- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как трябва да изглежда момчето
ми нз що мислиш така ... перфектното момиче е интелигентно,красиво,надар ено,с добър характер... Тая що годе отговаря на характеристикатаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Оферта са мечтите, но когато са подплатени с реалност е най-добре.
А когато си смрадлива пикла с огромно самочувствие на преживяла столетни раздели, любови и се изживяваш за философ на живота... тогава лошо. Защо ? Защото твоите изисквания струват точно толкова, колкото струва и никотиновата ми храчка сутрин.
Казали са, че скромността краси човека, а това не е ей така казано. Реално обаче всичко това е проблем на напълно рухналата ценностна система.
Оная по назад искала футболист, пък черинка ли беше, коя беше й отговори недвусмислено, че би си взела под ръчичка богатото татенце. Дори да е ирония на мен не ми става смешно от нея. Защото го виждам всеки ден. Не съм останал без женско внимание, но скоро ще се окаже, че сме в период на пълна инфлация по отношение на ценностите. Женките много ще търсят нещо, което или не съществува или е прекалено малко. А това ще доведе неминуемо до социален апокалипсис и това го казвам съвсем сериозно.
Така че най спокойно можете да засмучете огромния говежди член и да припявате марсилезата.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
човек да не поспи до късно, тука се изписал целия свят
Малко ме дразни факта, че бабите ми и други възрастни хора ме съветват да си търся богат мъж? Верно, не мога да живея на фотосинтеза. Хем са прави, хем не.
А питам аз защо не ме съветват аз да бъда жената на място и да имам пари?
Ценностната система на малки и големи е в г*за! Лежат на тая кълка, че мъжа е на по-висше стъпало и от там рефлектират всички техни съвети върху психиката ми.
Ама аз не им се давам.![]()
пахаха
Прекрасно мнение за теб имат значи. Имаше едно подобно девойче от моя блок, дъщеря на ТИР-аджия и Стюардеса и нея я съветваха да си хване богат мъж, независимо дали е циганин, турчин или от метадоновата програма.![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Много ясно че са на по-висше стъпало, аз ако кажа на един мъж че съм член на Менса и имам сертификат и членска карта, вариантите са два:
1. Няма да ми повярва, ще ме накара да реша теста наново, след това ще реши, че съм специалист по фотошоп и съм фалшифицирала резултата или някой мъж ми е помогнал, след това ще реши че трябва да е до мен,докато го решавам,след това ще реши че ако два пъти погледна встрани от екрана съм диквалифицирана (70%)
2.Ще реши с присъщата гордост, че няма как някоя жена да е по-умна от него и ще прекара цял живот,всеки възможен момент в доказване на обратното (30%)
Глупости, на мен основното ми изискване е или да е по-хубав,или по-умен от мен (като изключим крайните комбинации)![]()
Така е,сега се върни и прочети пак това за Менса и се замисли![]()
Аз съм член на създадената от мен "Асоциация на живите гении". Тоест - от хората в нашата асоциация по-умни няма.
Ама щом това, дали си умен се определя от тест. На първа среща какво правиш? Даваш му тестче и моливче и 45 минути да реши? После ако е под 130 му каваш, че нищо няма да излезе?
Grumpy old madman
пахаха разбирасе че момичетата не гледаме ум . Попринцип на мен приятелите ми са момчета и точно 1 момиче с което поддържаме тясни контактиОбаче когато става въпрос за момче което не ми трябва за приятел ако изглежда много много добре ще си ходя с него навсякъде и изобщо няма да ми пука колко му е мозъка , дори ако не ми говори нищо най-добре
на тоя етап от живота ми .. но тва е ако наистина е много готин на външност Иначе гледаме да е умен и забавен хахахахахаха
който търси - намира . ^^
Имах друго предвид, ама не ме разбрахте нещо.
Е, то ся ще излезе, че само хипер умните създават дълготрайни и пълноценни връзки.![]()
Това, да не гледате дали гаджето ви е умно, е...![]()
Аз винаги го взимам под внимание и не вярвам, че наистина ги мислите тия глупости, дето ги пишете.
Защото за мен Мъжът трябва да е умен, забавен и да ме привлича...
What you give is what you get!
Мен мама ми каза само с отличници да си играя.
