускат чак до десет часа,а през лятото чак до полунощ. Разбирам,че нейните разбирания са различки с тези на младото поколение,но ми е гадно.Някои дори ми казват,че съм била задръстена,защото мисля като възрастен човек,но гледам да не обръщам внимание,на пропилите се отворени 14 годишни курви.
И от друга страна,парите. Доста е сложно при нас, и колкото и да е странно по-голямата част от парите ни идват заради мене. Значи, вторият съпруг на майка ми,ми се води за баща(нищо че съм осиновена).Те се развеждат когато съм на 4 годинки,но никога не ми е плащал издръжката.Той се обеси когато бях на 9 или 10 и оттогава получавам нещо като пенсия,защото единият ми родител е умрял.Много и аз не мога да го обесня,но получавам окло 110 лв. на месец заради него. А иначе майка ми от 3 години си имаше приятел,с които живееха заедно,той получаваше доста пари,и затова си живеехме добре,но и той почина през март тази година. А майка ми е представител на Джет кеш,или сега както го наричат Би Ен Пи парибас и т.н. нещо си банкМного скапано име. Малко пари се изкарват от тая фирма.Взимат се пари по процент. А ние живеем в малък град(Генерал Тошево,едва ли някой от вас го знае) и малко хора искат да теглят пари. Така,че майка ми получва само по стотина лева на месец. И кажете,как да се издържаме със 250лв(детските ми,парите заради баща ми, заплатата на майками,която не надвишава 170лв.) Добре поне,че сме си купили апартаментът в който живеем сега,и не трябва да плащаме наем,иначе нз как щахме да я караме.Сега като идва зимата не ми си мисли,как ще бъде.На парно сме,което струва към 200лв.на месец и направо ужс... Затова с майка ми ще ходим да живеем 1-2 месеца убабини.Да се топлим там,щото иначе няма как.
Сори,че се обеснявам толкова много.Мога да се оплаквам цял ден,но знам,че това не е хубаво затова спирам дотукаУспех на всички. И не забравяйте,че животът е колело,един ден си горе,друг ден слизаш долу
![]()
Здравей,твоята история ме накара да се замисля много.Винаги съм била малката лигла на мама и тате.Нямам братя и сестри и съм на 14(почти).Винаги каквото искам го получавам.С парите сме горе долу.Не ми е за цел да се хваля,че получавам всичко,а просто се замислям,защото и ние лятото бяхме в такъв период...бях с 10 лева за седмица..да ги харча както искам..сега се пооправихме..Миме много ти съчуствам да знаеш..И не само лятото бяхме в такъв период,много пъти се е случвало и знам какво е.Вдигни си главата,лятото си намери работа и сега де в някой сладкарски цех зимат за събота и неделя.. Упех мимее![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Аз съм почти същата история като "thedarkkiss" ,, не че нямаме пари ама не сме и богати добре бяхме но баща ми се разболя и сега не ходи на работа за 5-6 месеца и нямаме много пари ,, по прицнип ми копуват както казва майка ми " едни от най-хубавите" дрехи,обувки не мога да се оплача имам всичко каквото пойскам,, но на всеки се случва да няма пари .. Когато бях по малка много се карахме и мама и тати и азз с тях но сега нещата се пооправиха.. е колкото до твоят проблем мен мама все ми повтаря че вече ми е време да рабоя [на 14 съм] сега като почне лято иди някаде сервитьорка и така..![]()
![]()
все едно аз съм го писалавиждам обаче, че не съм първата с подобна история. разликата е, че съм само с един родител. майка ми също не е първа младост, ама и нея я хваща 'пубертета'
за всяко нещо ми вика, изкарва си го на мен. когато седна да и кажа, че не ми е приятно да ми вика, тя ми отвръща, че било за мое добро. е това добро НЕ ми харесва
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук