- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Парите и... сметките
Не мога да си представя как момиче ще се редува с момче за плащане на сметки и .... как може момичето да плати цялата сметка..това е смешно..ако момчето има възможности е учтиво то да плаща,така показва уважение и не знам...ако е приятелско кафе всеки да си плаща ама момичето да плаща и за момчетооо...![]()
И аз като бях по-малка така си мислех...Първоначално написано от bybit0o0
Ама не ми е съпруг все пак и парите не са общи така че защо да ми плаща моята сметка? Ако пък плати той цялата сметка защо да не му върна жеста някой път а да му оставам длъжна? Не виждам причина да не го направя... Това че е мъж не значи че има повече пари от мен (ок де моят приятел има но все пак...) . А и дори да има повече пари защо да трябва да го задължавам да ги харчи за мене след като и сама мога да си платя? Наще за какво ми ги дават тия пари да си ги кътам за черни дни ли?Освен това не искам един ден да дойде и да ми каже "Ти знаеш ли колко пари съм похарчил по тебе а ти сега бла бла" както се е случвало при доста мои познати. По-добре да си знам че на никого нищо не дължа.
какво очакваш.. джентълмени смеПървоначално написано от Bibz
![]()
![]()
Когато излизам с приятели, всеки си плаща неговия пай.
А за гаджета... ем там, или единият, или другият..Да има баланс - тъй трябва да е.
![]()
мм според мен момчето трябва да плати сметката .. но и на мен понякога ми става супер кофти,заради това понякога казвам-Аз ще почерпя този път! и това е,е много ясно ,че първите 3 мин се дърпа ама ... или пък ако наистина не ми позволи просто след като станем и например ни се прияде сладолед или нещо там друго искаме да си вземем аз плащам набързо и ткамз проблема е решен![]()
:P :P :P
Плащам аз от извстно време насам,но го правя по своя воля.Сега аз мога да си го позволя,а той не.Така че просто зависи от това с колко пари разполага всеки от нас.
А само не разбрах какво значи "да изключим богаташчетата".Някои от въпросните богаташчета имат родители,които работят по 20 часа,та и отгоре и жертват личния си живот в името на работата.Не мога да разбера каква е тая омраза към преуспелите хора.Ако някой е беден,то това се дължи на мързела му.
Да бе.. не мога да си предствавя да изляза с момиче на кафе и тя да плати.. даже е тъпо..
Дори и за малки сметки пак момчето трябва да плаща, защото все едно няма пари за 1 кафе, апък камоли ако стане нещо, за накякъв подарък, апък и все пак е по-мъжко, не като някой шушуминга събрал 5 лв на жълти стотинки и да ги брой 1 по 1![]()
![]()
Вадиш една стабилна банконата и си говот![]()
Да,така е принципно,но има случаи,в които просто може да няма пари.Първоначално написано от andrags
Като няма пари... ще седи на дупето или ще каже на техните, че ще излиза с момиче и му тряят кинти
Винаги има начин
Аз последния път като казах на нашите дайте ми 20 лв, ще излизам с момиче и баща ми каза: на ти 50, че да не се излагаш :Д: Д![]()
Да,но баща ти ги има тия пари.Има случаи,в които не можеш да поискаш от вашите,защото не могат да ти дадат.Не искам да разказвам нашия,няма смисъл,но просто не винаги можеш да намериш пари.Първоначално написано от andrags
На първата среща плати той , настоя да черпи , а на втората какво да правя ? Аз ли да му върна жеста и да го черпя или да делим ?![]()
Аз нямам гадже > харча само за себе си
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ако аз разибявам момиче.. ще е ме срам ако тя плати сметкатаПървоначално написано от fflorinaa
Остави той да го направи
Все пак е кавалер![]()
И аз мисля че по добре да се редуват , но щом момчето иска да плаща и ако има възмиожност да го прави добре:P