.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Град
    [На Метри От Земята]
    аз мисля, че като плати някаква сметка от левче се мисли за .. по- голям мъж
    Просто аз

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    еми последно до преди няколко дни излизах с момче с възможности така да се каже не работеше но баща му и майка му му даваха доста ... и под доста разбирате доста и само той плащаше аз се дразнех казвах му го,а той отговаряше : "достави ми това удоволствие" се едно като плати сметка от 2 лв и е повече мъж ... в кафето не му вдигах скандали ама след това да ... имало е случай когато съм му казвала,че за последно излизаме ако ще прави така за мен е супер неудобно аз си имам пари да си плащам сметките не е нужно той да го прави -като има пари да си плаща неговата част и така ... и даже свидетели на случайте когато той плаща(винаги ) пуснаха слух,че съм куХЪ лейка и ходя с него заради парите
    ъ.. ти си отказвала да ти плаща сметката НОО "си с него заради парите" мм има логика

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Не е важно колко голяма сметка си платил ,а това че не се замисляш когато си поръчваш нещо ... сигурен ,уверен ,спокоен си че няма да се изложиш .......

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Момчето трябва да изкара пари и да тръгне да плаща цялата сметка, просто така е прието - иначе прави лошо впечатление.Момичето пък трябва да знае, че ако му позволи да плати, му става длъжна, което не е никак хубаво.
    Лично аз не позволявам да ми плащат сметките.
    Не мисля че като платим една сметка и трябва да сте ни длъжни или да знаете че в края на вечета тряя да ни прайте яко свирки за да се реванширате Според мен няма нищо лошо и задължаващо в това момчето да направи тези жестове към половинката си.Все пак както казаха ние мъже ли сме или лукови глави
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    еми последно до преди няколко дни излизах с момче с възможности така да се каже не работеше но баща му и майка му му даваха доста ... и под доста разбирате доста и само той плащаше аз се дразнех казвах му го,а той отговаряше : "достави ми това удоволствие" се едно като плати сметка от 2 лв и е повече мъж ... в кафето не му вдигах скандали ама след това да ... имало е случай когато съм му казвала,че за последно излизаме ако ще прави така за мен е супер неудобно аз си имам пари да си плащам сметките не е нужно той да го прави -като има пари да си плаща неговата част и така ... и даже свидетели на случайте когато той плаща(винаги ) пуснаха слух,че съм куХЪ лейка и ходя с него заради парите
    ъ.. ти си отказвала да ти плаща сметката НОО "си с него заради парите" мм има логика
    еми ... те така го казаха имат много добра логика мда

Град
    Таити
    Пуснали са този слух защото повече момичето заради парите са навъртат около по заможните момчета. не казвам че и ти си такава и не ставаме повече мъже като дадем 2-3-5 или 10лв за сметката но и вие не сте повече жени като ни откажете дигнете панаир в заведението и си дадете 5те лева за сметката
    There is no right or wrong, only fun or boring

Това е доста интересна тема.Аз смятам че момичето има право да си плаща-за да не се чувства купено по някакъв начин .

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Пуснали са този слух защото повече момичето заради парите са навъртат около по заможните момчета. не казвам че и ти си такава и не ставаме повече мъже като дадем 2-3-5 или 10лв за сметката но и вие не сте повече жени като ни откажете дигнете панаир в заведението и си дадете 5те лева за сметката
    и аз мисля така за това никога не вдигам скандал в заведението изчаквам да останем сами и тогава го почвам глупаво е хората да слушат нашите проблеми защотото най-често към тях добавят и тяхна измислица и става ... мазало и все пак за мен най-добрия начин за хора на възраст под 20 е на първа среща нека момчето плати ... може и 1-2 пъти месечно да плаща за да си има и мъжко достойнство ... но в другите случай сметката се дели на 2 и така

Град
    blg
    ее тва е мн досадно плаща 1вия 2рия 3тия път ама след тва какво като сме момичета наще пари не ни ли дават ..... тцттц мразя да ми плащат сметката и все пак ако се стига до скандал кой да плати ... остава голям бакшиш
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    Ох, аз не бих позволила някой да ми плати сметката. Той не работи, за чий уй да ми плаща сметката?
    Бих позволила само в краен случай и САМО ако има повод...
    а ти работиш ли?
    I don`t care .. ;] ..

