.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Град
    PernIkk

Бягствоооо...:(

Здравейте Тийнове.. каквоо ще ни посаветватее !?

Със една приятелка искамее тези дни да кажем че аз ще спя у тях а тя у насс .. и да се измъкнемм за да излеземм със еднии м0мчета вие каквоо ще кажетее .. дали ще стане ..
    Нощ на екс ,утре неп0знати ..
    само sex , т0ва са правилата .. ';'

Re: Бягствоооо...:(

Цитирай Първоначално написано от DandM
    Здравейте Тийнове.. каквоо ще ни посаветватее !?

Със една приятелка искамее тези дни да кажем че аз ще спя у тях а тя у насс .. и да се измъкнемм за да излеземм със еднии м0мчета вие каквоо ще кажетее .. дали ще стане ..
    гледай пише ти го в хороскопааа.. звездите предричат..
    може би да, но реално погледнато не! ..

какк да ти кажем като не познаваме ваще! като цяло..мисля, че не става!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Paradise
    Е вашите няма ли да си звъннат едни на други, за да са сигурни, че всичко е уредено и тн? Ще ви хванат 100 на 100 и после ще ви забранят да си подавате носовете навън.

Аз съм го правила успешно това, но аз съм с разведени родители и просто казах на майка ми, че ще съм у баща ми.

Вашето е доста прозрачно.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ми ще стане,ако родителите ви имат доверие .. ама ще е супер тъпо някой от вашите да се обади на тяхните и обратното,голям риск има.Едвали ще стане.

Повече от фен Аватара на stylo

Това съм го правила,обаче по друга причина. Номера ви ще мине само ,ако майките ви не са някакви истерички дето ви търсят през 5 мин.Инак трябва да стане,обаче за по-сигурно кажете ,че ще се събирате заради някакъв проект за училище например и понеже ще имате много работа ще трябва да осташе да спиш у приятелката си.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Зависи от мноо неща попринцип. Малко е безрасъдно, но аз не съм човек който би трябвало да казва такова нещо. И аз съм ги правила тези номера и да ти кажа честно не си струва мн мн, после наказанието ми беше гадно а и родителите ми винаги званяха на майката на приятелката ми. Според мен не си струва заради едни момчета, а и вие познавате ли ги добре тез господа?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ние от къде да знаем? пробвайте
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

тцтцтц смятаййй .. според мен не би трябвало да рискувате заради някфи момчета .. а и родителите на двете ви със сигурност ще си телефонират едни на други така че няма много смисъл в това което сте намислили

Град
    бълХаристан
    ще стане, ама внимавайте кво ще правите щото и аз така веднъж като по-малък бях казал че ще спя при най-добрия си приятел, обаче бяхме тръгнали по дискотеките и на обед се намерих в един друг приятел и с некви други, ама без портфейл и яке

Родителите познават ли се??? Защото имам един приятел, който ми е най-добрия уж... но майките ни не се познават... и ако кажа на майка ... отивам да спъ в моя най-добър приятел... как ще и се обади? след като няма и представа за номер... пък камоли каде живее и разни такива... Пробвай...
    It's too late...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Може и да стане, но това е тъпа идея. Всеки път ли ще се налага да лъжете, когато искате да излезете с момчета?!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Рискувайте, но после ще си поемате последствията.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Най - много да ви поставят на Електрически стол нищо повече

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    прекалено много филми гледаш.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

според мене ше се провалите..и замисли се тия момчета заслужават ли си зарди тях да ви накажат? ..мисля, че е глупаво..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    А какво ще ви стане - ако кажете,че ще излезете с приятели ?

А доколкото дали ще стане - Ние (или поне аз) откъде да знаем..Пробвайте и ще разберете
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    възможно е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Някъде там...
    Правила съм го Ако родителите ви не са паники и по-важното ако не се познават, има голям шанс да се получи планът. Но ако се познават, не пробвайте по-добре. Кажете, че сте при някоя друга приятелка, чиито родители не познават. И по-добре да са чували за нея, за да не се съмняват.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Да ти приличам на ВАНГА ?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Има такава вероятност, но според изчисленията на учените тя 0,0000000000000000000001%. Успех все пак!

Хубаво да речем, че ваще не се усетят, не звънят едни на други и успеете за излезете. По-интересно ми е да разбера какво сте намислили да правите тогава. Как мислите да прекарате цялата нощ с тия момчета? Ще преспите ли с тях, по дискотеки ли ще ходите цяла вечер? Аз ли нещо вече остарявам и аз не знам, ама по мое време срещите с момичетата продължаваха няколко часа, после я изпращам до тях и си се прибираме по живо по здраво.

Ами ако тея момчета се мотат с вас до някое време и после решат да се прибират вие какво ще правите? Ще киснете цяла нощ по улиците самички, надявайки се да не бъдете ограбени, пребити, изнасилени, изядени от кучета и за още по-страшни работи съм слушал по новините.

Да речем, че цяла нощ се мъкнете из дискотеки, преспите с тия момчета и не не знам си какво още, на сутринта като се приберете мислите ли, че изобщо няма да имате съмнителен вид. Дори и да изглеждате нормално, факта, че имате огромното желание да си наваксате съня или се наливате с промишлени количества кафе също изглежда подозрително.

Ама избягайте. Ако може после разкажете как е минала срещата. А пък кой знае, може и от новините да разберем. То историята за сестрите белнейски изобщо не беше подобна...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    А какво ще ви стане - ако кажете,че ще излезете с приятели ?
    Какво може да стане така като ги гледаш даваш ли им 18 или някакъв умствен потенциал?

Мега фен Аватара на vagarious
    Щом питат по форумите за такива неща, значи нямат достатъчно умствен багаж за да преценят последствията.Доста смела постъпка, но и адски глупава.Осъзнайте се и порастнете.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Щом питат по форумите за такива неща, значи нямат достатъчно умствен багаж за да преценят последствията.Доста смела постъпка, но и адски глупава.Осъзнайте се и порастнете.
    Смело?Смело щеше да е ако се измъкнат от 3тия етаж през прозореца по асмата посред нощ за да идат на дискотека.Ей тва е смела постъпка..
    Тъпото е, че като се прибирала била доста пияна и неможала да изкачи асмата обратно до 3тия етаж и я хванали..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си