- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубав грим :)
Харесва ли ви грима на Николета Лозанова http://perfekten.com/photo.php?photo...&member=338033 ? Мислите ли ,че е подходящ за училище например.Според вас това мн скъпа козметика ли е (относно сенките) и знаете ли някой по известни марки сенки които да са горе долу същите но не маркови разбира се
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Грима й е супер,самоче не ти препоръчвам толкова да се гримираш,тоя грим е повече сценичен,ако се гримираш така на даскало,най-много да те изгонят![]()
Брях,брях
Не е задължително да имаш маркови сенки по 70лв. ,за да изглеждаш добре.
Дам, на същото мнение съм.
Гримът на Николета й стои страхотно, но нека имаме предвид, че всяко лице има своята индивидуалност - по отношение на черти, тен на кожата, цвят на очите, така че надали точно такъв грим би отивал на всекиго от нас.
А що се отнася до даскало - според мен е крайно неподходящо. Лично аз си слагам само черен молив и гланц.
А сенките поставям за специални поводи.
И както вече бе споменато - не е нужно да имаш някакви ултра скъпи гримове, за да изглеждаш добре. За ежедневието е достатъчно да освежим и подчертаем натуралната си красота със съвсем лек грим.
![]()
Гримът е супер,но НЕ ходи така на училище![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Гримът е прекрасен .. но професионален ! Недей ходи така на даскало , щот ще те изритат още да не си влезнала ( според новия закон .. )![]()
аре стига вече с тая издухала курва бена николета грима, на николета прическата, баси, толкова е проста, че няма на къде..
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Първоначално написано от myl0weee
Айде по-спокойно,мнезнам проста ли е,ама лезбийка ставам зарад нея
![]()
Брях,брях
За хората,които се показват по малкият екран такъв грим е подходящ,но за младо момиче.което ходи на училище е смешно.. според мен (:
За хората,които се показват по малкият екран такъв грим е подходящ,но за младо момиче.което ходи на училище е смешно.. според мен (:
да не забравяме, че грима е професионален![]()
Просто аз
Грима и е хубав за но не и за даскало![]()
на мен нито за даскало нито за извън него ми харесва![]()
не си ти човека който да ми каже дали да съм спокойнаПървоначално написано от Zarity
![]()
не харесвам николета лозанова, дори и мис свят да е.
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Само аз не можах да видя снимката май ;д но съм сигурна,че грима колкото и да е хубав,не е подходящ за училище .![]()
А за сенки,с които става мноооогоо хубав грим (от личен опит казвам..) са Руби Роуз...
И аз не можах да е видя![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Щото трябва да имате рег.
Ето:
http://pics.perfekten.com/pics/3497/...92dd76f246.jpg
Брях,брях
И аз не виждам снимката,но определено гримът е много тежък за училище.
ауПървоначално написано от Zarity
![]()
ми да определено не става за даскало,въпреки,че в моето има момичета,които ходят с подобен и няма проблем...
Между другото имам някакви сенки за 2 лв. с които се получава същият ефект,но не ги използвам,защото са сини![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Няма понятие като хубав грим..Всяко момиче от Новото поколение започва да се шляпа с грим на по 10 години и до 20 годишни отделят по 2-3 часа на ден пред огледалото само за да се гримират! А от там нататък, след като започнат да забелязват бръчките и трайните увреждания по кожата си причинени от грима, започват да отделят по 4, да ходят по козметици и такива долнопробни глупости! И когато все пак осъзнаят какво им е причинил грима вече е твърде късно, защото лицата им приличат на големи набръчкати топки целолит без грим!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals