- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Спомениии
Здрастии на всички :P Предлагам всеки от вас да напише три от любимите си песни и да сподели спомените свързани с всяка от песнитенадявам се темата да се е харесала на останалите от форума. Хайде аз ще започна първа :
Giannis Vardis - Min Ertheis Xana ... 22.08.2009 г. може би една от най - хубавите ми вечери в живота. Никога няма да я забравя. Едно незабравимо място със специалните за мен хора. Падащата звезда допринесе за незабравимия момент![]()
Nic Chagall ft. Jonathan Mendelsohn - This Moment ... 1 година и 9 месеца ... Беше изключително приятно с такъв човек до мен
Dj Black Vs. Анелия - Не Ме Принуждавай (Extreme Mix) ... безброй луди вечерипрекарани в компанията на едно страхотно момиче което винаги ще е в сърцето ми
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
На мен ми харесва,нямаше да е зле повечко песни да беше дала като ограничение,но нищо,ще се опитам да се вмъкна в рамките.![]()
![]()
Gawin DeGraw-More than anyone - Началото на лято 2008. Малко ми оставаше,докато замина,и всяка сутрин стоях будна до 5 сутринта,за да я слушам. Напомняше ми постоянно за един човек,когото оставям и няма да видя скоро ..
Тук ще спомена 2 песни обаче: Rihanna-We Ride и Jay Sean-Used to love her - не много приятни,но пък силни и незабравими спомени ми носят. За цял живот ..
И накрая,но не и на последно място: Matt Pokora-Pas Sans Toi - най-главната дори бих казала.![]()
![]()
ВСЯКО,ама абсолютно ВСЯКО изречение от нея,всяка думичка описват моята история.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
мм мойте песни са малко по странни от тези, които сте писали по горе..ама айде и аз ще 'споделя'
Lubs One - Не е трудно.mp3 <---- Напомня ми, за момчето, което обичаммм![]()
![]()
![]()
EMINEM - LOSE YOURSELF.mp3 <--- ВЕЛИКА ПЕСЕН! Напомня ми за .. МОЕТО БЯГСТВО! Беше велико! 28.01.2009![]()
![]()
![]()
Fall Out Boy - Thanks for the memories.mp3 <---- Разбивахме се на тази песен на летният лагер ЧИЛИ ВИЛИ 2008 4та смяна (от 1ви до 15ти август)! Невероятно беше![]()
![]()
... на стълбите до късно.. а последната вечер спахме 8 момичета на 4ри легла, през нощта излизахме от прозореца да обикаляме по другите стаи hah, сега като се върна там.. супер беше!
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Metallica - Nothing Else Matters - лятна топла нощ, тишина, празно шосе, по което не минават коли, осветявано само от светлината на Луната и звездите..Невероятен спомен!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Eminem- like toy soldier .. напомня ми за най-ценния ми човек. Този който знае всичко за мен, за който аз зная всичко.. Човека, който бих нарекла гордо НАЙ- добър приятел.![]()
![]()
Elise-dancing..малко тъжни спомени, много сълзи и самотни нощи.![]()
Bon jovi- it's my life.. най-невероятната нова година, с най-уникалните хора.![]()
Skillet - Comatose - напомня ми за най - добрият ми приятел. Първата песен, която ми беше пратил. Силен текст.
April Sixth - Dear Angel - последната песен, която той ми прати. Така свърши и всичко.
Hinder - Better than me - ......песента, на която винаги плача ;д Най - хубавите и най - лошите ми спомени (няма да пиша за това) Доста специална песен за мен.
The blood that binds us ..till death unites us
Няколко албума от 2006г - напомнят ми за промяната в мен. Мнооого силна година за денс музиката! Почти всяка компилация беше пълна с качествени песни, после се разводниха...
Също албумите на Breaking Benjamin и The Prom Kings ми напомнят за няколкото месеца, когато играех WoW. Не знам защо точно за него се сещам, докато ги слушам![]()
Audio ergo sum
Bon Jovi - It's my life - първото ми състезание, събуждане сутринта с адски силната аларма ии гледай как скачат всички да се оправят. Беше невероятно, 3 дена адското събуждане.
Kelly Clarkson - Because of you .. щом чуя тази песен се сещам за най-лошото нещо, което ми се случи в живота. Но все пак обичам песента, макар да не ми навява хубави спомени.
Rebelde - Salvame - наистина любимата ми песен, спомням си за всичко, което ми се е случвало, в любовта най вече..![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
cristiano - forever - напомня ми за лятото на 2009,когато бях в Силистра при всичките ми приятелии
eminem-beautiful - ми напомня за момчето,което никога няма да забравя..макар и да не ме отразява
andrea - upotrebena - лятото 2009 като бях нагости на една приятелка и ние поканихме едно момче,което не обича чалга и му пускахме песента адски много пути и то се ядосваше![]()
Marshall Mathers