- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .....LoVe....HELP....
Обичам го много...Но той е с друга...нз дали и той ме харесва.преди си мислех че ме хар обаче напоследък ме избягва сиг заради нея щото тя знае че го обичам....и ви питам кво да напрая........?той знае че го обичам..т.е сиг му е казала щото тя ми беше фр. и си мисля че му е казала.....оф знам че стана объркано обаче..ох нз кво да прая...HELP..дайте некви съвети....не мога без него..само не казвайте да го забрая щот съм пробвала не мога...
Not Perfect....Just BETTER than HER....
Мноо завързана ситуация...май немаш големи шансове![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
еее нищо не можеш да направиш , те са си заедно и защо беше ми фр?? скарахте се заради него ли??
I don`t care .. ;] ..
Нищо не можеш да забравиш.
Твой е избора дали ще нараниш приятелката си заради него!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не е така..не си бяхме мн близки с нея..просто си говорехме по някой път....все и разправях за него че го обичам много..обаче накрая тя отиде и почна точно с него.........и са заедно вече 1 год. накъде.......ох искам да ме обича......нз кфо да прая.......що нямам шансове.......а пък що обичам точно него сякаш няма друг човек на цялата планета......мисля че ме харесва....обаче ако не беше тя
Офф,Боже,колко ме дразните като почнете с това : ''Ако не беше тя,щеше да е с мен сега.'' или '' Тя ми го открадна и заради нея не сме заедно.''
Той ако харесваше тебе,нямаше да е с нея вече една година.Явно те си се обичат наистина,за да са толкова време заедно,така че не им пречи.А и те ако наистина си имат чувства един към друг,няма да ги разделиш.
направи първата стъпка и ако не иска да е с теб и наистина оби4а приятелката си няма какво да им се меси6 във връзката (според мен 6том са заедно от толкова много време наистина имат силни 4уства помежду си и не трябва да им разеаля6 вразката...)
Първоначално написано от 0nem0retIme
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Запознай се с повече момчета, накарай ги да те "гонят" и когато "случайно" твоя принц от мечтите забележи какво става ще започне да ревнува и... после не трябва да му се даваш лесно за да не го изпуснеш.
Enjoy!
остави хората да се обичат..ти си никоя в случая..не мисля,че имаш право да правиш нещо..
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ох тези точки,тези съкращения..
Остави го и не се занимавай ,не се впрягай ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не бъди егоистка..![]()
![]()
Ако те е харесвал нямаше да е с приятелката си.Не се бъркай между тях.Щом са заедно значи се обичат.Приеми нещата такива каквито са и живей в реалността..Момчета колкото искаш, не е единственият...![]()
Айде успех!![]()
![]()
Скрий труповете и ми звънни ако имаш нужда от помощ.![]()
защо,не ги остваиш..да си живеят,
и не си намериш,някой друг приоритет ..
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
ко речИ ко?
А,да,втория път го разбрахМамата си ебало
Чак пък да не можеш да го забравиш
Не се лигави и остави хората.И,ох, не мога да разбера, все още,защо аджеба пишете такива теми в този форум...с какво ти промени живота тази тема
с какво ти бяхме полезни
то просто колкото и да се пънеш нищо не можеш да направиш освен да се натъпчеш със сладолед
![]()
Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Кофти,но веднъж се живее.Кажи му, пък каквото сабя покаже...![]()
като пораснеш ще станеш учителка по бълг. език и литература 100% гаранция ти давам...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от ef4etyYy
ми да и това съм си мислила,ама не съм чак толкоз глупава..
sorry че не можете да ме разберете ама кво да прая кат пиша объркано..
да почна от начало..
Бяхме си приятелки,тя изобщо не се интересуваше от него,но каквотостана и тятръгна с него..да добавя че никой от неговото сем. не я иска..нз що ама изобщо не си отиват а пък са заедно,.
Верно че има мн други момчета обаче съм си доста срамежлива и това е,харесвам се обаче знам ли сигурно с момчетата нещо не ми върви..
къв е проблема според вас..?
дано сте разбрали тоз път пак е объркано ама тва мога...
а да и смятам да стана учителка.![]()