Цитирай Първоначално написано от SoldierForLife
Виж изчислявал съм го горе-долу с около 150 000 лв мога да се върна от френския легион (не ми трябват тези пари) ами през тези 3-4 месеца се опитвам да се средоточа като преценя къде е най-добре за мен след като това е много важна стъпка в живота , днес си млад утре не и живота си тече ! През тези 3-4 месеца през ден бягам по 8 км със тежести в раницата , плувам,правя силови тренировки (единствената причина да не ме вземат в френския легион е ако не съм добре здравословно).Не мислиш ли ,че в Русия е по сурово , за по-твърди мъже както се казва , ако видиш на 1 страница от темата един бивш от Тихина разправя че мисли да си подава документите в руското посолство,редом с негови колеги от Тихина ,защото знае че там се става истенски войник ..нз трябва да реша за това искам да дискутирам тази тема тук с вас

виж през тея 5 месеца си тренирал ти преди тфа трябва да си подготвен и не си мисли че в русия е по строго ...... ако си лайно кадето и да отидеш ако от тебе нестава войник нема да стане ..... в френският легион е по добре и не си смятай колко пари ще земеш щото може да не те приемат не бади сигурен че си зел всички изпити може и да не издаржиш нищо не се знае може и на 1 вата година да те грамнат ..... такаче не смятай колко пари си щял да земеш ...... както решиш но един ден си млад другият ден вече не си такаче ти дремеше тея 5 месеца ....... ти си решаваш каде да отидеш да се опиташ да влезнеш ........