- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- просто моята история
Здравей Мария,
Аз съм Таня на 14 ( утре ги навършвам )
Значи след като прочетах това което бече написала се замислих колко сходни животи имат хората ...
Ами значи моита история е същата почти само дето нашите се разведаха на скоро ама те и без това си изневеряваха ... Ам малко се отплеснах таа преди и ние нямахме пари ( не че сега имаме де ама ... ) и аз реших да започна работа бях на 13 и се предполагаше че няма да ме вземат никаде... Но намерих една моя стара приятелка дето тяхните даржат заведение и ги помолих ако трябва на половин заплата да ме пуснат малко да работя каквото и да било , сервитьорка барманка или ако трябва само да мия чиниите в кухнята ... И те се съгласиха ( това беше лятото) и започнах да уж да излизам с приятели, а междовременно ходех да работя и събрах малко пари... И така помогнах поне малко на нашите ....
А колкото да това, че те е страх да не останеш сама ... Ей момиче та ти си на 15 години НЯМА да останеш сама ... Порсто спри да мислиш за това ... Не дърпаи дявола за опашката са казали хората ...
Незнам с какво друго бих ти помогнала, но ако мога само кажи ... Било то да споделиш с някои на стреща съм ...![]()
![]()
И успех Миме![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....