Въобще не контактувам с хора, които имат успех под 5. Между 5 и 5,50 правя там едни сложни калкулации по една формула за идеалния външен вид.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
добре добре![]()
Е то момчето може да е много умно, ама ако е някакъв темерут с кофти характер - к'во става тогава? Както и обратното - ако има чувство за хумор, знае кога какво да каже, приятен е и т.н., тогава не е нужно да е свръх-интелигентен.
Темата беше как трябва да изглежда едно момче, ама айде..
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Лима, а също знам столиците и на съседките на ПеруПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Това да имаш високи оценки не го вземам като индекс за наличие на интелект, защото виждам сумати народ, който може да учи това, което се дава в даскало, но оттам нататъка нищо друго не знаят, даже елементарни неща. Може ли един човек с интелект да не знае столицата на САЩ или пък да не е чувал за Джек Лондон? Няма как просто, но много от "отличниците" не знаят. Това са хора със закостенял мозък, на който със сила се вкарва информация. Аз харесвам хора със "живи мозъци", които обичат да научават нови неща, независимо дали ще му намери практическо приложение в живота, а просто защото му е любопитно и иска да се развива.
Audio ergo sum
Значи щом изключваме "бележкарите" и любопитните хора от умните, значи остават философите или тези хора, които притежават опит и могат постоянно сентенции да ти говорят?![]()
Audio ergo sum
Тъй като вече яко закъснявам ще нахвърля само,какво исках да кажа..
Жените харесват силни мъже и причината за да се случва това е естественият подбор. Преди за силен се е считал по-могъщият физически, някой който ще я пази от недоброжелатели,ще пази честта й с юмруци и тн.Сега времената са се променили и силен е не физически могъщият, а умният мъж.Това е така, защото в днешното в обществото не се успява с шамари и обиди, а с хитрост,ум,обща култура,добри маниери,възпитание и тн.
Една жена знае, че умният мъж никога няма да я дърпа надолу, защото той самият никога няма да отиде нататък.
Лично на мен, не ми е достатъчно да е умен, аз обичам да се конкурирам и затова искам да имам някой , който е по-умен от мен.
А умен за мен означава да има бърза и логична мисъл (точно тези неща са важни за тестовете за интелигентност), защото именно тя ще помага в сложни житейски ситуации .В дефиницията за умен за мен не се включва човек с широка обща култура или богат житейски опит.
И за край ще кажа, че не искам да обидя никого и че не ме се имам за нищо особено.
Тестовете за интелигентност не отчитат толкова логиката. При тях решаваща роля играе визуализацията и математиката. Най-голямата част от задачите са базирани на разни кръгчета и квадратчета и логически математически редици. Задачите с думи също са до голяма степен логическа редица.
Тоест хора с ясно изразена визуална памет и "визуализиращо" мислене, както и с добри математически познания. Като архитект с дългогодишна практика, или строителен инженер имаш доста голямо предимство.
Тоест тестовете толерират един модел на мислене характерен за европейските страни и западноевропейския начин на мислене.
Стефан Цвайг има един хубав разказ "Играчът на шах", който засяга по интересен начин тази тема.
Grumpy old madman
На какво се правиш, к'ви ги говориш?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
умният човек си борави правилно с информация, знае как да я използва. знае как с малко /примерно/ знания да те обори и да ти промени мнението дотолкова, че да имаш респект към него след това.
И не, не си подбирам гаджетата според оценките...
Имам нужната преценка за това кой какъв е.
Постави се в следната ситуация: ти /като неглупавият във връзката/ си хващаш сериозна приятелка, която по едни или други обстоятелства не е от най-интелигентните. Говорите си разни неща, подмяташ й някакъв комплимент, но по интересен и заобиколен начин. Тя естествено не те разбира. Ти се примиряваш. След това пробваш с нещо по-просто, но, уви, тя отново тъне в неразбиране. Пак се примиряваш, харесФаш си я, ще си я търпиш такава, каквато е.
Идва моментът обаче, в който започвате и да си приказвате по-сериозно на разни теми. Окей, изпъкваш с блестящия си ум /който не е сигурно дали девойката забелязва при липсата на нейния/, но не ти ли става скучно и дразнещо след някой друг ... монолог?
What you give is what you get!