Цитирай Първоначално написано от JoyfulCompany
Тази цялата сила, която си вложила в терзания по влюбването в новото момче, можеше да отиде в опити да развиеш настоящата си връзка. Ако нямаш желание или момчето ти няма желание, ясно. Но не може да си изчистваш съвестта със заявлението "обичам го" - бездейно, безжизнено, никакво. Знаеш двата пътя, по които можеш да поемеш с достойнство (оттук-нататък, защото летните ти действия не звучат особено коректни), събери си ума и избери с кого от тях искаш да повървиш.
Наистина благодаря за отделеното време А иначе- наистина съм отделила много реме, търпение, сълзи, разгоори, намеци и т.н за да оправяй нещата към настояшия момент. Отстрани всичко си изглежда ок при нас, но всъщност не е така. Просто страстта липсва. Просто поведението му спрямо преди е разично- наприме не си спомням кога за послевдно ме е прегърнал и целунал изненадващо и да усетя някаква страст Вече и по-черсто с екараме, по - често се дразним един на друг, романтиката е рядко и за малко....Наистина поякога имам чувството, че сме само приятели.....И тези нещша съм му ги казвала.....