- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- точкова диета...
Здравейте,аз точкувах преди половин месец за 1 месец,но в първите 2-3 седмици закусвах фитнесс с прясно мляко,а не е трябвало.. Както и да е.За 1 месец свалих 3 кг..,но сега се отдадох на безразборно хранене и си ги върнах. Започнах от днес отново ! Включвам се,ако нямате нищо напротив,но няма да я правя 1 седмица,а месец... може и повече.
Отчет за днес :
закуска - синере,2-3 резенчета тел.салам и 2 варени яйца
обяд - пил.пържола и кашкавал
следобяд - пил.бульон
вечеря - кисело мляко с нарязана круша в него - половин купичка..
( и един морков имах на обяд )![]()
d0nt.KiLL.tHe.dReaM.LeT.tHe.dReaM.KiLL.y0u
Сори че не писах
Значии
Закуска:Филийка със сирене ии чай
Обяд:2 варени яйца,един кренвирш и малко сирене
Вечеря:Две ябълки![]()
закуска:1 ябълка и чаша топла вода
обяд:2 кюфтета и една филийка пълнозърнест хляб
вечеря:наденица,макар,че не трябва,но ще прегреша няма как![]()
няма проблем че се включваш с насПървоначално написано от BeBeTyYy
![]()
:P
пълна идиотщина ... как може една леща да е 48 точки, а един дюнер да е 0 точки ... глупост, глупост ... по новините казаха, че да изядеш един дюнер = да изпиеш една чаша олио, пък в тая диета ще излезе, че по - добре цел ден да ям дюнери![]()
Добро утро! Аз закусих малък сухар със сирене,съвсем малко домат от буркан и малко риба тон отгоре. Слагам го приблизително 15 т.
За обяд мисля 2 кренвирша и пил.бульон - 4 т ?
При вас как е![]()
Закуска:1 ябълка и 1 чаша с хладка вода изпих![]()
юПървоначално написано от titinkaa
Ябълките са доста точки,а ти честичко ги ядеш.. как ти стигат останалите точки за деня. ?Аз си позволявам само моркови засега.. пък нататък ще видим..
И искам да попитам до колко часа ядете .. или няма определен час ? Защото по принцип е добре до 19-20 да е вечерял човек,но аз освирепявам .. :P
Аз обядвах не каквото беше планирано . Обядът ми беше 1 пил.пържола малка със сирене и пил.бульон и пак малко домати от буркан..![]()
Слагам го 7 точки макс.
Абе как може да закусваш само с една ябълка????Първоначално написано от titinkaa
![]()
Еми стигат ми даже първия денот диетата направих 39т. за целия денПървоначално написано от BeBeTyYy
Закуска:1 филийка пълнозърнест хляб-9т.
сирене-1т.
Обяд:2 яйца-0т.(колкото и яйца да изядеш пак са 0т.)
1 морков-4т.
Следобяд:1 ябълка-16т.
Вечеря:2 кебапчета-от.
1 фил.пълнозърнест хляб-9т.
Общо точките са:39т. за целия ден
А вчера точките ми са 30 за целия ден
![]()
Еми да като пия и вода преди ябълката и ме засища топлата вода,днес например закусих в 10 часа и в 13:30 трябваше да излизам,не бях хич гладна до 13:30,но ядох щото не знаех колко ще се забавя като излезна,пък ще огладнея ако ям след акто се върна в нас,та имах предвид че до 13:30 не бях гладна,но зорлен ядохПървоначално написано от teengirl15
![]()
аз маи пропуснах старта щото с грандиозното ми наплюскване имаше дюнер (маи развален) и после едни стомашни истории... таа маи ще пропусна![]()
![]()
а това за порциите-пише 1 порция еди колко си точки-но за всеки порцията е различна, как се изчислява![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами преценяш колко г/д е 100гр и толкова ядеш,а нещата които ги няма в описанието не трябва да се ядатПървоначално написано от ameli
тая диета ми се струва адски тъпа![]()
например както прочтох по нагоре някъде на дюнера пише 0 точки
ами ако цел ден ядеш дюнери![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Доста хора писаха подобни неща ! Не схващате ли разликата м/у дюнер и дюнер кебап ? Второто е манджа,а не мазнотия.. Та нали навсякъде се говори колко е калоричен дюнерът и как е равен на 1 чаша мазнина .. Нали в него има картофи,а тук един картоф е 22 т. .. Може да се направи лесно този извод.Първоначално написано от POLLINA
ем същата работаа
цял ден да се тупчеш с него и пак са си 0 точки
нещо не мога да схвана..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
titinkaa,завиждам ти ,че нямаш апетит.. аз постоянно съм гладнаСега вечерях и съм 30 т. до тук,но като се прибера вечерта,ако съм гладна мисля да хапна един морков.. Странното е ,че имам чувството,че съм изяла супер много храна,а въпреки това се слабее..
Да се похваля днес ми е втори ден и съм -1 кг .. Дано продължавам така.. Искам да сваля поне 5 .. за 2-3 седмици.![]()
О, най-накрая един като мен. Пък и да не е само заради дюнеракебапчета, кюфтета, луканки-по 1 точка, а примерно ябълката-16 т.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Диетата е с ограничен прием на въглехидрати и като приемаш други неща различни от въглехидратите и ги изключиш тях от менюто си.. организмът започва да топи мазнините.. Щом няма въглехидрати или са малко - може да се яде. Не знам как става,но се сваля дори да ядеш мнооого от позволените храни.. Пробвали са го доста хора и работи. Дори и аз преди половин месец,но в първите 2 седмици съм правила нещо напълно грешно и още на закуска съм надвишавала 40 точки.. и то не с малко . Въпреки това свалих 3 кг за месец,което си е малко .. Сега мисля,че по-бързо ще стане,като съм стриктна.Първоначално написано от POLLINA
Винаги ,когато се ограничаваш от нещо бързо или бавно има резултат.. Важното е,че дори само хляб и сладко да не се яде пак ще има видими резултати,макар и по-бавно,Първоначално написано от teengirl15
![]()
Е да това си е така. Ама как може да се тъпчеш с луканка и това да ти носи по 1 очка , а някаква си ябълка цели 16т.Първоначално написано от BeBeTyYy
Не знам и аз. Явно в ябълката има повече въглехидрати..Първоначално написано от teengirl15
![]()
Аз не ям ябълки,защото са доста точки.. Наблягам на пилешко,бульони и млечни продукти.. Мисля,че така е най-добре ( и тук-там някое морковче )
teengirl15Първоначално написано от BeBeTyYy
не можеш да с етъпчеш само с луканка и да ти е 1т.,в диетата се говори за някви грамове,т.е. луканка ако ядеш ще изядеш само 100гр и тогава ще ти е 1т.
Да, така е . Но 100 грама не са ли много за 1 точна? Луканката е пълна с мазнини и т.н. Ама както и да е.Първоначално написано от titinkaa
titinkaa , а и всички, правещи диетата, не оставате ли гладни на тая диета?