.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90
    Град
    Някъде там...

Парите и... сметките

Една друга тема ме накара да се замисля по този въпрос, специално за нас тийнеджърите. Всички млади двойки обичаме да излизаме и да се забавляваме. Но малко от нас работят и повечето взимаме пари от родителите си. Като изключим богаташчетата, според вас трябва ли или поне нормално ли е момчето почти винаги да плаща общата сметката. Не говоря за големи суми, а за 3-4-5лв. Когато излезете двамата на кафе, кой от вас плаща общата сметка ? (Отново казвам, говоря за по-дребни пари)

Защото мен никога и нито едно момче не ме е оставяло да платя аз, дори когато съм настоявала.

Мега фен
    Град
    София
    Някой път той,някой път аэ.
    Попринцип така правим с всимки мои приятели.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Някъде там...
    Например отскоро излизам с едно момче. Някъде от 3 седмици, но сме излизали 5-6 пъти. Та 3 или 4 пъти сядахме на кафе и той не ми позволи да платя сметката естествено. Някакво... кофти ми е така, сядаме, поръчвме си нещо и накрая той вади парите и плаща. Един път така леко подметнах защо винаги той плаща, но не получих отговор, свързан с въпроса.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не обичам да ми плащат сметките .. повечето пъти просто всеки си плаща неговата .. Макар, че много се дразня като отидем някъде и сметката винаги я дават на момчето, с което съм .. не е честно .. дискриминация!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми на мен ми е тъпо, като постоянно ми плащат, ама .. щом настоявааа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ами да...нормално е момчето да плати...затова не водя момичета на кино ,винаги ми се дърпат,ама тва е положението!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Някъде там...
    Оф, кофти е да си момиче. Момчето, с което излизам, не ми позволява да платя моята част от сметката, какво остава и неговата.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мразя,когато някое момче реши да ми прати сметката ... Такива скандали правя после,че просто не е истина!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ХАхаха, всички говорите така, ама като момчето тръгне да плаща сметката такава усмивка вадите, че ще се насерете още малко...

Ем, ние примерно сме се разбрали с приятелката ми за сметките че когато аз имам пари, аз плащам, когато нямам, а тя има- тя плаща и така... поне за това се разбрахме доста отдавна и така е супер кат няма кинти... единият баламосва продавача а другия краде чипс

Град
    Някъде там...
    Не е вярно. На мен специално ми е много кофти. Как да направя така, че да пратя аз поне 1 път. След като не знам как да говоря с него, особенно в моя случай, не се познаваме много много добре.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Отначало постоянно настояваше да плаща, но вече както дойде... понякога плащам аз, понякога той.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от fc
    ХАхаха, всички говорите така, ама като момчето тръгне да плаща сметката такава усмивка вадите, че ще се насерете още малко...
    следващия път ела да видиш дали вадя усмивка или го бия през ръцете ..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Оф глупости... Аз лично се чувствам супер кофти както и повечето момичета.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Оф глупости... Аз лично се чувствам супер кофти както и повечето момичета.
    Съгласна съм!
    За мен дори е унизително,когато някое момче дори предложи да ме почерпи!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Бургас
    нормално е момчето да плаща .. нали трябва да се изтъкне като "кавалер"
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ем не мисля, че е удачно винаги момчето да плаща. Не съм излизала кой знае по колко срещи но предпочитам да си платя мойта сметка, понякога убеждавам момчето, друг път не, но винаги се чувствам тъпо като некой ми плаща сметката...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Понякога плащам аз понякога той. Примерно един път като бяхме в неговия град излязохме да вечеряме с негови приятели и той нямаше пари в себе си така че платих аз а на следващия ден той ми плати билета за да се върна в моя град. Или като ходим на кино аз плащам билетите а той пуканките и колата (или обратното). И двамата не работим така че ми е неудобно да го оставям да ме черпи макар че и това се случва но само ако много настоява.
    С бившия ми бях свикнала винаги той да плаща но той работеше и имаше повече пари на разположение от мен пък и в Кипър манталитета е друг.
    Като цяло не обичам да ми плащат сметката особено пък мъже които не познавам добре.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Оо никога не са ми плащали сметките по заведенията.Моя единствено ми плати 80 ст за градски транспорт понеже имах само едри пари в мен.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Мразя,когато някое момче реши да ми прати сметката ... Такива скандали правя после,че просто не е истина!
    "3oPuTy" - Не са много момичетата, като теб на които да не им е приятно момчето да плати общата сметка!

Оффтопик: Между другото си търся "добро", "хубаво", "скромно" и "усмихнато" момиче за жена! Ако някоя дама има интерес да пише на ЛС...

по темата: В повечето случай всеки си плаща отделно своята сметка или както каза някой по нагоре се редуваме... аз черпя днес, утре тя и т.н. Е разбира се, че и аз обичам да се проявявам и като кавалер и да плащам цялата сметката, но всяко нещо си има граници все пак...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не мисля 4е някои трябва да ми пла6та сметката,имам си пари и родители ,никои друг не е длъжен ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    не обичам да ми плащат сметките и да завися от някой...щом съм се съгласила да изляза с някой,съм си преценила освен дали ще ми е приятно с въпросния човек,дали финансово мога да си го позволя ..така,че варианта той да плаща цяялата сметка отпада...няколко пъти се е случвало да си редуваме-ту той ,ту аз,но пак ми беше някво некомфортно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Еми аз от както ходя с моя приятел всеки път аз настоявам,ама той все ми се кара,вика ми "Аз работя аз ще плащам"-един път щяхме да се скараме ама за да не се стигне до там аз пак отстъпих той да плати щом иска,ама пак ми стана кофти

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз съм на принципа Плащам аз но ако ми изкара някой поглед дърпам ръцете щото после не се знае Луди глави са тези момичета
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Неудобно ми е да ми плащат сметките.
    Почти винаги всеки си плаща неговата... така сме се разбрали и вече няма скандали по тоя въпрос
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си