.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Пари и време

Как мислите? Дали безпаричието и заангажираността са основни причини за тъпнята когато се появи в една връзка? При вас как стоят нещата, като нямате пари какво правите с гаджето си?

СЕКС!!!
    Сериозно... ми не знам не съм срещал такъв проблем, ама ще ме е срам. Трябва да компенсираш може би с нещо друго. Но не вярвам ако се обичате да е проблем.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Нито аз имам пари, нито приятеля ми Обикновено си седим в нас /или у тях/, гледаме филми, седиме на компа, ядем Излизаме по някое време, разхождаме се по цетровете, по парковете и така... Пари зимаме за да отидем на кафе само Макс по 3 лева Не ни е скучно и безпаричието не ни пречи
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ква любов, кви 5 лева, ако парите са ви пречка ?!
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Roma, Italia
    Ако сте от различни места и нямате пари да идете при него/нея или тя/той няма,за да дойде при вас? Тогава? За каква ЛЮБОВ говорим?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ми не ни е лесно Ако имах 57 лева излишни щяхме да бъдем заедно завинаги А наще никога не биха ми дали за да сме заедно

а аз съм влюбена... http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=8183 обичам ви...искам ви

Град
    Roma, Italia
    Съчувствам ви на вас с ботушите
    Но по темата ....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Нито аз имам пари, нито приятеля ми Обикновено си седим в нас /или у тях/, гледаме филми, седиме на компа, ядем Излизаме по някое време, разхождаме се по цетровете, по парковете и така... Пари зимаме за да отидем на кафе само Макс по 3 лева Не ни е скучно и безпаричието не ни пречи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    добре момичето с ботушите я прризнавам ... аа колкото по темата за какво са ви пари бе хора ако живеете в един грат не би било проблем ако ги нямате и ако е сериозна връската. Просто например може да излезете да се поразходите и така или ако е студено или вали може да отидете или в тях или в вас ... ние с бившия ми приятел като немахме пари и като валеше отивахме на едно наше място закрито е но е навън с изглед кам морето и седяхме там с часове ... така малко се поовлякох , ноо не мисля че парите в една сериозна връска биха били пречка ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Добре, представете си че сте обиколили почти всички кафета в града, че сте се разхождали на всички места, паркове... тн. Примерно неможете да отидете нито в единия нито в другия в къщата му, Ходили сте на почти всички забавления- боулинг, билярд, кино, дискотеки, по магазините сте обикаляли като луди и вече знаете цялата стока наизуст.... Аре да ви видим тогава как като няма кво да праите, как няма ви е тъпо затруднение а

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от nikodine
    Добре, представете си че сте обиколили почти всички кафета в града, че сте се разхождали на всички места, паркове... тн. Примерно неможете да отидете нито в единия нито в другия в къщата му, Ходили сте на почти всички забавления- боулинг, билярд, кино, дискотеки, по магазините сте обикаляли като луди и вече знаете цялата стока наизуст.... Аре да ви видим тогава как като няма кво да праите, как няма ви е тъпо затруднение а
    зимате едно одеало,една двулитровка и на някоя полянка

Мега фен
    Град
    София
    Стига толкова броене бе.
    НО эависи от човека.И эа масата наистина важи онова,че бедността като влеэе преэ вратата,любовта иэлита преэ проэореца.Нагледни примери съм имала.
    [size=7][b][u]fosse cos

kindergarden, братчед тва е опасно с одеалото и двулитровката, може да си полегна до гаджето, ама след кат изгълточа смирнофа да не се събуди човек до баба меца, шси е.. майката тогава земе да съм опънал не когото трябва

Град
    Някъде там...
    Мм мен ми е интересно тийнеджърите на 15-16 години какво правите? Докато беше топло си беше добре за разходки и т.н. Но сега в студа, освен да седнете на кафе, какво друго? Особенно в по-малките градове, където няма голям избор. В моя град няма и кино. Какво правите?

Иначе сериозно по темата, примерно това което ви казах за посещаването на почти всички места в града, при нас с приятелката ми се случи, и от известно време на сам, просто като се видиме и се чудим какво да правим, тъпо нали, ама тва е.... естствено че ми се ще всеки ден нещо различно и готино да праим, ама кинтите не са берат по дърветата. Оплаква ми се тя оня ден че нямало разнообразие, и било някво ежедневие.... еми добре бе, кво да напраа, са гръмна май е най добре а, поне нема да пречим на никой. Какво да направа че сме обиколили всяко место в града и в околностите и близките градчета (когато имахме малко пари). Тя мълчи кат пъкел, после аз съм бил сериозния мълчаливец .... малко са отплеснах от тмата ша извинявате

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Еми понякога той като е зает просто не се виждаме,пък за пари винаги имаме те не са ни проблем,аз си знам имам си едно на ум че ще ми трябват тея дни и си отделям 10-20лв и той си има пари все пак работи и не липсват пари А като имаме цял ден време,аз отивам сутринта в тях и стоим по цял ден,спим,лежим,друго правим и така

леле да не мислите че парите са в основата на всичко ащо си привързан към даден човек няма значение каде ще сте и с колко пари ще разполагате
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Нямаме такива проблеми

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Пари и време

Как мислите? Дали безпаричието и заангажираността са основни причини за тъпнята когато се появи в една връзка? При вас как стоят нещата, като нямате пари какво правите с гаджето си?
    За теб и гаджето ти само парите ли са важни?!

По темата:Това не ми се е случвало,но по принцип ако нямаме настроение за излизане стоим в тях,гледаме някой филм/предаване,викаме приятели ... Даже понякога ни хваща лигата и вадим някоя игра (най-често е "Не се сърди човече"-то) и така Друг път пък ходим до крепостта ... Абеее има ли желание има и начини за разнообразяване на връзката
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

При вас как стоят нещата, като нямате пари какво правите с гаджето си?

седим си вкъщи и се наслаждаваме 1 на друг!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    леле да не мислите че парите са в основата на всичко ащо си привързан към даден човек няма значение каде ще сте и с колко пари ще разполагате
    Ако ти си от Бургас, а той от Русе и нямате пари да се видите- нито ти да ходиш,нито той да идва, дали тогава парите няма да са важни?

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    Ако ти си от Бургас, а той от Русе и нямате пари да се видите- нито ти да ходиш,нито той да идва, дали тогава парите няма да са важни?
    мисля че EritYy имаше предвид ако са в 1 град и се виждат харата.. :P
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Еми на мен лично ми е най-хубаво да си седим в нас или в тях и да си говорим и да се гушкаме. Парите играят доста голяма роля в нашата връзка защото сме от различни градове и главно от парите зависи колко често ще се виждаме. За сега нямаме проблеми обаче. Аз през седмицата гледам да се храня вкъщи и напоследък рядко харча за глупости а той яде само спагети хахаха На мен лично рядко ми става скучно и не ми е необходимо непрекъснато да ходя някъде и да виждам различни места за да ми е хубаво с него.

Град
    Plovdiv
    Без пари няма чувства сигурно нз
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на sasha_90

При нас не е имало такъв проблем,като "тъпня".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си