.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Много тъжно !!

Една тема ,в която не искам съвет или нещо такова просто можем да обсъдим някои теми заедно ако искате, разбира се... Колко трудно е да мислиш ,че е лесно да се справиш с нещо да си мислиш,че всичко е отминало и почваш нов живот загърбваш омразата към човекът разбил живота ти нервната ти система и съня ти .Но един мрачен ден,в който пак си сам да осъзнаеш,че всичко се завръща с пълни сили и нищо не е забравено,а най-лошото е ,че няма връщане назад понеже (не ти си този които е прецакал всичко а точно този на които си имал доверие и на този в които си вярвал сляпо и си затварял очите си за всичко ...) Късно разбираш,че този някои е грешка и трябва да я забравиш,да се срещаш с нови хора да търсиш нови приятелства,да потърсиш новата любов .Но как да я потърсиш ,като нямаш никакво желание за това от 7-8 месеца не искаш на ново да градиш връзки,да опознаваш отначало някого ..Е как да поискаш помощ от приятелите си като те гледат само себе си (тоест нямаш ПРИЯТЕЛИ) ...писнало ми е да се моля за всичко (да се моля на родителите ми ,да се моля за малко внимание) Но какво да се направи,живота е такъв нали ,едни се раждат късметлий ,имат каквото и когото пожелаят.Не се молят да имат чифт нови обувки за тях това е ежедневие да имат от всичко по много само като щракнат с пръст. Наистина е много тъжно и тежко

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Какво се е случило бе душко?Айде,всеки има свойте дни...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Сега сериозно Варианта е да намериш някой непознат (мен;някой от сайта) на който да му го кажеп това сми той не знае ситуацията и би било според мен най-добро решение да си излееш душата

Ами мисля ,че всичко вече е свършено ,но все пак благодаря ,мн сте мили и добрички Целувки !!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Сега сериозно Варианта е да намериш някой непознат (мен;някой от сайта) на който да му го кажеп това сми той не знае ситуацията и би било според мен най-добро решение да си излееш душата
    При положение че интелектуалния потенциал на съфорумците от този раздел не беше съпоставим с този на бтилка боза.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Аз, като изтъкнат карък, ще отбележа, че наистина има хора, на които сякаш всичко им е наред. Но помисли за момент... Ничий живот не е перфектен. В ежедневието на всекиго от нас има и добри, и лоши моменти. Моят съвет е да се вгледаш във всичко онова, което е наред и което ти харесва такова, каквото е. Опитай се да се насочиш към позитивното, защото иначе просто няма да се чувстваш добре твърде дълго време. А от опит ще ти кажа, че когато накрая ти писне от всичко има възможност да станеш твърде "студенокръвна", за да си способна на някакви контакти. И тогава ще ти стане още по-криво.
    Професорът, който ни предаваше миналите две години в училище казва: "Животът е такъв, какъвто сам си го направиш. Ако си оптимист, ще ти върви. Ако не си - няма". Помисли...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Well boo fucking hoo. Tough shit

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз бях така след като един човек ме предаде по много гаден начин. Разбирам, че всичко има своя край, но нека този край да е КРАЙ и да няма излишни глупости след него. 7-8 месеца при мен бяха почти 2 години. Чак тогава осъзнах, че съм си загубила времето през тях и е трябвало да се отърся от всичко, защото всичко е зависело от мен. Затова ти давам съвет и ти да го направиш навреме. Живей си живота! Това, че някой те е предал, значи че той не заслужава да бъдеш част от живота му. Нямаш приятели? Познато ми е, но нищо не ти пречи да излизаш с хора, които са ти приятни, с които да си изкарваш добре без много споделяния и излишни драми. Загърби миналото колкото се може по-бързо и гледай само напред.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

не не е тъжно.
    смешно е.

Пп:Не искам никой да коментира моя пост.
    Или ако го прочете да се направи,
    че все 1 не го е видял.
    Благодаря

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Нищо не е свършено.. Живей напук на всичките гадории, случващи се около теб и знай, че не си сама .. .. рано или късно щастието почуква на вратата на всеки .. и аз съм така, ама наопаки на всичко вместо да плача се смея и в един момент виждам, че колкото по - с усмивка приемеш всичко, толкова по- лесно го преглъщаш .. бъди по- силна .. и не му мисли толкова ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Re: Много тъжно !!

