- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-якия сериал?
и Семейство Симпсън добавям аз.Първоначално написано от Evellon
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Гледам,че всички общо взето сте писали едно и също Prison Break,Lost,Friends,Malcolm(и аз много ги харесвам),но сега ще напиша нещо което никой до момента не видях да е писал и което е доста по различно от повечето сериали.Казва се Rescue me-има го в торентите който иска може да го види.Има доста неща над който да се замисли човек и доста интересни и засукани моменти.
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
Бягство от Затвора и СМС![]()
![]()
Малкълм
Столичани в повече
Двама мъже и полвина
Стъклен дом
Fringe
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
хах Приятели,Двамамъже и половина,Шепот от отвъдното,Как се запознах с майка ви,Саут Парк,Сем.Симпсън,Отчаяни съпруги,Др.Хаус и още мнг мнг - г/д програмата на Fox life![]()
^ъъ за пръв път виждам туесар във форума![]()
![]()
Емии .. Двама мъже и половина, Войната вкъщи, Шепот от отвъдното, Др, Хаус, Сем. Симпсън, Глий, Истинска кръв, СМС, Мечтатели, Грозната Бети .. Много са :P
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Бягство от затвора,Свръхестествено и Малки сладки лъжкини.
Отчаяни СъпругиPretty Little Liars
Как се запознах с майка ви
Уил и Грейс
Двама мъже и половина
![]()
Двама мъже и половина![]()
Малкълм![]()
Мечтатели![]()
Отчаяни Съпруги![]()
Женени с деца ( жалко , че не се снима вече ) , Малкълм , Раздвижи се (макар , че не е точно сериал.. ) и още много други![]()
Pretty Little LiarsМоите мили съседи, Щурите съседи
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Prison Break, Heroes, Pretty Little Liars, Criminal Minds, Dharma & Greg, The Vampire Diaries
Дневниците на вампира![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Интересна тема.
д-р Хаус .. !! Просто обожавам този сериал.
мм .. другите са:
Дневниците на вампира
Сладки Малки Лъжкини
Клюкарката ( въпреки,че напоследък не го гледам толко често но фаворитката ми остава Блеър .. !!! )![]()
One Tree Hill, The Vampire Diaries, Supernatural, Farscape, Prison Break![]()
Иначе съм гледала и True Blood, Gossip Girl, O.C. и House M.D., който може и към любимите да спадне скоро време.
От Комедиите съм гледала доста и всички са страхотни: Малкълм, Приятели, Всички обичат Реймънд, Женени с деца, Двама мъже и половина, Ало - Ало ии не се сещам за други в момента.
Friends; Malcolm; Skins; How I Met Your Mother !!!
Tова са единствените сериали, които никога няма да ми омръзнат, макар че за Скинс вече не съм толкова сигурна...
House ми омръзна, едвам изгледах 6 сезон.
Heroes последния сезон беше доста скучен.
Grey's anatomy има интересни серии.
The O.C. като малка толкова му се кефех![]()
One tree hill ми се вижда много скучен, поне тези серии които съм гледала по фокслайф-а
Gossip girl се каня да го гледам от няколко години вече
Lost гледах по едно време, ама след 5-тия сезон имах чувството, че ще полудея, ако продължа да го гледам
А и Cougar town гледам от време на време. Кортни Кокс играе почти същата откачалка, като в Приятели![]()
и аз съм склонен да се съгласяПървоначално написано от Pamaa