Лятото когато ходех с бившия ми почти винаги си плащахме поотделно . Имало е и случаи когато той плаща де.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    Някъде там...
    Мм Мислех, че ще кажете, че темата е много глупава, че ще се напишат две мнения и тя ще остане някъде назад. Но като гледам, някои казват, че е интересна и виждам вече 5 страници. И отново ви потсещам, не говоря за 40годишни богати чичковци, а за нас - тийнеджърите. Без значение дали работят, или не. Защото все пак има и такива, на 16-17-19, които работят.

Най-добре е първите 1,2,3 пъти момчето да плати,все пак трябва да се спазва етикет а след това разбира се може и момичето да се включва
    но не като веднъж вече е пожелало и после въобще да не се интересува

все пак не сме на 30 години,а и знам,че и при тях не винаги мъжът плаща

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Няма значение кой ще плати сметката.. (но винаги той настоява да я плаща).

момче като него никога няма да позволи момичето да му плаща сметките.

Повече от фен Аватара на Nich
    оххх аз направо подивявам ако някой се опита да плати сметката.... не знам що... ама просто не понасям

Град
    Пловдив
    Необичам да ми плащат сметките или каквото и да било друго, за да съм излезнала значи имам пари, а не съм излезнала като разчитам момчето да ми плаща сметките, за да ми се прави на кавалер ... Обичам аз да си плащам всичко, за да не съм длъжна на никого

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    сегащния ми приятел плаща винаги сметката...
    била тя 5лв или 35 .. ..никога не ми е приемал парите за сметки...

Град
    Wonderland
    който има пари в момента-той черпи
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мисля, че след като момчето настоява да плати сметката би трябвало дамата да отстъпи .. неписано правило е ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    и аз като по-малка напирах като вас "О,АМЧИ как мъж ще ми плаща сметката?!не става"
    но с времето осъзнах,че просто е безмислено да водя спорове и да се цупя, че не ме оставят да си платя сама.
    Като напират и се бутат да плащат сметки - ЗА ТЕХ СИ Е!
    Но съм излизала и с момчета, които просто плащат само собствените си сметки без обеснения и си изваждам паричките да си платя.

Чесно казано вече ми е все едно кой плаща и кой не,все ми е тая дори кой ще плати,всичко се е обезмислило толкова, че няма накъде

Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Не е вярно. На мен специално ми е много кофти. Как да направя така, че да пратя аз поне 1 път. След като не знам как да говоря с него, особенно в моя случай, не се познаваме много много добре.
    Ми как.. или говори директно с него за това или си измисли някакъв повод и му кажи "аре ся аз черпя за еди си какво..." или просто ставаш до WC и отиваш при сервитьорката и плащаш.... това второто май е тъпо

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    който има пари в момента-той черпи
    ее извинявай,но е съвсем логично,че ако излизаш на среща ще си носите и двамата пари..
    Иначе и на мен не ми е много приятно..Помня първата си среща,когато трябваше да гледаме един филм.Срещнахме едни познати от даскалото и нали как си,що си,тва' гаджето ли е и в този момент въпросното момче вече беше купил билетите.Почуствах се доста не удобно и веднага след това върнах жеста,като ядохме в МакДоналдс Докато той ме изпращаше към спирката тръгнах да му обяснявам и настоявах да му дам парите за билета.Измъкна се се оправданието,че той бил момчето
    Иии двамата не работим,все пак тогава аз бях на 13,а той на 14 (и все още сме на тези години де)

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от fc
    ХАхаха, всички говорите така, ама като момчето тръгне да плаща сметката такава усмивка вадите, че ще се насерете още малко...
    следващия път ела да видиш дали вадя усмивка или го бия през ръцете ..
    Значи смятай с какъв излизаш, щом ще ти позволи да го пляскаш през ръцете...

Спомням си, че първия път той плати, след това всеки неговата. Наскоро също той плати, но все пак не ходя с него на кафе, за да ми плаща сметките, а за да сме заедно. (:
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

По принцип всеки си плаща сметката,ама когато нещо е сгафил и му се сърдя той плаща всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си