- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари и време
Как мислите? Дали безпаричието и заангажираността са основни причини за тъпнята когато се появи в една връзка? При вас как стоят нещата, като нямате пари какво правите с гаджето си?![]()
СЕКС!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно... ми не знам не съм срещал такъв проблем, ама ще ме е срам. Трябва да компенсираш може би с нещо друго. Но не вярвам ако се обичате да е проблем.![]()
Нито аз имам пари, нито приятеля миОбикновено си седим в нас /или у тях/, гледаме филми, седиме на компа, ядем
Излизаме по някое време, разхождаме се по цетровете, по парковете и така... Пари зимаме за да отидем на кафе само
Макс по 3 лева
Не ни е скучно и безпаричието не ни пречи
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
ква любов, кви 5 лева, ако парите са ви пречка ?!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ако сте от различни места и нямате пари да идете при него/нея или тя/той няма,за да дойде при вас? Тогава? За каква ЛЮБОВ говорим?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ми не ни е лесноАко имах 57 лева излишни щяхме да бъдем заедно завинаги
А наще никога не биха ми дали за да сме заедно
![]()
а аз съм влюбена... http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=8183обичам ви...искам ви
![]()
Съчувствам вина вас с ботушите
Но по темата ....
Първоначално написано от Korrnyy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
добре момичето с ботушите я прризнавам ...![]()
аа колкото по темата
![]()
за какво са ви пари бе хора ако живеете в един грат не би било проблем ако ги нямате и ако е сериозна връската. Просто например може да излезете да се поразходите и така или ако е студено или вали може да отидете или в тях или в вас ... ние с бившия ми приятел като немахме пари и като валеше отивахме на едно наше място закрито е но е навън с изглед кам морето и седяхме там с часове ...
![]()
![]()
така малко се поовлякох
![]()
, ноо не мисля че парите в една сериозна връска биха били пречка ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Добре, представете си че сте обиколили почти всички кафета в града, че сте се разхождали на всички места, паркове... тн. Примерно неможете да отидете нито в единия нито в другия в къщата му, Ходили сте на почти всички забавления- боулинг, билярд, кино, дискотеки, по магазините сте обикаляли като луди и вече знаете цялата стока наизуст.... Аре да ви видим тогава как като няма кво да праите, как няма ви е тъпозатруднение а
![]()
зимате едно одеало,една двулитровка и на някоя полянкаПървоначално написано от nikodine
![]()
Стига толкова броене бе.
НО эависи от човека.И эа масата наистина важи онова,че бедността като влеэе преэ вратата,любовта иэлита преэ проэореца.Нагледни примери съм имала.
[size=7][b][u]fosse cos
kindergarden, братчед тва е опасно с одеалото и двулитровката, може да си полегна до гаджето, ама след кат изгълточа смирнофа да не се събуди човек до баба меца, шси е.. майката тогаваземе да съм опънал не когото трябва
![]()
Мм мен ми е интересно тийнеджърите на 15-16 години какво правите? Докато беше топло си беше добре за разходки и т.н. Но сега в студа, освен да седнете на кафе, какво друго? Особенно в по-малките градове, където няма голям избор.В моя град няма и кино.
Какво правите?
![]()
Иначе сериозно по темата, примерно това което ви казах за посещаването на почти всички места в града, при нас с приятелката ми се случи, и от известно време на сам, просто като се видиме и се чудим какво да правим, тъпо нали, ама тва е.... естствено че ми се ще всеки ден нещо различно и готино да праим, ама кинтите не са берат по дърветата. Оплаква ми се тя оня ден че нямало разнообразие, и било някво ежедневие.... еми добре бе, кво да напраа, са гръмна май е най добре а, поне нема да пречим на никой.Какво да направа че сме обиколили всяко место в града и в околностите и близките градчета (когато имахме малко пари). Тя мълчи кат пъкел, после аз съм бил сериозния мълчаливец
.... малко са отплеснах от тмата ша извинявате
![]()
Еми понякога той като е зает просто не се виждаме,пък за пари винаги имаме те не са ни проблем,аз си знам имам си едно на ум че ще ми трябват тея дни и си отделям 10-20лв и той си има пари все пак работи и не липсват париА като имаме цял ден време,аз отивам сутринта в тях и стоим по цял ден,спим,лежим,друго правим и така
![]()
леле да не мислите че парите са в основата на всичко![]()
ащо си привързан към даден човек няма значение каде ще сте и с колко пари ще разполагате
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
За теб и гаджето ти само парите ли са важни?!Първоначално написано от nikodine
![]()
![]()
По темата:Това не ми се е случвало,но по принцип ако нямаме настроение за излизане стоим в тях,гледаме някой филм/предаване,викаме приятели ... Даже понякога ни хваща лигата и вадим някоя игра (най-често е "Не се сърди човече"-то)и така
Друг път пък ходим до крепостта ...
Абеее има ли желание има и начини за разнообразяване на връзката
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от nikodine
седим си вкъщи и се наслаждаваме 1 на друг!
I don`t care .. ;] ..
Ако ти си от Бургас, а той от Русе и нямате пари да се видите- нито ти да ходиш,нито той да идва, дали тогава парите няма да са важни?Първоначално написано от EritYy
мисля че EritYy имаше предвид ако са в 1 град и се виждат харата.. :PПървоначално написано от gia_sena_mono
I don`t care .. ;] ..
Еми на мен лично ми е най-хубаво да си седим в нас или в тях и да си говорим и да се гушкаме.Парите играят доста голяма роля в нашата връзка защото сме от различни градове и главно от парите зависи колко често ще се виждаме. За сега нямаме проблеми обаче. Аз през седмицата гледам да се храня вкъщи и напоследък рядко харча за глупости а той яде само спагети хахаха
На мен лично рядко ми става скучно и не ми е необходимо непрекъснато да ходя някъде и да виждам различни места за да ми е хубаво с него.
![]()
Без пари няма чувства сигурно нз
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
При нас не е имало такъв проблем,като "тъпня".Първоначално написано от nikodine
![]()