- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите и... сметките
Една друга тема ме накара да се замисля по този въпрос, специално за нас тийнеджърите. Всички млади двойки обичаме да излизаме и да се забавляваме. Но малко от нас работят и повечето взимаме пари от родителите си. Като изключим богаташчетата, според вас трябва ли или поне нормално ли е момчето почти винаги да плаща общата сметката. Не говоря за големи суми, а за 3-4-5лв. Когато излезете двамата на кафе, кой от вас плаща общата сметка ? (Отново казвам, говоря за по-дребни пари)![]()
![]()
Защото мен никога и нито едно момче не ме е оставяло да платя аз, дори когато съм настоявала.![]()
Някой път той,някой път аэ.
Попринцип така правим с всимки мои приятели.
[size=7][b][u]fosse cos
Например отскоро излизам с едно момче. Някъде от 3 седмици, но сме излизали 5-6 пъти. Та 3 или 4 пъти сядахме на кафе и той не ми позволи да платя сметката естествено.Някакво... кофти ми е така, сядаме, поръчвме си нещо и накрая той вади парите и плаща.
Един път така леко подметнах защо винаги той плаща, но не получих отговор, свързан с въпроса.
![]()
Не обичам да ми плащат сметките .. повечето пъти просто всеки си плаща неговата ..Макар, че много се дразня като отидем някъде и сметката винаги я дават на момчето, с което съм .. не е честно .. дискриминация!!!
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми на мен ми е тъпо, като постоянно ми плащат, ама .. щом настоявааа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ами да...нормално е момчето да плати...затова не водя момичета на кино,винаги ми се дърпат,ама тва е положението!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Оф, кофти е да си момиче.Момчето, с което излизам, не ми позволява да платя моята част от сметката, какво остава и неговата.
![]()
Мразя,когато някое момче реши да ми прати сметката ... Такива скандали правя после,че просто не е истина!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ХАхаха, всички говорите така, ама като момчето тръгне да плаща сметката такава усмивка вадите, че ще се насерете още малко...
Ем, ние примерно сме се разбрали с приятелката ми за сметките че когато аз имам пари, аз плащам, когато нямам, а тя има- тя плащаи така... поне за това се разбрахме доста отдавна и така е супер
кат няма кинти... единият баламосва продавача а другия краде чипс
![]()
![]()
![]()
Не е вярно. На мен специално ми е много кофти.Как да направя така, че да пратя аз поне 1 път.
След като не знам как да говоря с него, особенно в моя случай, не се познаваме много много добре.
Отначало постоянно настояваше да плаща, но вече както дойде... понякога плащам аз, понякога той.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
следващия път ела да видиш дали вадя усмивка или го бия през ръцете ..Първоначално написано от fc
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф глупости... Аз лично се чувствам супер кофти както и повечето момичета.Първоначално написано от fc
The blood that binds us ..till death unites us
Съгласна съм!Първоначално написано от Lincheto
За мен дори е унизително,когато някое момче дори предложи да ме почерпи!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
нормално е момчето да плаща .. нали трябва да се изтъкне като "кавалер"
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
Ем не мисля, че е удачно винаги момчето да плаща. Не съм излизала кой знае по колко срещи но предпочитам да си платя мойта сметка, понякога убеждавам момчето, друг път не, но винаги се чувствам тъпо като некой ми плаща сметката...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Понякога плащам аз понякога той. Примерно един път като бяхме в неговия град излязохме да вечеряме с негови приятели и той нямаше пари в себе си така че платих аз а на следващия ден той ми плати билета за да се върна в моя град. Или като ходим на кино аз плащам билетите а той пуканките и колата (или обратното). И двамата не работим така че ми е неудобно да го оставям да ме черпи макар че и това се случва но само ако много настоява.
С бившия ми бях свикнала винаги той да плаща но той работеше и имаше повече пари на разположение от мен пък и в Кипър манталитета е друг.
Като цяло не обичам да ми плащат сметката особено пък мъже които не познавам добре.
Оо никога не са ми плащали сметките по заведенията.Моя единствено ми плати 80 ст за градски транспорт понеже имах само едри пари в мен.
"3oPuTy" - Не са много момичетата, като теб на които да не им е приятно момчето да плати общата сметка!Първоначално написано от 3oPuTy
Оффтопик: Между другото си търся "добро", "хубаво", "скромно" и "усмихнато" момиче за жена! Ако някоя дама има интерес да пише на ЛС...
по темата: В повечето случай всеки си плаща отделно своята сметка или както каза някой по нагоре се редуваме... аз черпя днес, утре тя и т.н. Е разбира се, че и аз обичам да се проявявам и като кавалер и да плащам цялата сметката, но всяко нещо си има граници все пак...![]()
не мисля 4е някои трябва да ми пла6та сметката,имам си пари и родители ,никои друг не е длъжен ...
не обичам да ми плащат сметките и да завися от някой...щом съм се съгласила да изляза с някой,съм си преценила освен дали ще ми е приятно с въпросния човек,дали финансово мога да си го позволя ..така,че варианта той да плаща цяялата сметка отпада...няколко пъти се е случвало да си редуваме-ту той ,ту аз,но пак ми беше някво некомфортно![]()
Еми аз от както ходя с моя приятел всеки път аз настоявам,ама той все ми се кара,вика ми "Аз работя аз ще плащам"-един път щяхме да се скараме ама за да не се стигне до там аз пак отстъпих той да плати щом иска,ама пак ми стана кофти
Аз съм на принципа Плащам аз но ако ми изкара някой поглед дърпам ръцете щото после не се знае![]()
![]()
![]()
Луди глави са тези момичета
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Неудобно ми е да ми плащат сметките.
Почти винаги всеки си плаща неговата... така сме се разбрали и вече няма скандали по тоя въпрос![]()
![]()
Трагедията е пълна...