- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-якия сериал?
90210 - the best ! Най-добрия сериал, който някога съм гледала !<3
На мен любимият ми сериал е Бягство от затвора!
Прекрасен е!
Хахах, гледал съм всички освен Legend of the SeekerПървоначално написано от Grommash
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Sex and the city
Стъклен дом
How I Met Your Mother
Извинете ме много,но за да не прая нова тема ще питам тук
да знаете защо е спрян сериала ''Морска Звезда'' и кога ще го пуснат моля ако някой знае моляви кажете ми.Благодаря предварително ;]
LOST!!!!!!
Friends..... Malcolm in the Middle.... Married with Children.... Напълно непознати![]()
How I Met Your Mother - на този сериал продължавам да го гледам и да се спуквам от смяхОстават ми 2 сезона и половина още
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Тези които гледам редвно са на 1-во място е "Дневниците на вампира"харесва ми щото е най-якия , гледам също и "Gossip Girl" "90210 " и "Desperate housewives" , "Pretty little liars" като остана по свободна ще глeдам "Cougar Town" "Two and a Half Men"(ей тоя мн радва)
аа и "House M.D." OOO лятото гледах "Friends" (жесток е нямам думи с които да го опиша) Хайде избери си един и почвай да гледаш![]()
![]()
![]()
The Vampire Diaries <3
Бягство от затвора!
"The Vampire Diaries", "Pretty Little Liars", "iCarly"
, "Грозната Бети", "Desperate housewives", "Шепот от отвъдното", "Анатомията на Грей"..
![]()
![]()
най-любим ми е CSI:Miami
Най-най - Prison Break,FRIENDS
от комедийните и The Vampire Diaries
oт.. свърестествените.
И,мамка му,само аз ли се кефя на Монк?
![]()
Иначе други,които харесвам:
How I met your mother <3
Married with children <3
Two and a half men <3
Malcolm in the middle <3
Lost (макар че последните сезони са боза,но иначе тръгва супер силно),Pretty Little Liars,90210,Supernatural,Gossip girl и айде да не изброявам повече,че...![]()
Малкълм, Алф, CSI: Miami, Двама мъже и половина, Шепот от отвъдното, Стъклен дом, АидаНе съм сигурен дали Тайтъс е сериал, но то е едно от малкото неща които запалено следя по телевизията..![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
Gossip GirlHouse M.D
How I Met Your Mother
Ghost Whisperer
Desperate Housewives
Malcolm In The Middle
други не се сещам ;д
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Добавям и "Стъпка по стъпка". Яко old school е, обаче всеки път се попилявам от смях, като го гледам.
True story.
"The Vampire Diaries" , "Pretty Little Liars", "Шепот от отвъдното", "Hawaii five-0"
може ли да ми намериш О С да си го изтегля от някаде 4е го търсих но не го намирам