- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бисери на лекари и пациенти
айде и тук да има една весела тема![]()
![]()
![]()
clever, имам предложение: нека разширим темата- да не са само лекарски бисери, а и бисери на потребители в този форум по здравни въпроси.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Доктор към майка ми:
- Ти си толкова слаба, че можеш да си чешеш гръбнака през стомаха.
Наши приятели хирурзи:
- Като оперираме някой по-пълничък и като включим електроножа в операционата почва да мирише на кебабчета от топящата се сланина.
Друго не се сещам за сега.![]()
kalpazanka
страхотно предложение !![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
като бях малко дете и ходих на лекар казах-вижте какъв хубав мускул имам и си показах бицепсченцето![]()
![]()
![]()
хлапе![]()
п.п.тази тема може ли да стане важна![]()
![]()
![]()
![]()
като бях малък, често ходех на зъболекар и тая като ми вика..
- ей сега ще ти извадя венеца !![]()
![]()
![]()
Адски тъпа тема с тъпизми вътре
ако не харесвате темата си спестете такива коментари !Първоначално написано от d3sincet0y
![]()
Първоначално написано от cooool
![]()
не, че не ми харесва темата, просто я отворих с надеждата, че ще има нещо да ме разсмее, а нямаше такова...Първоначално написано от clever
времет0 тu uztuча
по въпроса за даряване на семенна течност /назаем от раздел Секс/
Първоначално написано от golqmumnik
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!