- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите и... сметките
аз мисля, че като плати някаква сметка от левче се мисли за .. по- голям мъж![]()
Просто аз
Не е важно колко голяма сметка си платил ,а това че не се замисляш когато си поръчваш нещо ... сигурен ,уверен ,спокоен си че няма да се изложиш .......
Не мисля че като платим една сметка и трябва да сте ни длъжни или да знаете че в края на вечета тряя да ни прайте яко свирки за да се реванширатеПървоначално написано от ScarletBite
Според мен няма нищо лошо и задължаващо в това момчето да направи тези жестове към половинката си.Все пак както казаха ние мъже ли сме или лукови глави
There is no right or wrong, only fun or boring
еми ... те така го казахаПървоначално написано от ef4etyYy
имат много добра логика мда
![]()
Пуснали са този слух защото повече момичето заради парите са навъртат около по заможните момчета. не казвам че и ти си такаваи не ставаме повече мъже като дадем 2-3-5 или 10лв за сметката но и вие не сте повече жени като ни откажете дигнете панаир в заведението и си дадете 5те лева за сметката
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Това е доста интересна тема.Аз смятам че момичето има право да си плаща-за да не се чувства купено по някакъв начин.
и аз мисля така за това никога не вдигам скандал в заведението изчаквам да останем сами и тогава го почвамПървоначално написано от Sladurcho
глупаво е хората да слушат нашите проблеми защотото най-често към тях добавят и тяхна измислица и става ... мазало
и все пак за мен най-добрия начин за хора на възраст под 20 е на първа среща нека момчето плати ... може и 1-2 пъти месечно да плаща за да си има и мъжко достойнство ... но в другите случай сметката се дели на 2 и така
![]()
ее тва е мн досадно плаща 1вия 2рия 3тия път ама след тва какво като сме момичета наще пари не ни ли дават ..... тцттц мразя да ми плащат сметката и все пак ако се стига до скандал кой да плати ... остава голям бакшиш![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
а ти работиш ли?Първоначално написано от Snickers
I don`t care .. ;] ..
Лятото когато ходех с бившия ми почти винаги си плащахме поотделно . Имало е и случаи когато той плаща де.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
МмМислех, че ще кажете, че темата е много глупава, че ще се напишат две мнения и тя ще остане някъде назад. Но като гледам, някои казват, че е интересна и виждам вече 5 страници.
И отново ви потсещам, не говоря за 40годишни богати чичковци, а за нас - тийнеджърите. Без значение дали работят, или не. Защото все пак има и такива, на 16-17-19, които работят.
![]()
Най-добре е първите 1,2,3 пъти момчето да плати,все пак трябва да се спазва етикета след това разбира се може и момичето да се включва
но не като веднъж вече е пожелало и после въобще да не се интересува![]()
все пак не сме на 30 години,а и знам,че и при тях не винаги мъжът плаща![]()
Няма значение кой ще плати сметката.. (но винаги той настоява да я плаща).
момче като него никога няма да позволи момичето да му плаща сметките.
оххх аз направо подивявам ако някой се опита да плати сметката.... не знам що...ама просто не понасям
![]()
Необичам да ми плащат сметките или каквото и да било друго, за да съм излезнала значи имам пари, а не съм излезнала като разчитам момчето да ми плаща сметките, за да ми се прави на кавалер ... Обичам аз да си плащам всичко, за да не съм длъжна на никого![]()
сегащния ми приятел плаща винаги сметката...
била тя 5лв или 35 .. ..никога не ми е приемал парите за сметки...
който има пари в момента-той черпи
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Мисля, че след като момчето настоява да плати сметката би трябвало дамата да отстъпи .. неписано правило е ..![]()
![]()
и аз като по-малка напирах като вас "О,АМЧИ как мъж ще ми плаща сметката?!не става"
но с времето осъзнах,че просто е безмислено да водя спорове и да се цупя, че не ме оставят да си платя сама.
Като напират и се бутат да плащат сметки - ЗА ТЕХ СИ Е!
Но съм излизала и с момчета, които просто плащат само собствените си сметки без обеснения и си изваждам паричките да си платя.
Чесно казано вече ми е все едно кой плаща и кой не,все ми е тая дори кой ще плати,всичко се е обезмислило толкова, че няма накъде
Ми как.. или говори директно с него за това или си измисли някакъв повод и му кажи "аре ся аз черпя за еди си какво..." или просто ставаш до WC и отиваш при сервитьорката и плащаш.... това второто май е тъпоПървоначално написано от Bibz
![]()
ее извинявай,но е съвсем логично,че ако излизаш на среща ще си носите и двамата пари..Първоначално написано от guinessgirl
Иначе и на мен не ми е много приятно..Помня първата си среща,когато трябваше да гледаме един филм.Срещнахме едни познати от даскалото и нали как си,що си,тва' гаджето ли еи в този момент въпросното момче вече беше купил билетите.Почуствах се доста не удобно и веднага след това върнах жеста,като ядохме в МакДоналдс
Докато той ме изпращаше към спирката тръгнах да му обяснявам и настоявах да му дам парите за билета.Измъкна се се оправданието,че той бил момчето
![]()
Иии двамата не работим,все пак тогава аз бях на 13,а той на 14 (и все още сме на тези години де)![]()
Значи смятай с какъв излизаш, щом ще ти позволи да го пляскаш през ръцете...Първоначално написано от Hilary_
Спомням си, че първия път той плати, след това всеки неговата. Наскоро също той плати, но все пак не ходя с него на кафе, за да ми плаща сметките, а за да сме заедно. (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
По принцип всеки си плаща сметката,ама когато нещо е сгафил и му се сърдя той плаща всичко![]()