Цитирай Първоначално написано от titinkaa
Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
Хора, тая диета са я измисляли хора, които си НЯМАТ работа.
Чудя ви се на акълищата, честно.
Аз пък друго твърдя,че не е така както си мислиш,щото миналата година от нея свалих 13-14кг успешно без глад,пък и тая диета ми я препоръча лекарка,с която се посъветвах,дори и пълни изследвания ми правиха преди да започна каквато и да е диета,и мога да кажа че наистина останах доволна,дори майка ми това лято я накарах да почне диетата и за 2 месеца свали много,и не и е навредила на здравето,напълно добре си е майка ми както и аз преди като я правех
+++

Пп.
Какво яде за закуска (titinkaa)?

Аааа и колко време я спазва диетата,че свали близо 15 килограма?
ядох 1 филийка пълнозърнест хляб и малко сиренце
ми близо месец и половина два я спазвах и свалих тея килограми
а ти какво закуси?и какво смяташ да ядеш на обяд?

Амии аз ядох 50гр. макарони с малко сиренце.

А за обяд мисля едно варено яйце ии една филийка
А ти за обяда?

Как мислиш добре ли се справям
ами аз за обяд ще ям 1-2 яйца варени и половин краставица,другата половина ще я ям довечера м да добре се справяш и аз добре за сега макар че сутринта не бях никак гладна,но ядох

Супер

Аааа какво мислиш ти,10 дни ли да я правим и после да почиваме или без да спираме?
ами аз мисля да не я спирам,защото и миналата година така смисъл не я спрях нито за ден,а ти какво мислиш?

Амии не знам...Аз за пръв път се подлагам на такова нещо,а от доста време го обмислям.Ми ще опитам да не я спирам и да се надявам че ще успея.Ааа по време на диета какво ядеш в училище,че на мен там ще ми е проблема...Понеже продават всякъкви боклуци и...Ти какво ядеш в училище?