- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как трябва да изглежда момчето
ахаххаха,даПървоначално написано от Decu
![]()
и Д. и К. също.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
уу "блуСки"зле ..
силен , първи номер , якичък ... и да не е чак толкова мил
с готЯно дупе .. и чаровна усмивка![]()
Баща ти на Руди Фьолер ли прилича?Първоначално написано от Joc
Ето така
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
![]()
![]()
![]()
![]()
аррр колко е секси ... искам да приличам на негоооо .. но природата не е била благосклонна към мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
лично за мен момчето трябва да се обезкосмява...а ина4е просто да е спретнат и да Не носи анцузи.....и да ми харесва като характер...
mmKamm имаме еднакав вкус за мъже![]()
![]()
Висок и с тъмна коса(1-2 номер), в никакъв случай някакъв напомпан. Това за външния вид, не съм кой знае колко претенциозна.
Иначе да има хубава усмивка и да не е кой знае колко мил и мазен.![]()
http://www.stardustmovies.com/gallery_film/(230908141727)tn2_josh_hartnett_3.jpg ако някой има ето такива сладки дръпнати очи може да ми пише![]()
![]()
http://e-vestnik.bg/imgs/dubai_festi...hristensen.jpg
http://ig0.mirtesen.ru/images/upload...43332/big.jpeg
http://images.fanpop.com/images/imag...68_384_480.jpg
а тези тримцата са страхооооотни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чак лигите ще ми потекат
![]()
Иначе не искам да си обезкосмява краката и ръцете освен ако няма дебели черни и къдрави космиИскам да е умен, мил, забавен, възпитан и поне малко културен
Ама нема такъв човечец, тъй чеее....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз познавам един такъвПървоначално написано от Pedigree
![]()
Grumpy old madman
тези определено ме кефятПървоначално написано от gabi_94
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ще ни запознаеш:ДПървоначално написано от Canis_Dirus
Мнооооооого правилноПървоначално написано от LambOfGod
![]()
времет0 тu uztuча
Идеалът ми за момче е:
ВЪНШЕН ВИД: Тъмна коса, кафеви, топли очи, не мн слаб... все пак тряа да ме пази, не аз него, ама не и някакъв 100 кила...не държа много на мускули, да има разтапяща усмивка ии... долу-горе това е...
ХАРАКТЕР: Добричък, по такива си падам, мил, нежен, най-важното-да ме обича, с чувство за хумор... и в никакъв случай да не се прави на гъзар, щото освен да ме отблъсне, друго няма да направи... тряа да има мозък в главата...
хммм... доста съм претенциозна... в интерес на истината досега не съм срещала такъв... пожелавам си го![]()
времет0 тu uztuча
ми щото е гнусно с някви вълчи къдрави ,дебели ,мазни ,мЕризливи космиПървоначално написано от Pwnmaster
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е съжалявам, че си попадала на някакъв смрАдливец, но аз лично предпочитам когато под юргана набарам некой крак, да не се чудя мой ли е или негов. Освен това, това че има косми, не значи непременно, че мирише. Миризмата се получава от други нещаПървоначално написано от teenems
За под мишниците...може и да има нещо такова, но...краката... гърдите....
![]()
Потвърждавам. И като се почне със снимките.. ахахаВсе едно има 100 000 еднакви подобни момчета
Направо мани.. зае.и
![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Интересно ми е тези "каталожни" описания, щото са си точно каталожни, по между другото, дали техните съпортъри съблюдават за тях, когато си търсят гаджета...
Представяш ли си в дискотеката примерно мацката вади един лист хартия и с молив започва :
1. Сини очи - чек!
2. Руса зализана прическа - чек!
3. Блуза на Долче и Габана - ЧЕК!
4. ...
..
....
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Eстествено, че не. Просто всяка описва някой прекрасен, който си е харесалаПървоначално написано от SouthStandServiceLad
Няма как да търси точно това, което е описала. Няма и как да го намери естествено.
пт - Аз обичам високи. И ДА, в дискотеката проверявам височинатаНо ест не съм против и ниските момчета
![]()
Абе атлетичен да е, да се чувствам сигурна под крилото му и много да ме обича.Останалото - вятър работа. И аз предпочитам космите бтв, няма много смисъл да се бръсне - космите не са гнусни.
Външен вид няма кой знае какво значение, ама да спортува момчето. Няма значение какво, просто да не се запуска. Някви отпуснати и слаби вече не харесвам (преди постоянно писах че обичам слаботелесни. Е да, ама вече не. Мъжът трябва да е мъж. Дори може да е леко едричък, но не мазен дебелак.)
Като ме прегръща или чука да се чувствам с мъж.<- сори за грубото изказване, ама е така. И не, не съм развратна, ама мисля в перспектива, за бъдещите ми изживявания.
Бтв аз пък нямам нищо против нацепените, ама да не са тъпи като дъски. (за жалост, повечето са)
Като цяло - нормалните са с предимствоНекви гейове, бръснати, мно'о слаби или мно'о дебели нямат работа, също и геймъри, хора със заседял начин на живот...просто аутец.
Ай спирам..много капризна станах (;
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хммммм.
ръста не е от значение.
косата-къса. очите- все едно. да има косми,по дяволите!
хардкор да е
с характера нещата са мнооооого относителни. обикновено си падам по мъже,които дори ме..дразнят в няква степен. о.О
иначе бих пуснала снимка,НО не заслужавате![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Разбира се, че има. Всякакви комбинации от "мислими" неща са възможни и съществуващи. Някъде...Eстествено, че не. Просто всяка описва някой прекрасен, който си е харесала Very Happy Няма как да търси точно това, което е описала. Няма и как да го намери естествено
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Да, вярно е.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Малко прозвуча като: "Всеки си има сродна душа, която го чака някъде!" - да, ама не.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни