.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Нещо, което е трудно да се опише..

.. да, трудно е да се опише всичко.. прекарал съм доста време в този форум, доста време в което съм споделил много неща, и щастили и тъжни, доста време в което съм видял всякакви истории.. доста пъти съм изливал душата си, чувствата си и съм споделял неща, които не съм казвал на други и то не защото търся накаква анонимност, ами заради това, че са малко хората които могат да ме разберат..

Всичко се отнася за едно момиче, което преди просто познавах по име, танцувал съм с нея в клуба по спортни танци, но този месец осъзнах какво представлява и открих истинската й същност.. и точно в тази същност се влюбих. Влюбвал съм се малко пъти, последната ми връзка приключи с не много щастлив край защото нямах възможност да продължа връзката.. но сега се влюбих отново и искам да бъда с въпросното момиче, но едно е да искаш, а друго е да бъде това което искаш.. все още не знае за чувствата ми, но мисля утре да й разкрия всичко.

Защо ли.. защото всичко отвътре малко по малко ме изяжда, всеки ден ме кара да се чувствам по зле, и все по-трудно полагам усилия да го скрия, до днес не можах.. Не можах защото всичко ми с трупа на главата.. защото когато вечер заспя, сутрин се събуждам с мисълта за нея и с мисълта за това какво изпитвам.. защото когато я погледна, се изпълвам с чуство което не съм изпитвал от много време..

Не знам какво да ви кажа, но винаги казвайте това, което мислите.. не крийте истината от човека който искате да бъде с вас, защото днес го направих и за 1ви път я видях без усмивка, и ми стана толкова гадно, че дори не мога да го опиша.. Защото само една усмивка от човека с който искате да бъдете ще ви направи поне малко щастливи..
    Затова винаги правете всичко по силите си за да не бъдете съкрушени от това, което се случва.. И винаги избирайте 2рия вариант, който е да кажете нещата така както са и да видите какво ще стане, отколкото да премълчите и да си траете..

Разбирам те. И аз съм се чувствала така.. Сякаш винаги нещо те спира да направиш правилния избор и после съжаляваш.

Искам да пишеш какво е станало утре! :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Да, по-добрия вариант е, но не бъди директен, че е малко стряскащо...

Супер фен Аватара на vesinka899
    Хубаво е че си решил да й кажеш всичко.Преди година харесвах едно момче,той също ме харесвал но той мислил че аз не го харесвам и нищо не направил по въпроса.Скоро разбрах че имал чувства но вече е късно...

Град
    Враца
    Така, някой път много ме ядосваш!!! Да, точно ти! ;д Защо? Емиии, защото винаги си влюбен в някоя, винаги имаш някакво момиче, което едва ли не "обичаш". Ето, сега отново е така. Не знам, имам чувството, че постоянно си влюбен... даже не знам как постоянно може да харесвате някой. Окей, и аз харесвам тоя и ония, ама не до такава степен, както ти ги описваш всичките си "любови". Добре, казах си тва, дето мисля... нали така си ни посъветвал и в темата си Таааа, да премина към "въпроса" ти... Хммм, всъщност какво трябва да кажа? Емиии, например... Отиди, кажи си й утре тва, дето ти е на душата или сърцето.. или на квото ще да е... Ако те отреже - здраве да е, не е била за теб, ако пък се зарадва на думите ти - честито Аааа, и нещо друго... Много интересно как преди си я познавал и нищо, пък сега изведнъж - БУМ, родиха се силни чувства... Не знам, май си голямо момче вече, а буквално някой път все едно си бебе, честно Добре, много ти успехи и не се сърди
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Така, някой път много ме ядосваш!!! Да, точно ти! ;д Защо? Емиии, защото винаги си влюбен в някоя, винаги имаш някакво момиче, което едва ли не "обичаш". Ето, сега отново е така. Не знам, имам чувството, че постоянно си влюбен... даже не знам как постоянно може да харесвате някой. Окей, и аз харесвам тоя и ония, ама не до такава степен, както ти ги описваш всичките си "любови". Добре, казах си тва, дето мисля... нали така си ни посъветвал и в темата си Таааа, да премина към "въпроса" ти... Хммм, всъщност какво трябва да кажа? Емиии, например... Отиди, кажи си й утре тва, дето ти е на душата или сърцето.. или на квото ще да е... Ако те отреже - здраве да е, не е била за теб, ако пък се зарадва на думите ти - честито Аааа, и нещо друго... Много интересно как преди си я познавал и нищо, пък сега изведнъж - БУМ, родиха се силни чувства... Не знам, май си голямо момче вече, а буквално някой път все едно си бебе, честно Добре, много ти успехи и не се сърди
    Останала си с грешно впечатление но както и да е..
    И това чувство е от вече месец

