- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Графити :?
Здравейте!
След дългия спор с нашите,баща ми ми разреши да си направя цялата стая в графити.Не ви моля за мнение,а искам да попитам дали има момчета или момичета,които наистина разбират от тая работа и ги бива.
Разбира се, ще им платя за услугата![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Нямаш ли приятел/познат, който се занимава с това и може да ти ги направи дори безплатно?![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Aко си сериозна, мога да те свържа с едно момче, което си е много добро. Един от най-бързите в България е. Рисува вратата на една приятелка.Първоначално написано от MimOSiNitY
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
WoW graffiti RULZZ![]()
![]()
идеята ти е мн яка![]()
Сериозна съмПървоначално написано от mmKamm
![]()
Рисуването няма да е скоро,чак към януари месец, но предпочитам предварително да питам.Ще видя дали някой друг ще драсне 1-2 реда в темата и ще си помисля.Благодаря за предложението![]()
"РЛЗ" Освен ако не са на обществени сгради,влакове и т.нПървоначално написано от clever
ACϟDC
[vbox7]http://vbox7.com/play:2a200a0a[/vbox7]
1."Ще си помисля", не означава, че си сериозно в смисъла в който те попитах. Означава, че се съмняваш все още дали да го направиш.Първоначално написано от MimOSiNitY
2. Бих те свързала с удоволствие, но моя човек януари заминава в Лондон. (прави и татоси).
Battlescarred - Стаята няма да е използваема 1 нощ. Просто тря се проветри, НО моя позната спа в стаята, в която и бяха нарисували вратата и се събуди жива и здрава без натравяния. Но все пак беше само една врата.![]()
От къде си ?![]()
Спрейовете за рисуване отделят отровен газ. Незнаех, че може да полудееш от него. Получава се леко замайване и т.нПървоначално написано от Battlescarred
Но наистина за по-сигурните и предпазливите си е най-добре да се изчака да се проветри хубаво и после да се живее в тази стая.
от София съм
Е,жалко, на мен в края на януари ми разрешават.Бтв един фр ми каза да питам в Артерор,ама тва за първи път го чувамПървоначално написано от mmKamm
...
Лелел колко драскачи сме имали тукаПървоначално написано от Chameleon
![]()
![]()
![]()
Авторката - аз пак мога да попитам. Това момче все пак има познати, може някой да се навие да ти нарисува стаята. Бтв може да те свърже с един от първите в България. Много добАр !
ти да не си лепилар бреПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
Ама го знам това, което написа.
СофиаРегуларКънт - гъбите саааааа....много брутални до колкото са ми разказвали мои близки приятели, които през няколко дена се нагъбватГолеми филми
Лайни - един прекрасен, не искам да го споменавам излишно![]()
Гъбите не са за всеки.
и нямаш ли снимчица нещо на некой твой таг да видимеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Как се подписваше?
Лайни - еее ти си бил опасна работа бе... от къде си? Може верно да познаваш моя човек![]()
а такаПървоначално написано от nqmam_name
моя е от София ест.
мммПървоначално написано от nqmam_name
няма да му стане приятно като разбере, че сме говорили за него в някакъв си тийн форум
Пък и ще ми се смее много само, защото пиша тук
Тъй, че не мога да кажа. Но гарантирам за способностите му.
Във варна има едни змии из целия център и чайка. Ухилени.
не. Ама съм ги виждал и сечудя чии са. Все пак са навсякъде.