- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема-Michael Jackson
Здравейте.Гледам всееки Божи ден като вляза в тоя раздел теми от сорта на "Фен тема-Здрач" и такива простотии...Таа реших да направя такава тема (фен тема на MJ) защото смятам, че човек като него заслужава една такава.Предлагам тук да се съберем хората,които го харесват и да обсъждаме нещата покрай смъртта му,каузите,които е подкрепил и творчеството му...Знам,че вече на съфорумниците им е писнало по весници и телевизия да гледат,че навсякъде се пише само за него,но тях не ги карам да следят темата.
Нека хората,които го харесват да се съберем тук поне за седмица (ако искара толкова темата) и да отдадем почит по този странен начин.
Пп.Хубаво трийте темата...правете квот знаете..Поне според мен тази личност е много по-интересна от някви си ЗДРАЧОВЕ и вампирльоци...![]()
И все пак ще се радвам ако някой пише.
Почивай в мир Майкъл...Rest In Peace Michael Jackson...I love you![]()
анти-фен![]()
като си анти-фен кво праиш тука?Първоначално написано от GracelessIsDumb
Аз съм Billie JeanПървоначално написано от SunnyTime
![]()
Какво само (му) го дъвчете (на) тоя разложен педофил, да ви еба...
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Всъщност изключително много се дразня на подобни изказвания, като тези по- горе.Абе бъдете хора бе, уважавайте труда на другите!Какви са тези приказки, толкова малоумни и елементарни ми изглеждате ..
Към автораа : Вече взе ли си книгата ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
За книгата на Иън Х. ли става въпрос?
Ако да, да всех я
Също така имам и другата на LIFE
Но защо ме питаш sladkish_14?
А отностно коментара на TheSickMind-Що не хванеш да се крътнеш някъде??![]()
Първоначално написано от TheSickMind
Е такива недорасляци като теб как им се радвам...На колко си?Може би на 13/14??![]()
Хора...честно...не ви разбирам...Не знам в кой век живея...Няма нужда от коментар просто...
Време е да забравим НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ обвиненния от Чандлър и да се насладим на хубавата МУЗИКА оставена от ГЕНИЯ!!!
страхотен, величествен, прекрасен, нямам думи ОБИЧАМ ГОООООООООООООООООООООООО ОООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
Здрасти пак.Тъй като това е фен тема на MJ да ви питам вярвате ли на тази статия?
Майкъл Джексън е жив и ще се върне до две години. Сега живее на отдалечено място и събира сили и приходите от книгите, дисковете и филмите, които се харчат след смъртта му," това твърди руската музикална продуцентка Яна Рудковская в интервю пред aif.ru.
Тя хвърля бомбата, че на генералните репетиции три дни преди смъртта на Джако е бил не той, а негов двойник. Не може болен мъж на 50 години, който доскоро се появяваше в инвалидна количка, да скача така по сцената, е нейният риторичен върпос. Дамата допуска, че цялата история с неговата смърт е аферата на века.
След години той ще се върне и феновете му няма да се сърдят, че са били излъгани, а ще бъдат щастливи. Рудоковская допуска, че междувременно той ще си направи пластични операции и ще се опита да смени самоличността си. Това е гениален PR, е мнението на Рудковская. .
Според в. "Сън" пък много е вероятно последният филм на Джако, This is it, да бъде сред номинираните за "Оскар" ленти. Информацията е на вътрешен човек от Американската киноакадемия.
Лично аз съм 50/50.50% Не мога да повярвам,че е мъртъв ии мисля,че се е скрил от хората само и само да престанат да пишат глупости за него!(През последните години като цяло това се пишеше)
Но пък другите 50% мисля,че той не може да направи такова нещо..(Да изценира смъртта си)...
Абе не знам...Времето ще покаже...
Източник: - http://www.teenproblem.net/news/s/15945.html
+++++++++++++++++++++Първоначално написано от SunnyTime
обаче тази тема е огромна грешка. тук ще има 4-5 фена на кръст . другото ще е спамери ,които се правят на интересни . все пак аз ти свалям шапка за темата ! браво. аз не съм му огромен фен ,но повечето негови песни ги харесва . 99 процента ми харесват .
а тва ,че е жив малко ме съмнявавсе пак се надявам силно
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от teenems
Благодаря ти много за коментараМного си ПРАВ
А и виждам,че темата не се радва много на посетители...Какво да се прави...Има 5/10 човека във форума,които оценяват истинската музика,която излиза от сърцето...
Пп.нищо лично към чалгарите!Нека си виреят,както и другите металчета и всякъкви...
И все пак ако модераторите ми заключат темата,ще настоявам да заключат и тези ФЕН ТЕМИЧКИ-ЗДРАЧ,ЕМИНЕМ и какви ли още не простотии!!!!!!!!!!!!!!
Защот според мен тва е много тъпо... :X Да не се спомене една ЛЕГЕНДА а някви си утрепки :X После ме псувайте и ме хранете!НЕ МИ ПУКА!!!
Съгласна съм с това, че темата не е за този форум на недорасли келемета, които няма как да оценят такъв талант като MJ! Иначе и аз много го харесвам, не искам да повярвам,че вече го няма... А по случай тая статия- не, не вярвам, че е жив.Той не е човек, който би причинил това на света и на феновете си, макар че... като се замисля, и аз бих избягала на самотен остров(както пишат някъде, че в момента е Майкъл) и то само заради всичките простаци, които го обвиняваха в какво ли не толкова години![]()
![]()
![]()
![]()
Am I invisible because you ignore me?
окей...на всекиго му липса МД
Но все пак дайте мир на праха му,не вдигайте толкова шум около смърта му...И без филма,който направиха и без преиздаването му на албуми той ще се запомни,както ще се помнят Елвис,Бийтълс,Абба,Мадона,Д жони Кеш...
Жалко че почина,но все пак се е случило
Michael Jackson ВИНАГИ ще е жив в нашите сърца !!! Той е НАЙ-ДОБРИЯ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЯТА ЛЮБОВ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Janet Jackson
Michael Jackson
MICHAEL JACKSON IS THE FUCKING BEST IN THE WORLD!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвам се,че темата още не е заключенаа(попринцип темите за MJ живеят около ден два)Надявам се тази наистина да остане
..
Пт. Няма какво да кажа за него...А за This Is It може би това щееше да бъде най-грандиозното шоу...Тези,които са гледали филма (Michael Jackson's This Is It) разбират какво имам впредвит.
Много жалко,че си отиде...![]()
Всъщност защо тогава направи темата след като няма какво да кажеш за него ?!Пт. Няма какво да кажа за него...
Иначе по въпроса ми за книгата, да ставаше въпрос за тази на Иън Халпърин /б*си проклетото име/ .. та попитахте за нея, защото исках да я обсъдим ако евентуално я имаш и си я прочел/а .. Аз съм още в началото, защото до вчера четох друга книга и още не съм се заела с тази сериозно, но още от сега мисля, че Халпъри прекалено малко време е познавал Майкъл, за да почне да пише 300 страници книга за него.С една дума скиптично настроена съм,.Вероятно някой негов фен /на Майкъл/ би знаел повече за него, ако е следял кариерата и живота му от 90-те примерно.
П.П - Темите за Майкъл не се задържат много, защото или само го оплакват `феновете му` или недорасли, малоумни същества оплюват личността му.Вероятно трябваше да направиш нещо като въпросник за него .. : Кои са ни любимите му песни, клипове .. Какво мислим за турнето, за него и тем подобни ..Защото аз мога много да говоря за него, като негова почитателка и фен обаче е безмислено, когато пиша хвъркати мнения, провокирани от нищото, а в темата няма за какво да се пише реално погледнато..
П.П2 - Турнето, ДА щеше да е най - грандиозното шоу вероятно на всички времена.Аз лично не очаквах много.И въпреки това може би за това и Майкъл си замина, защото всички очакваха от него неща, който да си признаем той вече не можеше да прави.Всички говореха колко велико щеше да е това, а никой не се запита 'Абе тоя човек е на 51 почти, унищожен от журналисти, дела,от хората , от лекари /изпиващи кръвта му/ и лекарства, дали този човек ще може да се справи с 50 шибани концерта наложени от Сони, за да им се изплати >?' Всеки очакваше и накрая какво ?! Истиските му фенове не са се радвали на 50 концерта, те щяха да се зарадват и само на 1.Смятам, че ако не преди турнето то по време на него щеше да издъхне.Може би заради това щеше и да е събитието на века .. Определено Майкъл се страхуваше от това дали ще се справи и дали ще опровергае всички очаквания.Това ме кара и да вярвам на едно от предположенията,че сам си е взел по - голяма доза.За него щеше да е унищожително да не се справи с очакванията ни, това щеше да го попилее.Той нямаше да може да претърпи нашето вероятно разочарование..,
П.П3- Не, не е жив.Защото Майкъл Джексън никога нямаше да си направи такава гавра със себе си и със семейството си, още по - малко със феновете си.И всеки истински негов фен го знае и дори не би се замислил над тази клюка.Елементарна рускиня би написала това нещо.Както написах още там в темата : Ако бях на негото място щях да се дигна от гроба и да я убия.
И за финал, защото доста още мога да пиша за негоЦИТИРАМ :
Майкъл Джексън с пълно право може да бъде считан за най - талантливия изпълнител на своето поколение /та и на много още../ истински музикален гений.
И.Халпърин , юни 2009.
АЗ от своя страна ще напиша една негова мисъл, която смятам за прекрасна ..
В свят, пропит с омраза, трябва да
имаме смелостта да се надяваме.
В свят, пълен с гняв, трябва да
имаме смелостта да утешаваме.
В свят, пълен с отчаяние, трябва да
имаме смелостта да мечтаем.
В свят, пълен с недоверие, трябва да
имаме смелостта да вярваме.
Майкъл Джексън![]()
♫ Beautiful.. ♫
Много се радвам,че го харесваш
Пп. В коментара си,че няма какво да кажа за него,имах впредвит,че каквото и да кажа за него като личност ще бъде малко!
Пп.2
За книгата.Ако познаваш Натали (тя е голяма фенка на MJ и е на 20 ) от vbox7,тя писа в една група за MJ за книгата,и каза,че това е било подигравка с Майкъл.(Не е чела кой знае колко от нея) Аз съм до трета глава.Ииии до тук разбрах това,че Иън Х. бил сигурен,преубеден,че Майкъл е виновен. (Става въпрос за обвиненията в блудство с деца) След първото обвинение,въпросния Х. решил да ДОКАЖЕ,че Майкъл е ВИНОВЕН!Започва да се рови в историята с Чандлър.Постепено постепено,в края на книгата (както може би си забелязала) Иън стига до заключението,че Майкъл е един чист човек...Човек,които само искаше да бъде около деца,които го правят самия него едно дете и не е имал НИКАКВИ лоши намерения!...Иън стига до заключението,че Майкъл е НЕВИНЕН!
И казва цитирам:
"Нека забварим всички несправедливи обвинения и се насладим на музиката!" (Може да не е точно така,ама не ми се вадеше книгата да го преписвам.Горе долу е същото)
Ааа ии момиче съм.Ииии да добре щом искаш ще я обсъдим
(книгата)
Пп3.И аз така мисля.(Че не е жив)Въпреки че много ми се иска да е така...Но не мога да повярвам той да направи такова нещо на семейството си (както каза преди мен) и на феновете си!
Пп4.
Мисълта,която написа наистина е прекрасна
Аз също така харесвам и тази
Съкровеното желание на човека е да се добере до истината и да успее да я възпроизведе така,че тя да му помага в изразяването на чувствата и опита му,да му бъде източник на радост,да добави нов смисъл в живота му и да докосне с надежда останалите.Това е изкуство в неговата най-висша форма.Тези мигове на просветление са онова,заради което продължавам да живея!Майкъл Джексън.
"...и да докосне с надежда останалите." Мисля,че успя...
Не знам...Обичам го много...Не само като творец,ами и като Човек!!![]()
^ Абеее, аз още от началото си знаех, че тоя Иън не е много стока!
Още като прочетох въведението :
Започнах да следя историята на Майкъл Джексън преди четири години - на 13 юни 2005 ,,
И си казах - `тоя пък за кой се мисли , че много знае за него ли ?! Че за 4 години може да разнищи 50 годишното му съществуване и да пише книга ?`Знаех си, че тази книга ще започне с лъжа, за да се стигне до истината.Въпроса е там, че НЕ ние феновете трябва да четем тази книга, а хората като Халпърин *анти-феновете*, за да видят истината! То ние си я знаем.Като каза, че си стигнала до трета глава и се засрамих, че аз още не съм се захванала сериозно.Онзи ден прочетох една книга 200 страници на един дъх както се виказа един ден и толкова ми се натрупа пък и тя беше романтична/драма , че си казах `трябва да си почина и да почна с чисти мисли да я чета, защото Майкъл го заслужава` и днеска почвам.
Знаеш ли, защо първо те попитах за книгата, а не започнах директно с мненията ми за Майкъл ? Ами, защото за нас двете е ясно, че Майкъл Джексън е най - талантливия изпълнител, ние знаем колко уникален и изумителен човек е бил той.Колко прекрасен и добър и толкова самотен.НИЕ отценяваме оставеното от него, това което той с години твореше не само заради децата си, а заради нас всичките - ВСИЧКИТЕ МУ ДЕЦА !Аз не мога да го опиша толкова кратко, не мога да опиша възхищенията си и как преживях тази смърт, защото вече толкова писах за него, в толкова много сайтове и форуми, че се изчерпах.Затова реших, че ако си прочела книгата или я четеш ще можем да коментираме написаното в нея.Защото за живота на Майкъл както на сцената така и в къщи няма коментар,няма достатъчно думи за тези теми.
♫ Beautiful.. ♫
Удудвам се от теб...Боже момиче...Много си права!!(на колко си?)
Пп.Точно така.Тази книга би свършила работа на хората като Х. За да научат истината.НИЕ хората,които го обичахме и подкрепяхме през тежките периоди знаем за какво става въпрос.Нека тези петнителите си ЗАКУПЯТ книгата,да си седнат на ЗАДНИЦИТЕ и да я прочетът!
Защото през последните години се чуваха какви ли не неща за него.Такъв бил онакъв бил..Лично аз не съм чувала и виждала човек ПО-ЧИСТ от него.(чист в душата)...
Пп. Ще се радвам ако се запознаем sladkish_14![]()
не вярвам ,че го няма .. той ще е жив докато е в сърцата на феновете![]()
Тъй като темата е за обсъждане ..да питам хареса ли ви филма ако сте ходили да го гледате .. за мен беше уникален филм ..уникален![]()
![]()
Ааа до всички НЕвярващи!Това което ще цитирам го пише в книгата на 33-та страница!
"...Но през онази нонщ-според информацията, която по-късно стана част от архива по делото-Майкъл и Джордан гледали заедно "Екзорсистът" и момчето се уплашило.Според твърденията Джексън го попитал дали иска да спи при него,за да не го е страх.И така през онази нощ спали за пръв път в едно легло.НЕ се случило НИЩО НЕПРИСТОЙНО!Но когато майката на Джордан се събудила на следващата сутрин и отишла да го нагледа,леглото му било непокътнато,а по-късно той и казал,че е спал в леглото на Майкъл.Джоун (майкат ана момчето) се разтревожила и му казала повече никога да не го прави.
Когато научил за реакцията и,певецът отишъл при нея и я попитал защо е разстроена.По-късно тя си спомни,чепо време на този разговор Майкъл се разпракал и и казал: "Става дума за семейство,истина,почтеност и лобов"."
Тези думи я накарали да се почувства виновна,че си е помислила нещо лошо за Джексън....
"..Майкъл се разпракал и и казал: "Става дума за семейство,истина,почтеност и лобов"."
^Това показва какво дете е бил Майкъл...Колко е бил чувствителен!
Ееее всичките дето мислите,че е ВИНОВЕН!!!КУПЕТЕ СИ КНИГАТА,както спомена преди мен и sladkish_14
Първоначално написано от lenito_sf
Хей и на теб
Ами да аз ходих също на филма ии..ии..нямам думи...Както каза ти УНИКАЛЕН е...Ще се прожектира още 3/4 дни.Хора ХОДЕТЕ!!!Няма да съжелявате...
Пп.. В София ли гледа филма?(Ако може да ми кажеш на коя дата и в колко часа беше прожекцията на която си била.Интересувам се,защото мисля,че се засякохме) Ще се радвам ако отговориш
![]()