Цитирай Първоначално написано от seaeyes
    Една тема ,в която не искам съвет или нещо такова просто можем да обсъдим някои теми заедно ако искате, разбира се... Колко трудно е да мислиш ,че е лесно да се справиш с нещо да си мислиш,че всичко е отминало и почваш нов живот загърбваш омразата към човекът разбил живота ти нервната ти система и съня ти .Но един мрачен ден,в който пак си сам да осъзнаеш,че всичко се завръща с пълни сили и нищо не е забравено,а най-лошото е ,че няма връщане назад понеже (не ти си този които е прецакал всичко а точно този на които си имал доверие и на този в които си вярвал сляпо и си затварял очите си за всичко ...) Късно разбираш,че този някои е грешка и трябва да я забравиш,да се срещаш с нови хора да търсиш нови приятелства,да потърсиш новата любов .Но как да я потърсиш ,като нямаш никакво желание за това от 7-8 месеца не искаш на ново да градиш връзки,да опознаваш отначало някого ..Е как да поискаш помощ от приятелите си като те гледат само себе си (тоест нямаш ПРИЯТЕЛИ) ...писнало ми е да се моля за всичко (да се моля на родителите ми ,да се моля за малко внимание) Но какво да се направи,живота е такъв нали ,едни се раждат късметлий ,имат каквото и когото пожелаят.Не се молят да имат чифт нови обувки за тях това е ежедневие да имат от всичко по много само като щракнат с пръст. Наистина е много тъжно и тежко

vzima6 mi dumite ot rucete..
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на crazymm
    Ами да, някой получават всичко, което пожелаят, други - не. Това няма да се промени, ти трябва да се промениш. Всеки минава през такъв период на пълна апатия - нормално е. След време, когато го преживееш, ще съжаляваш за пропиляните месеци.
    Животът е непредсказуем, много скоро може да те изненада .
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

живота не е чак толкова гаден .. просто ние си го правим такъв.. ние сме тези които създават комплексите в другите .. и ги караме да се чувстват нежелани .. но и ние сме тези които могат да помагат на хората .. нека сами си оправим живота .. никой няма да го стори вместо нас .. или ще се стегнеш и ще се постараеш да направиш живота си по-лесен или всички други ще те стъпчат докато се катерят нагоре по стълбичката на щастието а ти си седиш и се чудиш къде си и на къде да отидеш ... има само един път .. и той е към щастието .. да всичко става бавно и трудно но накрая ще си доволен от себе си
    (За тези, който не знаят Любовта е изградена от Доверие.)

Повече от фен Аватара на Nich
    Мюсюлмански дервиш пътувал през пустинята и стигнал оазис – селище, наречено Пясъчните хълмове. Като търсел място за почивка, бил насочен към дома на богатия Шахир, чиито богатства надхвърляли тези на съседа му, Хадад. Като престоял няколко дни в дома му, сбогувайки се му казал: “Благодари на Бога, че си толкова добре”.
    – O, дервиш, - отвърнал му Шахир - не се подмамвай от очевидното. Защото то отминава.

Пътувайки, дервишът мислел върху тази фраза. След 5 години се озовал на същото място, но домът и стопанството на Шахир били изчезнали. Местните хора казали на дервиша да отиде в дома на Хадад, комшията.
    – Какво се е случило - попитал дервишът Шахир, който бил в парцали.
    – Моят дом беше разрушен от буря - отвърнал той - а този на Хадат пощаден. Той бе милостив, прибра ме, и сега съм слуга в дома му, но и това ще премине…

След много път и години, дервишът отново се върнал да потърси Шахир – открил го облечен в чудесни дрехи, застанал на прага на Хадад.
    – Преди няколко години Хадад умря и понеже нямаше наследници, остави всичко на мене. Но и това ще отмине…

Един ден дервишът разбрал, че Шахир е починал. Отишъл в Пясъчните хълмове, за да посети гроба му и намерил следния надпис на надгробния камък: “Това също ще отмине”.

След известно време дервишът спечелил състезание, обявено от самия крал. Кралят поискал нещо, което да го прави тъжен, когато е е много щастлив, и щастлив, когато е много тъжен. Дервишът подарил на краля пръстен, от вътрешната страна на който било написано:”Това също ще отмине”.

Град
    бълХаристан
    ми като си безгръбначен кво очакваш? и мене са ме заебавали, ама и теглих една майна и сега съм чук!
    намираш си хоби или почваш работа и почваш да трупаш пачки! ей го на фейсбук създателя е на 23 години и има 2 милиарда долара, а всичко започнало като искал да намери тая дето го зарязала в нета и му хрумнала идея. така че зарязаните големи работи правят, те така и аз
    ае !

и с мене постъпиха така преди да ме зарежат приятелите ми ама от тогава минаха 2 3 години преживях го вече и сега си намерих нови живота продължава тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си