- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за какво си говорите докато правите секс ?
Павелчо .. защо по дяволите някой би тръгнал да говори за каквото и да е по време на секс?Първоначално написано от BlueFace
![]()
Смисъл .. целта му не е да си говорите, а да се наслаждавате на удоволствието .. заедно!
Не да обсъждате разни неща .. това се прави през цялото друго време ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Assshley
![]()
![]()
чува се: по-бързо..даа...още по-бързо..харесва ли ти красавице...точно така..ох...ъх...ще ме подлудиш...усещаш ли го хубаво...навътре..още навъте..
абе нормалните неща..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Е,естествено ,че никой няма да седне да ти обсъжда теорията за относителността на Алберт Айнщайн по време на секс,но примерно може да си говорят някакви мръсотии...Първоначално написано от Hilary_
![]()
И аз не намирам много смисъл в темата ,но все пак всеки има право на избор и мнение
![]()
--------------------------------------------------------
Някои обичат да общуват,други просто ги възбужда гласа на другия (да се видим някой път да чуеш струните на Синатра да разбереш кво имам в предвидПървоначално написано от Hilary_
![]()
)
Westside rollin' all day, every day
Еми венаги му казвам колко харесвам чаршафите на Мечо Пух![]()
За Дота![]()
Нее ,не намесвай този феномен пристрастил хиляди хора в тази невинна темаПървоначално написано от AllenWallker
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
За пълни глупости. Гледам да си мълча през повечето време, но без да изцепя някоя глупост не става.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Горката ти приятелка.Първоначално написано от AllenWallker
![]()
за икономическата криза....
Money won't fall, pockets don't swole
Rubberband keep popping out my own stole
I ain't tellin' no lies
Man, shawty live a hell of a life..;]]
Първоначално написано от Alexandra1993
Как един филм успя да промени мисленето на маса хора!!!Хахахахаа
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ако не съм зает да ближа гаджето си обсъждаме ГЕРБ или АТАКА .... При Секса не се говори !!!
Ми най-много "Хубаво ли ти е?" или "Застани еди как си." Не обсъждаме нищо, което да не е свързано със акта![]()
Трагедията е пълна...
За брат ми ?![]()
I'm better ..
...и за световната конспирацияПървоначално написано от Pavcho0
![]()
Westside rollin' all day, every day
По-добре да мълчим, че обичам говоренето май повече от секса![]()
Честно. Разсейвам се дори да охкам, пъшкам, скимтя или издавам какъвто и да е звук. Не съм от викащите и пищящи жени. За разлика от други моменти, предпочитам да замълча и просто да се целуваме. Това ми е по-приятно от всякакви звуци в леглото.
Общо везто - "Пиятно ли ти е?, Искаш ли,така,иначе?, Спри!Не спирай!" ей,такива...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
александра ма пита: "айде да проверим кво има във форума" докато прайхме секс оня ден лол направо ма уби
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
Брато,ти наща форумната Александра ли изчука бе....?????Бати царя си евала ....Я раздуй,поне как е в кревата или само приказките и са големи и задника и как е?Аре казвай не се праи на скромен ....
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
чувал ли си израза "кърти мивки, лепи плочки"![]()
GTA Stunting
вие си правите ташаци. ама ако беше от софия нашата алекс щях да я нагъзя, няма как да ми откаже щото съм хубавецама до пловдив не ми се разкарва чак за некво ебане, макар и с нея
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш