.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Мега фен Аватара на Sisito941

Какво е най-милото нещо..

Здравейте, искам да попитам момичетата във форума кое е най-милото нещо, което някое момче е правило за тях и как са се почувствали?
    Ако и момчетата са ги изненадали с нещо и те може да споделят.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

звучи малко баналноо..ноо не исках да тръгвам с 1 момче а той много ме харесваше..и седеше всеки ден пред нас от сутрин до вечер с букет цветя а пък аз вечно се криех ..накрая 1 ден баща ми ме накара да сляза защото му беше писнало да го гледа всеки ден и така след време аз склоних и тръгнахме..ходих с тва момче 1 година и 5 месеца, но се разделихме супер тъпо..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    звучи малко баналноо..ноо не исках да тръгвам с 1 момче а той много ме харесваше..и седеше всеки ден пред нас от сутрин до вечер с букет цветя а пък аз вечно се криех ..накрая 1 ден баща ми ме накара да сляза защото му беше писнало да го гледа всеки ден и така след време аз склоних и тръгнахме..ходих с тва момче 1 година и 5 месеца, но се разделихме супер тъпо..
    "Тъпо" ,но е доста интересно

П.П. - в момента не се сещам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Казвал ми е, че ме обича ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еебаси оригиналната тема....

беше ми гадно и плачех,един приятел ме видя,дойде,не попита нищо,не каза нищо,просто ме прегърна... Успокоих се,усмихнах се и тръгнах да му обясня защо,той ме прекъсна и каза "Няма значение,аз винаги ще съм тук" ... ЛЪЖА! Скарахме се за супер глупост и не стига,че вече не сме фр,а и не си говорим

Важът ли работи, който бихме направили???

Бих докоснал луната, заради момичето, което обичам.... Бих убил човек... Бих... Бих.... го обичалллллл супер много и.... бих го направил супер щастливо
    It's too late...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy

Бих докоснал луната, заради момичето, което обичам.... Бих убил човек... Бих... Бих.... го обичалллллл супер много и.... бих го направил супер щастливо
    riiiiiight....

Ще докоснеш луната ти...ще убиеш човек... wtf?Както и да е,сигурна съм,че не би го направил.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

На думи всеки е силен, действияяяяяяяяяяяяя ;]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Да докаже чувствата си .. да държи на мен ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ем не съм имала кой знае кви отношения с момчетата и те следователно не са правели кой знае кви неща за мен...В 3ти клас едно момче ми подари роза, една мн хубава гривничка и едно плюшено мече и ми каза, че ме обича детска работа, но беше изключително мило от негова страна...Най-добрия ми приятел ме нарисува...добре се беше получило Общо взето той постоянно прави мили неща, супер сладко ми говори и ме успокоява, някак много отпускащо ми действа, няма човек, който да ми влияе толкова добре...,просто като се видим с него и след това сияя цялата
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ТааАаА... Повярвай и на деиствия мога да го напрая... т'ва, че съм леко срамежлив... Мога да обичам.... :P :P :P :P :P :P :P :P
    It's too late...

Повече от фен Аватара на Nich
    ами Той освен мили работи друго не прави.... а не ми се описва всяса секунда прекарана с него

Супер фен
    Браво ! Спечели десет бонус точки за оригинална тема. ДАвай мисли нова. Броя на точките за следваата нараства на 25

Ха-ха! Ами една вечер докато ме изпращаше минавахме покрай една градинка и ми откъсна една роза беше много хубаво и още неща има де, малките жестове
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Най-милото не знам... Спомням си, че бях ядосана и отивах при него, а той ме чакаше с цвете в ръка. Забравих всякакви проблеми.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Paradise
    Хах, еми в рамките на месец и малко дойде с мене 4 пъти до поликлиниката без да се оплаче нито веднъж
    1. Манту
    2. Второ манту.
    3. Подуто око (не питайте, дълга история)
    4. Гнойна ангина.

При последния случай после остана с мене цял ден и си ме гушка и целува без да се тревожи, че ще прихване. И ми е правил чайове по това време, и ме е завивал...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Брат, прочетох ти и другата тема... ако продължаваш така или ще стоиш девствен до 40 години или някоя тлъста дебелана ще те намери. Я се осъзнай малко.

Цитирай Първоначално написано от umri

Брат, прочетох ти и другата тема... ако продължаваш така или ще стоиш девствен до 40 години или някоя тлъста дебелана ще те намери. Я се осъзнай малко.
    Брат от дефствеността ли те е страх???? Мен от любовта... Ебане? Мога си намеря бързо спок....
    It's too late...

Град
    Roma, Italia
    Бившето ми гадже ми е изправял косата и ме е правил на вафлички! Още се чудя как се е съгласил?!
    Когато бях втора смяна всеки ден ме чакаше на спирката и ме изпращаше до нас.
    Еееех, ....
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

м много неща са правили за мен - падали са ми на колене,писали са ми писма,подарява ли са ми всякъкви подаръци и цветя,но мисля че най-важният дар е това да те обичат! / хах малко философско/ :P

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от umri

Брат от дефствеността ли те е страх???? Мен от любовта... е**не? Мога си намеря бързо спок....
    Мен от "дефствеността" не ме е страх, но теб трябва да те е. Като четох твоя тема, че не можеш да заговориш някоя и си прекалено срамежлив.. очевидно, че ебане можеш бързо да си намериш. И пробвай малко по-разбирателно да пишеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си