.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Оф, кофти е да си момиче. Момчето, с което излизам, не ми позволява да платя моята част от сметката, какво остава и неговата.

Моят приятел плаща сметката почти всеки път(аз мн рядко).Не съм особено съгласна.Ако не иска само аз да я плащам,по-добре да я делим.Но той не иска и все настоява,та напоследък съм спряла да споря.Все пак той не работи,аз също и парите идват от родителите.

*Стар ник - sladkata_bebz

Аз съм на принципа, или аз плащам или делим Неудобно ми е момчето да ми плаща сметката. За това ако излизам на първа среща и отидем на кафе предупреждавам момчето, за да няма караници после
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Редуването му е майката
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Повече от фен Аватара на stylo
    Първия път,когато се видяхме той плати сметката.После пак настояваше,ама станахме на редуване

Град
    Таити
    До тук само четох как момичетата се възмущават че момчетата им плащат сметките, но има и такива които се дразнят от точно обратното.Виждал съм мои познати как се възмущават от това че са излезли с дадено момче а той не е платил сметката и т.н. Аз лично не оставям момичето да плаща сметката.Парите дет ще ги даде за сметката може да ги даде да си вземе нещо за нея аз поне така мисля.Виждам че на повечето момичета им е кофти но няма как.Момчетата искаме да се изфукаме едва ли не пред вас или просто защото сте ни слабост и затова искаме да плащаме всичко(стига да имаме възможност разбира се)
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ами принципно,така повелява...но аз лично НЕ МОГА И НЕНАВИЖДАМ някой да ми плаща сметката,,,затова винаги стават едни спорове Нормално е,но вкрайна сметка ние момичетата трябва да бъдем също самостоятелни! И да отстояваме достойнстовото си ;д,което малко...от нас имат

Град
    Таити
    Че кой ви прави нещо на достойноството ви.това е просто един жест от наша страна а вие го изкарвате кой знае какъв проблем.За мен някой да ви тъпче достойнството е да ви прави на шматки( с извинение) и да се държи гадно и пренебрежително с вас пред приятелите ви и да се прави на много голям а вие едва ли не му вървите след г*за щот не можете без него. НЕ виждам от какво се оплаквате толкова
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Нито обичам, нито оставям да ми плащат сметките

Град
    Някъде там...
    Не мисля, че точно достойнсвото. Но ми е кофти, след като не се издържа сам, да плаща и за мен от неговите джобни...

щом го желаят (да плащат сметки) цял живот ще са така..така че да свикват от малки..няма лошо
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Sофiiя City xD
    м...се тая

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Миии аз съм мъжко ,и абсолютно винаги аз плащам сметката без значение дали е 2-3-5 -10-20 -50 лева.Просто когато съм с момиче на което държа това ,че плащам е подробност на която не се обръщам внимание!Дори е задължение..... чувствам се като 5 то класник ако мацето се опитва да плати

Цитирай Първоначално написано от 300
    Миии аз съм мъжко ,и абсолютно винаги аз плащам сметката без значение дали е 2-3-5 -10-20 -50 лева.Просто когато съм с момиче на което държа това ,че плащам е подробност на която не се обръщам внимание!Дори е задължение..... чувствам се като 5 то класник ако мацето се опитва да плати

е тва е момчето!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Тя плаща сметките по заведенията,а аз плащам бензина на Аудито.

Ще плати сметката той, ама дали ще се надява на втора среща с мен?? Айде всеки по отделно..Ако така ще я подкарваме..Къде отиде независимостта?

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от 300
    Да, но момчетата на 15-16 години, които не работят?

На 18 съм и не работя ! Това не пречи поне малко уважение да показвам към момичето до мен ! Аз мъж ли съм в тая връзка или пу**а ?

Ох, аз не бих позволила някой да ми плати сметката. Той не работи, за чий уй да ми плаща сметката?
    Бих позволила само в краен случай и САМО ако има повод...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Момчето трябва да изкара пари и да тръгне да плаща цялата сметка, просто така е прието - иначе прави лошо впечатление.Момичето пък трябва да знае, че ако му позволи да плати, му става длъжна, което не е никак хубаво.
    Лично аз не позволявам да ми плащат сметките.
    all day... all night... what the fuck?!

еми последно до преди няколко дни излизах с момче с възможности така да се каже не работеше но баща му и майка му му даваха доста ... и под доста разбирате доста и само той плащаше аз се дразнех казвах му го,а той отговаряше : "достави ми това удоволствие" се едно като плати сметка от 2 лв и е повече мъж ... в кафето не му вдигах скандали ама след това да ... имало е случай когато съм му казвала,че за последно излизаме ако ще прави така за мен е супер неудобно аз си имам пари да си плащам сметките не е нужно той да го прави -като има пари да си плаща неговата част и така ... и даже свидетели на случайте когато той плаща(винаги ) пуснаха слух,че съм куХЪ лейка и ходя с него заради парите

Град
    бълХаристан
    предишната ми приятелка ми позвол исамо веднъж за цяла една година да и купя един билет за кино за 5 лв и това беше! винаги си делихме, тя така искаше, а това беше и една от причините поради която я обичах освен всички хиляди други... веднъж ме черпи едно кафе тя, ама аз и оставих 2 лв скрити в колата и чак след месеци и казах щото не ги беше намерила в жабката изобщо...както и да е

а със сегашната сме на принципа един път аз, един път тя. ама ми дължи една солидна сметка от 30 лева, да видим кога в началото доста пъти само аз плащах.. .ама се тая, и без тва нещо куца!

ебаси...при мене нема такива филми..всеки си плаща..баахтии..

spored men vyzrastta 10-18 god vseki ot nas se u4i kak da boravi s parite ... pove4eto mom4eta sa sviknali da davat kato imat ... abe na kratko az sym edna golqma skryndza ... s priqtelkata si opravqme smetkata vseki za sebesi ...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хах абе зависи, познавам един приятел, който не е от най-големите богаташи, но винаги ме черпи, 'щото е джентълмен. . Иначе в момента с слънцето нямам никакви проблеми. . той има пари - той плаща. . аз имам - делим ги Ама какво да се прави. . аз като му готвя през ден той не е плащал скоро сметката в Билата
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си