.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Te тука ви питам!?

Ei pi6a taq tema ot daskaloto i nqma BG ezik na komptrite! Ta iskam da vi pitam imam si seriozna priqtelka ve4e po4ti edin mesec sled nqkolko dni go pravim , znam 4e pri seko momi4e e razli4no ama da pitam koga 6te e podxodq6to da obsudim sex-a Ne 4e burzam ama za men 1-2 meseca sa dostatu4ni !Malko mi e stranno da q pitam 6toto tq e tolko nejna i nevinna i e s 3 godini po-malka ot men! Mejdu drugoto az sum po4ti na 18 ! A i da trugne da stava ne6to az 6te sum i purviq za koeto o6te pove4e se pritesnqvam ! Mnogo xaresvam tova momi4e za tva 4e iskam seriozni komentari !Neznam to4no kakvo o4akvam ot vas kato otgovori ama te pi6ete tam !

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Секса не се обсъжда, а се прави. За 1 месец срещи трябва да си разбрал дали тя има желание за близост.

Повече от фен

Re: Te тука ви питам!?

Цитирай Първоначално написано от momo367
    Ei pi6a taq tema ot daskaloto i nqma BG ezik na komptrite! Ta iskam da vi pitam imam si seriozna priqtelka ve4e po4ti edin mesec sled nqkolko dni go pravim , znam 4e pri seko momi4e e razli4no ama da pitam koga 6te e podxodq6to da obsudim sex-a Ne 4e burzam ama za men 1-2 meseca sa dostatu4ni !Malko mi e stranno da q pitam 6toto tq e tolko nejna i nevinna i e s 3 godini po-malka ot men! Mejdu drugoto az sum po4ti na 18 ! A i da trugne da stava ne6to az 6te sum i purviq za koeto o6te pove4e se pritesnqvam ! Mnogo xaresvam tova momi4e za tva 4e iskam seriozni komentari !Neznam to4no kakvo o4akvam ot vas kato otgovori ama te pi6ete tam !
    Мило ми пуберче , момичетата не са като учебници . И както спомена 1 човек по-горе : Сексът не се обсъжда , а се прави . Според мен подхвърли и нещо по тая тема , виж й реакцията и сам прецени

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    то не е до подхвърляне а до химия. ако тя иска някаква близост с тебе няма да ти изцепи "желаеш ли да се копулираме?" или нещо такова. започва се постепенно - гушкане, целувки, мазни лигави целувки, пускане на погледи (и ръце) и след това един период в който въпросът "а ти искъш ли да тъ ибъ?" вече е напълно излишен.

ако не си осъзнал това до сега или не си имал сериозна връзка или тя се притеснява от нещо или просто не иска такава близост.

ти си прави заключения де. но според мен поне е доста логично да сте на поне вариант "лигави мазни целувки" ако не до обарването след месец връзка следователно нещо не е като хората.

ако прецениш че съм прав пробвай да бъдеш кавалер и ѝ дай време за това но все пак ѝ показвай че физическата близост не ти е неприятна (което не означава утре да я натиснеш и да почнеш да ѝ ближеш лицето де)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Секса не се обсъжда, а се прави. За 1 месец срещи трябва да си разбрал дали тя има желание за близост.
    +1

що бе то е хубаво и да се говори, особено след като ще си и първия. Но е прав човека просто по 1 целувка можеш да познаеш дали иска или не, оная химия дето запалва страстта. Абе усеща се направо е учудващо че не си разбрал досега.

Научете се да пишете мааму де'а!!! -- стара китайска мъдрост
    I love my girl <3

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    По горните коментари според мен са най-точни.
    Бъди кавалер
    Schhh! Hear the silence...

Наивен, ЗАГОРЯЛ ПУБЕР!!!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Пич, гаджето ти е на 14, гив хър а брейк. Накъде си тръгнал да я пилиш. Като си си хванал по-малка, ще търпиш. Ходите от почти 1 месец, изкарайте поне до края на първата година, после го мислете.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Пич, гаджето ти е на 14, гив хър а брейк. Накъде си тръгнал да я пилиш. Като си си хванал по-малка, ще търпиш. Ходите от почти 1 месец, изкарайте поне до края на първата година, после го мислете.
    аве брат ти чуваш ли се 1 година за единия секс омг!
    A иначе като съвет започнете разговор по темата сексът по принцип и виж как ше реагира то се разбира ако иска да го прави

Град
    Sофiiя City xD
    ^+ сексът може да не е най-важното в една връзка, но пак е от значение .. просто поговорете и тогава ще разбереш ще ебеш ли, няма ли да ебеш

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    ^+ сексът може да не е най-важното в една връзка, но пак е от значение .. просто поговорете и тогава ще разбереш ще ебеш ли, няма ли да ебеш
    аве ако му е за единия секс фаща се отива в Амор и за 1 вечер ще го изцедат.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Я сега цъкни хиксчето на тийна и си гледай часа,че като гледам колко си "умен" ми иде да се гръмна.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Я сега цъкни хиксчето на тийна и си гледай часа,че като гледам колко си "умен" ми иде да се гръмна.
    кой бе?то тука умни хора които пускат теми няма!Въпреки че и от коментаторите са малко тея с мозъчни дарби.Аз не съм от тях

Един месец е малко за момиче на такава възраст, особено ако си й първият. Ако наистина искаш да си с нея - изчакай още поне два - три месеца (аз на моя след половин година му пуснах ). Хубаво е все пак да поговорите по въпроса!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    абе остави на човека избор, може Дабъл Вижън да му хареса повече, а може пред двете да предпочете ТАНТРА ти откъде знаеш а а а?

Град
    sf
    абе остави на човека избор, може Дабъл Вижън да му хареса повече, а може пред двете да предпочете ТАНТРА ти откъде знаеш а а а?
    Само в амор важат тея оферти в Дабъл Вижън може да му изцедат само кръвчицата а в Тантра ще срещне половината Амор и половината Дабъл Вижън само че с по-високи цени на водката

Град
    Sофiiя City xD
    ^ .. каза човека, който никога не е стъпвал в Обор и Тантра

Град
    sf
    за разлика от повечето от тея които пишат теми аз се Образовам! в различни аспекти де но идеята е една!

Град
    Sофiiя City xD
    за разлика от повечето от тея които пишат теми аз се Образовам! в различни аспекти де но идеята е една!
    радвам се много ме фана лигата, мисля да спрем да спамим (поне в тая тема )

Град
    sf
    що бе виж кво е весело утре хората като проверят кво сме писали ще се наакат от смях

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    радвам се много ме фана лигата, мисля да спрем да спамим (поне в тая тема )
    На колко си бе моме? /голямо любопитство ме гони от 3-4 дена насам /
    колко ми даваш?

Град
    sf
    на 15 и 11 месеца е ама не съм ти го казал аз тва

Град
    sf
    Уха начи теб ще питам като ми тряя нещо а и май тея филмираните кифлички с бремеността тряя да се обръщат към теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си