Град
    Враца
    ^ Щом казваш...
    еlsy

Защо не ми каза аз щях да те разбера, защото когато обичаш човек си готов да го пуснеш да си тръгне, за да бъде поне той щастлив.Надявам се да бъдеш..
    Това е от мен надявам се да разбереш какво ми е...[/b]
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Извинявай просто не се сдържах защото се разстроих много и отговорих инстинктивно.
    Желая ти късмет!
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Много интересно как преди си я познавал и нищо, пък сега изведнъж - БУМ, родиха се силни чувства... Не знам, май си голямо момче вече, а буквално някой път все едно си бебе, честно Добре, много ти успехи и не се сърди
    Кое те учуди в това ?
    Абсолютно нормално.
    При мен се случи след години приятелство.Точно така - БУМ.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Здрасти
    Ами ти винаги си казвал на момичетата, че ги харесваш - направи го и тоя път Както и да реагира, поне ще знаеш, че си опитал..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Човек ..... ти добре ли си??????? Ако не си сигурен в чуствата си... можеше да дадеш почивка на връзката ви... или каквото е с Irenchety ... Виж.... получи се гадно....

Та съвета ми наистина е.... намери се в мислите си... и се укроти... Кажи и го... но първо... помисли за Irenchety,... Дамата има чуства към теб.... Помисли си добре и избери...
    It's too late...

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Успех,дано ти се получат нещата .

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Човек ..... ти добре ли си??????? Ако не си сигурен в чуствата си... можеше да дадеш почивка на връзката ви... или каквото е с Irenchety ... Виж.... получи се гадно....

Та съвета ми наистина е.... намери се в мислите си... и се укроти... Кажи и го... но първо... помисли за Irenchety,... Дамата има чуства към теб.... Помисли си добре и избери...
    за мен не е важно кой има чувства към мен, а към кой имам чувства

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Здрасти
    Ами ти винаги си казвал на момичетата, че ги харесваш - направи го и тоя път Както и да реагира, поне ще знаеш, че си опитал..
    Да, Преси!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    o.O Доста тъпо е да разбереш, че човека към когото имаш чувства, обича друга .. при това от ФОРУМ. ХХХХ !! Що не мислиш кво правиш ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    in the reality : )
    И какво стана, че не разбрах какъв беше резултата? :P

П.П. Не винаги трябва да казваш всичко направо без да чакаш. Понякога първо трябва да разбереш дали тя/той има някакви чувства към теб, дали тя/той е човека за теб, защото може да си мислиш, че е идеален/а, а след 2 дни изведнъж да ти се срине мнението за нея тотално. В тоя живот с нищо не трябва да се прибързва.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    o.O Доста тъпо е да разбереш, че човека към когото имаш чувства, обича друга .. при това от ФОРУМ. ХХХХ !! Що не мислиш кво правиш ?
    Ми вече съм свикнала с много неща.Щом така е решил аз нищо не мога да направя освен да се надявам, че ще е по-щаслив и се моля поне тя да го оцени, защото знам колко е гадно да обичаш някой и да си отхвърлен, но се съмнявам че ще му отвърне така както аз...
    Както се казва времето лекува, но на никой не пожелавам да му се случи това, което се случи на мен, защото болката е просто неописуема, но кой ли го оценява...
    ...Та обичай е казал Христос, но дали ще те обичат това е друг въпрос!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    доста време съм приключил връзката си с нея, така че можеби не си толкова права..
    Свобода на словото!

Цитирай Първоначално написано от loliii
    И какво стана, че не разбрах какъв беше резултата? :P

П.П. Не винаги трябва да казваш всичко направо без да чакаш. Понякога първо трябва да разбереш дали тя/той има някакви чувства към теб, дали тя/той е човека за теб, защото може да си мислиш, че е идеален/а, а след 2 дни изведнъж да ти се срине мнението за нея тотално. В тоя живот с нищо не трябва да се прибързва.
    Еми да ти кажа, такова момиче трудно се среща
    И като гледам никога няма да ми се срине мнението за нея

Мега фен Аватара на Hilary_
    ехх буфто .. малко си завъртял за пореден път филмчетата около тебе .. Както каза Иренчето е трябвало да й кажеш, за да не страда и тя сега заедно с теб .. а за другото момиче кажи й какво изпитваш и виж какво ще стане .. но наистина не е хубаво да се играе с чувствата на хората не знам цялата история за това и не прибързвам да те съдя .. но с тия любовни триъгълници не става ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Как се развиха нещата?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не знам защо, но се разплаках докато го четях

Дано да се получат нещата между вас И преди съм следяла темите ти, струваха ми се винаги доста интересни.Надявам се тя да отвърне на чувствата ти
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Sофiiя City xD
    успех

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Irenchety не го приемай толкова на вътре, нали сте се разделили, може да го обичаш, но той има право да бъде с друга. Знам, че сигурно ти е тежко, но и аз да бях на негово място, не се виждам месец след като сме се разделили, а бе аз харесвам тая и тая, някак си не върви да ти го каже така. Сега всеки един от двама ви продължава по пътя си и сам преценява какво да прави и какво не ...

myNameIsImmortal направи каквото сметнеш за добре и така както го чувстваш от вътре, няма да сбъркаш Пожелавам ти много успех, не само в тази връзка, но и попринцип, защото те уважавам, като човек

А да и дръж ни в течение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си