- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трета обеца на ухото ?
Вече имам втора дупка на лявото ухо ... Учудващо нашите мнохо лесно ми разрешиха ... Сега искам да си направя и трета, но те са карегорично против... Все пак съм решила, че ще я направя тая трета дупка... Въпроса ми е дали биха могли да разберат и дали ще стане по - кофти, ако разберат след това, че съм си направила без да има кажа ?![]()
![]()
е това е ухо
какво толкова ше ти кажат
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз моята втора дупка на ухото си я направих по време на прилив на ентусиазъм.Върнах се в къщи и им я показах.Те само ме попитаха защо съм се направила на маймуна![]()
Зависи си от родителите,но все пак не са ти позволили.По-добре да не ги беше питала![]()
+1 и аз мисля като нея!Първоначално написано от POLLINA
Пък и аз имам 3 дупки на ушето и не бях казала на наще и те нищо не казаха! :P А ти на колко си ?
Баща ми беше против втора дупка на ухото, тъй като там се намират точките на бъбреците и бля бля бляотидох и се продупчих, той даже не разбра. Скоро си наумих да си пробия и пъпа, наще бяха категорично против. Пред свършен факт нямаше какво да кажат
засмяха ми се и ме поразпитаха дали боляло и т.н.
Не познавам родителите ти, но може да изгубиш доверието им, а то трудно се гради.
е отначало ще се ядосат ама после ще им мине![]()
![]()
![]()
Май наистина не трябваше да им искам мнението... Въпросът е, че почти постоянно ходя с вързана коса и вероятността да я видят е голяма
![]()
на 14 съм, ама и аз за това си притеснявам, че ще изгубя доверието им, но пък те не са толкова много против ... просто като казах, че искам втора дупка и те ми казаха '' да не поискаш после и трета '' и аз казах '' няма '' пък сега искам... все пак не са много строги и при свършен факт не вярвам много да го загазя или поне се надявам де ..
и на задника дупка да искам да си направя пак ще ми разрешат (не че нямам де) нищо няя ми кажат
твоя работа си е-ти си решаваш;какъв им е проблемът
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз това се чудя... ще си нправя пък има два варианта - или ще им изгубя доверието (което не е голяма загуба ) или ще им покажа, че мога сама да си взимам решенията![]()
Е, аз имам 3 дупки на дясното ухо, за който изобщо не съм питала баща ми, майка ми ми позволи, а баща ми ме видя вече пробитаЕ, цупи се там малко, но му мина. Ако пък толкова искаш 1-во да ти позролят им се моли, моли, моли.
На мен майка ми попринцип ми дава да се пробивам навсякъде, освен пъпа
Та когато поисках лабрет майка ми ми разреши, но баща ми се сопаше, надух му главата с 'тати моля те, моля те, ама тати много ти се моля', намерих си студио и той ще, не ще ми позволи.
Така че бъди по-настоятелна, може пък да ти излезе късмета, все пак това е само едно ухо.
![]()
аз имам 3 дупки на дясното ухо само попитах мама дали може да си пробия втора дупка тя ми разреши а за третата направо й казах че щи си пробивам и ми каза "добре пробивай си"
не вярвам да ти си карат просто ги помоли
Humans need fantasy to be human.
Аз пък искам на езикът..Но ме е страх после да ме ми се карат много.. Скоро приятелят ми си го проби.. И майка ми каза само да послея и аз..
![]()
Но много искам бе..
Според вас ако си го пробия ще може ли да си го крия..
Поне докато се мине известно време и като е свършен факт..
Баща ми е лесен.. тъй като не го виждам много често..
![]()
ами ще ти е трудно,но ако не говориш много може и да успееш![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
баща ми каза и на гъза да си пробия ако искам..иначе мама е против ама дойде с мен като си пробивах хрущяла..за 2 и 3 не съм ги питала..само им ги показах![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от fashionALEX
е за обицата като ги поставиш пред свършен факт те ако решат ще те накарат да я махнеш и ще ти зарастне![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз имах 3 на лявото ухо, но често си махах обицата там и тя зарасна, така че си пробий, пък ако проявят чак таково нежелание я махни и те така
![]()
Давай смело. Все пак заради една дупка на ухото да спрат да ти имат доверие не ми се вярва колкото и да са строги. Аз имам 5 на лявото и 2 на дясното (едната е на хрущяла) и наще никога не са ми се карали тя майка ми си направи 2-ра на 40 год така че въобще няма думата, а баща ми само ме бъзика че ухото ми е на решето и някакви подобни. Ама той е малко шматка и на няколко пъти забравя че имам 5 дупки и се изненадва на ново![]()
![]()
![]()
П.С. Що се отнася до момичето което иска обица на езика аз имам позната която се криеше и минимум 2 години баща и не разбра и май още не знае. Обаче съм чувала че ако двамата с гаджето ти имате обици и като се целувате може да се закачат обиците, но незнам дали е вярно трябва да питаш.
Имам 4 приятелки, между 14-16 години са всичките, които имат на езика. Едната я има от година, втората от 6-7 месеца, а другите две от месец. Родителите им още не са разбррали. В началото малко се фъфля, но след 1-2 дена се свиква и не се фъфля вече.Първоначално написано от fashionALEX
Едната и беше малко по-трудно да свикне, така че отиде на село мин лято за 2 седмици и точно преди да се качи на автобуса се проби в едно студио и заина.
И така, докато свикна. После се прибра в града и техните още ...
![]()
Първоначално написано от fashionALEX
Хм няма да успееш да я скриеш защото в началото ще трябва да се храниш със супи и течности поне две седмици а и като приказваш пак! Но ти си знаеш ! А мен ме кефи на устата !![]()
![]()
Успех !
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси на всички за коментарчетата и за мненията, а това с езика мисля, че няма да успееш, ако живееш заедно с майка си и баща си... ако си на квартира или нещо от сорта е възможно, защото ги виждаш рядко, но иначе не мисля, че ще се справиш ... кака ми си направи и като говорих с нея по Skype ( тя беше си пуснала камерата ) разбрах, че си е пробила езика, защото като говореше и нещо и лъщеше между зъбите![]()
Аз постепенно си надупчих на едното ухо 5, а на другото 3 обици и след всяка се показвах на наще и след всяка следваща ми казваха повече да не си правя. Иначе за пъпа исках разрешение като за подарък за четиринайстия ми рожден денАма за татуировката само им го съобщих, и си я направих. Все пак вече на 17 години пък и си работих, парите аз ги дадох и нищо не ми казаха. Ся ми се кефят даже
![]()
На мен ми перфорираха двете уши, когато бях на 5.
В 7-ми клас си пробих пъпа (без разрешение), но се разминах ..
После в 8-ми клас началото си пробих втора и трета дупка, и езика, но там вече стана страшно, 2 месеца криех, а после щяха да ме изхвърлят.
В 9-ти клас ципата на езика от долу, но я махнах поради определени причинии хрущяла.
В 10-ти клас втора дупка на другото ухо и смайл.
![]()
само хрущяла с разрешението на нашите
Running is my drug and I am overdosed ..