.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 83

.....LoVe....HELP....

Обичам го много...Но той е с друга...нз дали и той ме харесва.преди си мислех че ме хар обаче напоследък ме избягва сиг заради нея щото тя знае че го обичам....и ви питам кво да напрая........?той знае че го обичам..т.е сиг му е казала щото тя ми беше фр. и си мисля че му е казала.....оф знам че стана объркано обаче..ох нз кво да прая...HELP..дайте некви съвети....не мога без него..само не казвайте да го забрая щот съм пробвала не мога...
    Not Perfect....Just BETTER than HER....

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мноо завързана ситуация...май немаш големи шансове
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Първо се научи да пишеш , защото нищо не разбрах .... и второ ако той те обича или харесва ще те потърси ако не няма защо да си втълпяваш излишни глупости... Хайде това е от мен ...

еее нищо не можеш да направиш , те са си заедно и защо беше ми фр?? скарахте се заради него ли??
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Нищо не можеш да забравиш.

Твой е избора дали ще нараниш приятелката си заради него!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

не е така..не си бяхме мн близки с нея..просто си говорехме по някой път....все и разправях за него че го обичам много..обаче накрая тя отиде и почна точно с него.........и са заедно вече 1 год. накъде.......ох искам да ме обича......нз кфо да прая.......що нямам шансове.......а пък що обичам точно него сякаш няма друг човек на цялата планета......мисля че ме харесва....обаче ако не беше тя

Офф,Боже,колко ме дразните като почнете с това : ''Ако не беше тя,щеше да е с мен сега.'' или '' Тя ми го открадна и заради нея не сме заедно.''
    Той ако харесваше тебе,нямаше да е с нея вече една година.Явно те си се обичат наистина,за да са толкова време заедно,така че не им пречи.А и те ако наистина си имат чувства един към друг,няма да ги разделиш.

Много ме радват тия многоточия и съкращенията ти на всяка втора дума

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    направи първата стъпка и ако не иска да е с теб и наистина оби4а приятелката си няма какво да им се меси6 във връзката (според мен 6том са заедно от толкова много време наистина имат силни 4уства помежду си и не трябва да им разеаля6 вразката...)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Офф,Боже,колко ме дразните като почнете с това : ''Ако не беше тя,щеше да е с мен сега.'' или '' Тя ми го открадна и заради нея не сме заедно.''
    Той ако харесваше тебе,нямаше да е с нея вече една година.Явно те си се обичат наистина,за да са толкова време заедно,така че не им пречи.А и те ако наистина си имат чувства един към друг,няма да ги разделиш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Sофiiя City xD
    м.. чакай. нищо друго не можеш да направиш, освен да ги убиеш и двамата, или поне нея..

заради него ли се скарахте и вече не сте фр ?!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Запознай се с повече момчета, накарай ги да те "гонят" и когато "случайно" твоя принц от мечтите забележи какво става ще започне да ревнува и... после не трябва да му се даваш лесно за да не го изпуснеш.

Enjoy!

остави хората да се обичат.. ти си никоя в случая..не мисля,че имаш право да правиш нещо..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на cookie_master
    еми намери си друго момче

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ох тези точки,тези съкращения..
    Остави го и не се занимавай ,не се впрягай ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Нищо не можеш да забравиш.

Твой е избора дали ще нараниш приятелката си заради него!
    +

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Не бъди егоистка..
    Ако те е харесвал нямаше да е с приятелката си.Не се бъркай между тях.Щом са заедно значи се обичат.Приеми нещата такива каквито са и живей в реалността..Момчета колкото искаш, не е единственият...

Айде успех!

Град
    Бургас
    Скрий труповете и ми звънни ако имаш нужда от помощ.

защо,не ги остваиш..да си живеят,
    и не си намериш,някой друг приоритет ..
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

и аз искам много неща,ама нЕма...

Супер фен Аватара на kindergarden
    ко речИ ко?

А,да,втория път го разбрах Мамата си ебало Чак пък да не можеш да го забравиш Не се лигави и остави хората.И,ох, не мога да разбера, все още,защо аджеба пишете такива теми в този форум...с какво ти промени живота тази тема с какво ти бяхме полезни то просто колкото и да се пънеш нищо не можеш да направиш освен да се натъпчеш със сладолед

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    ко речИ ко?
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Кофти,но веднъж се живее.Кажи му, пък каквото сабя покаже...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    като пораснеш ще станеш учителка по бълг. език и литература 100% гаранция ти давам...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    м.. чакай. нищо друго не можеш да направиш, освен да ги убиеш и двамата, или поне нея..

заради него ли се скарахте и вече не сте фр ?!

ми да и това съм си мислила,ама не съм чак толкоз глупава..

sorry че не можете да ме разберете ама кво да прая кат пиша объркано..

да почна от начало..

Бяхме си приятелки,тя изобщо не се интересуваше от него,но каквотостана и тятръгна с него..да добавя че никой от неговото сем. не я иска..нз що ама изобщо не си отиват а пък са заедно,.

Верно че има мн други момчета обаче съм си доста срамежлива и това е,харесвам се обаче знам ли сигурно с момчетата нещо не ми върви..

къв е проблема според вас..?
    дано сте разбрали тоз път пак е объркано ама тва мога...
    а да и смятам да стана учителка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си