- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Войник ДО ЖИВОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaluk si mom4e kazah ti vurvi si pishi domashnite .. vmomenta zavurshvam magistur v simeonovo "nacionalna sigurnost" ... kude se vresh mejdu shamarite da davash akul .. molq te spesti ni goПървоначално написано от lelele4
Е, ако наистина си подал документи, мога да ти пожелая успех само![]()
![]()
абе помяр преди 2 месеца каза че си в някое село там и се опитваш да тренираш казвам ти варви си пиши домашните по добре да беше научил приемите в симеоново бе помяр кфо ме лажеш че си там бе балак ще си умреш момче барман сажелявам тежалак си .......
ако му вярваш трябва да си много зле преди 2 месеца некаде говориеше савсем различни работи че учел някаде другаде сега в сиемоново в софия бил ае бегай бе на тоя не му вервай .... и като лажеш кфо бе няма да промениш скапаняшкият си живот бе някой от форума може и да ти се варжат на лажите ама кфо от тфа ае кажи ми ? живота ти ще си остане провал няма смисал да си губа времето с тебе ......... написах кфото трябваше и сам сигурен че след 2 години тоя ще разказва някфи филми как е бил на бойното поле тука и че участва в S.W.A.T. .......... отивай си пиши домашните и не ни занимавай с глупости те си .....Първоначално написано от Serseri91
Щом си го решил,пожелавам ти успех и да постигнеш това,което искаш![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
човек, който има 3 мнения и е регнат преди 1 год да вдига такава темамомчето сигурно е участвал в мисията за убиването на бин ладен
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
оо как сте чада мой
толкова ли безлюдно стана тук ,че си пишете в теми от 2009 година
awerw как си
ко пр
как вървят тренировките
какво да ти кажа бе ице, всичко върви на добре за сега, а при теб
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
за сега нищо, но щото имам др работи и занимания ..
С едно съм съгласен начин на живот е, но малко или много трябва да си мазохист и да искаш да ти е гадно и тежко, а теб като те гледам точно това те притеснява - болката... затова искаш да се измъкнеш от реалния живот.
Премисли го хубаво. Войник няма да станеш в спецназ, а на война, ако отидеш, съмнявам се, че тогава ще ти хареса това, което ще видиш.
по добре заклетия общак от колкото под пагони калпак !
Не навсякъде е така! Калеко ми е капитан в спец.частите така да го кажа.Неговите хора ходят по 40 км на ден,по цял ден лицеви,стрелба,бягане,упра нения.Работата не е чак толкова забутана както ти казваш.Вярно че в някои градове е така!