- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напрежението - може ли то да прецака всичко..?
Здравейте, чета форума от доста време и реших днес да си направя регистрация.., запозната съм с темите и знам, че вече има доста такива, но искам да споделя с вас нещо, да искам съвет, ако не може да ми се даде такъв по-добре да не се дават излишни коментари, или пък коментари с цел 'подигравка', за да се почувства автора на темата тъпоВъпреки че на мен не ми пука от 'въздухарските коментарчета' - въпрос на възпитание. :]
Tа..по темата: Момиче съм на 17години, ако това има някакво значение. Имам приятел от няколко месеца насам. Не са много, но въпреки това аз го обикнах прекалено много, както и той мен. Той е на 21години. Това, че е по-голям от мен няма голямо значение, поне според мен. Аз съм девствена, а той не е. Не съм правила секс по простата причина, че до сега не се беше появило момчето, което да ме предразположи и да се чувствам сигурна с него,въпреки че съм имала доста възможности... За сегашния ми приятел е важно, аз да се чувствам добре и когато съм готова да го направим...и ето, че дойде и този момент...Искам да го направим утре. Подготвила съм всичко, ще бъдем на вилата, ще гледаме филм...Ще хапнем, ще пиинем и мисля, че всичко ще се нареди както трябва...
Но....прословутото 'но'. Проблема е там, че аз се притеснявам. Не знам защо...Кормчето ми се е свило, страх ме е да не се обърка нещо, да не успея да се отпусна. Знам, че няма нужда от притеснение, но аз съм такава...Моля момичетата, а и момчетата разбира се (все пак всеки има право на мнение) с повече опит да ми дадът някакъв съвет. Как мога да се отърва от това гадно напрежение. Страхувам се, че точно то може да развали всичко. Вие така ли мислите? Чакам коментарите ви. Благодаря предварително.![]()
Ами освен да пийнеш едно друг начин за напрежението не се сещам.Ако наистина се притесняваш толкова много, май не си съвсем сигурна. Така че първо си отговори на въпроса наистина ли си готова? Не пришпорвай нещата, ако и той не ти дава зор.
![]()
Съсредоточи се върху това колко ти е хубаво да те целува и докосваи не мисли за това което ще последва. Освен това не забравяй че във всеки един момент можеш да кажеш че не искаш повече което значи че ще правиш само неща за които в момента си готова и които те карат да се чувстваш добре, тоест няма от какво да се притесняваш, тъй като контролираш напълно ситуацията и всичко което се случва. Недей да мислиш за всичко което някога си чувала (адска болка, кървища, бла бла) а се концентрирай върху това което ще усещаш.
Дано всичко мине добре![]()
Ти сама каза, че за него е важно ти да се чувстваш добре и това ме кара да мисля, че ще те предразположи достатъчно добре за да се отпуснеш и нещата да протекат както трябва.
Ами аз мисля, че съм напълно готова. Някак го усещам, не бих могла да ти го опиша... Обичам този човек и чувствам, че трябва да съм с него, независимо това мое притеснение...Според мен се получава, защото искам всичко да е перфектно (като повечето момичета, на който им е за първи път...) и ме е страх просто да не стане някой гаф...Първоначално написано от cookie_master
Благодаря за останалите коментари, мисля че до известна степен ми помогнахте. Ще се отпусна, ще се отдам на чувствата си, без никакви притеснения![]()
Мацка,щом сте близки,поговорете преди това и му кажи как се чувстваш.Предполагам той ще е внимателен и няма да бърза за никъде,щом ще имате на разположение цяла нощНе мисли,не се притеснявай,както ти,така и той не можете да имате много големи очаквания за "перфектен секс",щом на теб ще ти е за пръв път.И все пак моментът ще е прекрасен,щом споделяте чувствата си и такъв важен момент от живота ти.Не се коси,не е болка за умиране,не е тексаското клане.Той е наясно,че си неопитна,щом знае,че ще ти е за пръв път.юУспех ти пожелавам
И да споделиш как е минало
![]()
Не съм чел нищо.. като видях заглавието мога да ти кажа - Не не може напрежението да прецака АБСОЛЮТНО всичко
Недей да планираш какво ще правите вечерта и как ще го павите, остави нещата да се развият сами, ако наистина имаш вяра на момчето той ще успее да те отпусне.Няма страшно![]()
това е много тъпо да кажеш точно на тази дата ще правим секс...отивай на вилата с идеята, че ще пиинете ще хапнете и ще си прекарате добре без непременно да правите секс. Ако стане стане ако не ... още колко възможности ще имате![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
да, притеснението определено ще ти изиграе лоша шега .
Поне при мен беше така и 1вия път не се получи нищо-точно заради притеснението![]()
И аз като някои тук изобщо не съм се занимавл да чета тези километрични писаници ... , но със сигурност напрежението може да преебе всичко ... мисли за нещо различно като например кифла с шоколад
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ами не ми се наложи да мисля за никакви кифли и глупости.Всичко беше страхотно.
Благодаря за съветите ви!
![]()
Хм.. може пък и да не се притесняваш дали ще прецакаш работите, а просто го чакаш с нетърпение. И аз съм обърквал двете чувства. А дали ще прецакаш работите - ако той не може да те предразположи ... нямам как да стане ти сама да се отпуснеш, а той само да чака с патка в ръка да влезе в теб. В секса очастват двама или повече хора..Ако ти се притесняваш повярвай ми той ще направи всичко, което му е по силите за да преодолееш притеснението!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled