.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Терзание

Град
    on the dark side of the moon

Терзание

Ето накратко как седят нещата. На морето се запознах с едно много симпатично момче. Там за 7 дни изживях неща, които отдавна не съм изпитвала. Аз си имам гадже ( моля ви не почвайте с нраавоучителните забележки и епитети "к**ва). Въпросното момче беше наясно , че аз си имам гадже, въпреки че нито един път не стана дума за тази тема и това не ни пречеше да си изкраваме страхотно. Наречето го летен флирт, забежка, романс, изневяра...Важното е , че това ме правеше щастлива, чувствах се харесвана, чувствах, че някой ме желае, всеки допир ме караше да изтръпвам. До секс не стигнехме, въпреки че имаше ази възможност....Когато се върнахме в Сф всеки трябваше да си заживее в своя свят. Имам му скайп. В началото си писахме, но супер често настъпваше неловко мълчание...Но една вечер си писахме до 4 часа сутринта и макар и чрез скайп усетих отново, че у него има тръпката отпреди. През един общ приятел разбрах, че на него му било само за сеска, но аз не вярвам ( това не е защото ми с еиска д ане е така, а защото макар и за 7 дена го видях какъв човек е ). Това дали някой те сваля само за секса си личи от км....Просто не е тип к*рвар. Имаше периоди в които си писахме често. Аз имам чувството, че той изпитва нещо към мен, макар и и не силно изразено. Но може би фактът, че си имам гадже го възпира. Имаме общи приятели и няколко пъти сме се виждали чрез тях. Но когато се видим , сякаш сме непознати и разговорите с есвеждат до банални неща. Един пъти се засякохме, когато бях с гаджето ми и аз едва ли не можех да го погледна в очите.....Но след няколко седмици ми писа, аз му спомяхнах , че ще се виждам с обши приятели и той неочаквано дойде. Държеше се мило, говореше с оз глас, който ме разтапяше, беше неочаквано разговорлив за характера си. През цялото време имах чувството, че ме гледа, а на мен през цялото време ми с еискаше да го докосна или да го целуна. След няколко дни си писахме. Беше доста ксно , а той започна да ми говори за някакви супер философски теми за живота и някакви такива....Аз бях мн уморена и явно съм казаола неща , с които не е съгласен и по някакъев супер тъп начин приключи разговора ( т.е той едва ли не съжали, че ми споделил тези свои виждния) На следващия ден с еопитах да замажа нещата, но разговорът се изчерпи с два реда. А след последният път, когато се видяхме , не мога д аспра да мисля за него. Искам да го видя по някаъв начин, но не виждам как....Наистина не мога да спра д амисля за него  А нер искам да му пиша, защото имам чувството, че ще му стана досадна....
    А пък ето как седят нещата с гаджето ми- от много време с него не съм изпитвала това, което изпитах на морето- т.е страст. Ежедневните проблеми и рутина прчат страшно много. От близо 3 год сме заедно, обичам го, но тръпката във връзката малко по-малко се превръща в рутина......

и в крайна сметка какво искаш от нас, че аз не разбрах??
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Това е, търсиш разнообразие, с него (момчето от морето) си изпитала това за 7 дена. Но той също може да ти омръзне както гаджето ти в момента. Щом обичаш приятеля си по добре остани с него. Мисля че твоето е само лятно увлечение. Но ако мислиш че имаш някакво бъдеще с момчето от морето, нищо не пречи да рискуваш, но по този начин, че ако не се получи да си останеш с приятеля си. (Освен ако вече не искаш да си с него.) Никога не е лошо да си имаш втора вратичка.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Sофiiя City xD
    мисля че осъзнаваш, че връзката ти с гаджето ти няма бъдеще? според мен просто няма смисъл .. то и аз обичам сички бивши но просто не е по същия начин... мисля че си се влюбила в тоя от лятото опитай се да му покажеш какво изпитваш, току виж и той чувства същото и айдее ново гадже успех

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    и в крайна сметка какво искаш от нас, че аз не разбрах??
    съвет

Град
    Таити
    това на морето е било страхотно изживяване за теб но трябва да го оставиш в миналото т.е. да си останеш с приятеля ти след като го обичаш. Друг е въпроса тези твои леки забежки да не станат чести защото тогава няма да има смисъл да лъжеш приятеля си а просто му кажи че няма смисъл да сте заедно и т.н
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на AutomatiC
    всичко зависи от теб.според мен трябва да пробваш с момчето от морето,защото мисля,че връзката ти със сегашното ти гадже се е превърнала по някакъв начин в навик.най-добре ще е да бъдеш с този с който се чувстваш щастлива,това е най-важното.

good luck..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

с приятеля ти всичко се е изчерпало..на колко сте??
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    с приятеля ти всичко се е изчерпало..на колко сте??
    аз-19, той- 20

оо ясно..еми за мене с тоя дългогодишния може да сте си приятели...изчерпали сте се..не знам..мое мнение..
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Някои ме съветват да пробвам с момчето, но въпросъ е КАК ? Както казах настъпват неловки мълчания по скайп, а и изобщо не съм наясно дали на него му е гбило само за морето и си въобразявам, че ме харесва А и след последният ни разговор по скайп, се чувствам леко глупаво аз да му пиша.....

ааа за тоя си била няква лятна забежка, нищо повече..мисля че тука всичко е ясно .. нали се сещаш.. море плаж..заведения дискотеки..ала бала.. нищо повече..не му се впрягайй
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Някои ме съветват да пробвам с момчето, но въпросъ е КАК ? Както казах настъпват неловки мълчания по скайп, а и изобщо не съм наясно дали на него му е гбило само за морето и си въобразявам, че ме харесва А и след последният ни разговор по скайп, се чувствам леко глупаво аз да му пиша.....
    пиши.. пиши.. не се чуди..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    И просто така ще оставиш гаджето,заради някакво лятно увлечение?
    Аз мисля,че т'ва което е станало на морето трябва да си остане там .. щото иначе ще е супер не честно спрямо третия човек в историята .. а точно приятеля ти.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    всичко зависи от теб.според мен трябва да пробваш с момчето от морето,защото мисля,че връзката ти със сегашното ти гадже се е превърнала по някакъв начин в навик.най-добре ще е да бъдеш с този с който се чувстваш щастлива,това е най-важното.

good luck..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Тази цялата сила, която си вложила в терзания по влюбването в новото момче, можеше да отиде в опити да развиеш настоящата си връзка. Ако нямаш желание или момчето ти няма желание, ясно. Но не може да си изчистваш съвестта със заявлението "обичам го" - бездейно, безжизнено, никакво. Знаеш двата пътя, по които можеш да поемеш с достойнство (оттук-нататък, защото летните ти действия не звучат особено коректни), събери си ума и избери с кого от тях искаш да повървиш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от JoyfulCompany
    Тази цялата сила, която си вложила в терзания по влюбването в новото момче, можеше да отиде в опити да развиеш настоящата си връзка. Ако нямаш желание или момчето ти няма желание, ясно. Но не може да си изчистваш съвестта със заявлението "обичам го" - бездейно, безжизнено, никакво. Знаеш двата пътя, по които можеш да поемеш с достойнство (оттук-нататък, защото летните ти действия не звучат особено коректни), събери си ума и избери с кого от тях искаш да повървиш.
    Наистина благодаря за отделеното време А иначе- наистина съм отделила много реме, търпение, сълзи, разгоори, намеци и т.н за да оправяй нещата към настояшия момент. Отстрани всичко си изглежда ок при нас, но всъщност не е така. Просто страстта липсва. Просто поведението му спрямо преди е разично- наприме не си спомням кога за послевдно ме е прегърнал и целунал изненадващо и да усетя някаква страст Вече и по-черсто с екараме, по - често се дразним един на друг, романтиката е рядко и за малко....Наистина поякога имам чувството, че сме само приятели.....И тези нещша съм му ги казвала.....

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    На възраст си колкото мен , ама явно още не можеш да осъзнаеш ,че думи от сорта на летен романс и изневяра от страна на някого , означават точно това. Не очаквай нито повече , нито по - малко.Относно приятеля ти интересно, как би реагирал ако разбере за другия . И още нещо - направи опит ако желаеш да бъдеш с настоящия си приятел , да оправите нещата . Направи нещо различно за него ТИ. Не чакай все на него . Всички връзки имат хубави и лоши периоди не знам защо се заблуждаваш ,че всичко винаги е розово.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Не за 1 път ще го кажа,живота е един и всеки има право да изживее своите мигове.Хората не са толерантни и винаги ще ти слагат етикети .Въпреки това направи това което ти подсказва сърцето.Живота си заслужава тогава когато е чиста страст.В рутината и ежедневието няма нито красота-нито наслада

^^И все пак има неизброимо много начини, по които можеш да извършиш нещо. Разграничавай морал и ясни взаимоотношения. Не пробутвам никому първото, откривам смисъл и удовлетворение във второто. Ей така, за собствена завършеност, без значение кое се избира, може човекът отсреща своевременно да бъде уведомен, нали (що се отнася до избор, свързан с него). Не вреди.

Към теб, девойко, Lyubeto е права, дълго време до един човек надали може да бъде безпроблемно. А и нима връзките имат срок на читавост - време, след което започват да се превръщат в рутина? Не, нещата опират до любов и желание. Прощавай, че все ти навирам настоящия приятел пред очите, но сякаш е достатъчно важен, за да започнеш да подреждаш оттам. Сякаш искаш да отложиш изясняването, а не трябва. Колкото до летния романтик - там само ти можеш да прецениш значението, както на това, което се е случило, така и на последвалото отношение (и малко вмятане, може би ти наричаш приятеля си просто "гадже" (и след 3 години), как очакваш обаче момчето да не се възпира от този факт (хубаво и прави!)). Последно, не е необходимо постоянно да има някого до теб. Не изгубвай себе си измежду тези връзки.

Град
    Прав/ а си Но ето къде е проблемът- не виождам страсста в приятеля ми както съм я виждала преди. ( аз правя всичко , за да я възвърна, но не става) За него сме по-скоро като семейство, отколкото като гаджета. Може това с еполучава, защото сме прекалено дълго време заедно, защото за тези години почти не сме се отделяли един от друг, най- близките хора сме един на друг.....Но със същият успех може и да сме приятели, нали ? Тези неща съм му ги казвала,карали сме се и накрая сме се сдобрявали и аз намирала в сили да повярвам, че всичко пак ще е пълно с любов, страст и т.н....но след някакво известно време всичко се срутва.....Бяхме на море заедно- там на фона на хубавата атмосфера, нещата изглеждаха още по-зле.....Представете си родителите ви на море....Женени от мн години, свикнали един с друг и страстта и тръпката са в някакви изолирани моменти.....А той беше различен- преди беше много страстен, дори обсебващ, и всяка минута с него ме караше да сияя, да знам , че го привличам сексуално и т.н....Накрая въвъ влака навръщанер с епояви отново някакъв проблясък....и пак старата история. Той е станал по-нервен, по-безстрастен, пртедпочита приятелите си....И аз отидох на онова море и там всяко нещо, което правихме с онова момче, всеки детайл беще представата ми за прекарване на море с гадже….Естествено ние не се изживявахме като гаджета- просто се харесахме и изживяхме това еаресване. Просто искам поне за още една вечер да се почувствам влюбена и това да е споделено....С тов амомче не се бяхме виждали мн време и аз си казах, че тр да го видя, за да видя дали ще ми трепне нещо.....И като се видяхме- трепна ми. Имам чувството, че и на него му е трепнало нещо....Дори само когато си пишем ми трепва нещо....Бих искала поне да си пишем.....Но какво да му кажа , каво да му пиша? Последният път като му писах, му казах д апрочете еди коя си книга и той каза «добре» и дотам....Принципно и друг път е замлъквал така разговора, но сега май е по-различно, защото предишния ден той май се разочарова малко, че представите ни за някакви езотерични неща, прераждания и т.н не съвпадат......Вече наистина се побърквам ( проблемът е, че и няма на кого да споделя, защото мн малко хора подозират за това, а тези хора не са в БГ ) Съжелявам за многословието 

Град
    Но най- гадното е, че само вися в скайп и гледа дали е онлайн....А той мн често е, т.е вида , че и аз съм....Понякога си оставям компа включен само и само, за да съм онлайн, ако евентуално рещи да ми пише....Побъркана работа ( от моя страна). И аз си мисля постоянно за него и какво ли още не....( както с едосещата малко ми е трудно да съм си със сегашното гадже, когато си мисля за друг...) Какво да правя- да му пиша ли или не ? Моля ви за съвет

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Моя съвет е да спреш да си въобразяваш каквото и да било свързано с другото момче. Ако толкова искаше да ти пише/ обади щеше да го направи 100 пъти до сега и да се изясните . Излез от филма . Щом вече смяташ ,че нямаш бъдеще с приятеля си по - добре и за двама ви ще е да се разделите . Няма смисъл да се измъчвате взаимно, а и да го заблуждаваш . Остани сама със себе си .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

И не унивай : ) Говориш като смъртник. Не че не си смъртна, не че трябва да живееш нехайно поради това, но опитай да не обвързваш чувството си за щастие с други хора. То опира до теб, по-спокойно и по-уверено действай. Да си жива и здрава, пък ще видиш колко още ще бъдеш желана, колко бързо се обръщат нещата и още колко друг смисъл, далеч-далеч от този, има.

Град
    Наитина ти благодаря за това , че си посвещаваш времето ма моите глупости Наитина имам гадният навик да придавам на миналото прекалено голямо значение.....Аз вярвам в съдбата и в неините знаци и наистина вместо да седя пред скайп , по-добре да се огледам Благодаря за помощта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си