- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .....LoVe....HELP....
с нищо не ми е променило живота обаче кой знае може да ми дадете някой съвет,а и може някой да си има вълшебна пръчицаПървоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
/1 седмица напрао ще полудея вкъщи,все пак трябва да прая нещо нали?/ Не съм си лигава и не се прая на такава,и предпочитам да се натъпча с шоколад отколкото със сладолед..ся разбра ли?
Not Perfect....Just BETTER than HER....
ми отваряй шоколада тогаваПървоначално написано от Cinderella92
![]()
ох ще ме убиешПървоначално написано от kindergarden
казах го 1 път и пак ще го кажа..остави ги двамата ..ти и си никоя..тя го е спечелила, била е по-бърза от теб..тва което можеш да направиш, е да чакаш да скъсат..тва е няма кво да правиш! ..![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
И без това не им преча,даже не съм говорила с него..Не съм никоя АЗ съм си АЗ..това че пишете че съм никоя най много ме дразни..ЧАКАМ
не казвам,че си никоя като човек..а че си никоя в техните отношения и за това няма какво да направишПървоначално написано от Cinderella92
![]()
I don`t care .. ;] ..
колко пъти да кажа че НЕ СМЕ БИЛИ BFF тя ме е наранила мене..не съм аз която знаеше кво искам и ми го взе..наистина така си мисля..ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПРИЯТЕЛКИ!!Първоначално написано от peshost
ЗНАМ..А ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ МОГА ДА НАПРАЯ НИЩО А ИСКАМПървоначално написано от sunshinepp
а ти къде си дрямала през това треме?Първоначално написано от Cinderella92
I don`t care .. ;] ..
Със сигурност ще ти звъннаПървоначално написано от faithhh
емии искайй.. и аз искам много неща ама не ми се получават и аз искам да съм с момчето, което си мисля че обичам, но той няма нищо към мене вече.. и аз искам да е мой, но не е ..Първоначално написано от Cinderella92
I don`t care .. ;] ..
ми те са на село пък аз си уча в софия,а в нашето село всички са си заедно,и даже преди не знаех че са заедно научих от братовчедка ми..мн ме дразни тая направо ми иде да я пребия така че...ок стига толкова които са в моето състояние ше разберат кво преживявамПървоначално написано от sunshinepp
благодаря че ми спести писанетоПървоначално написано от sunshinepp
![]()
ее няма нищо..амаа тяя не го възприема тва.. не е съгласна..Първоначално написано от Nich
I don`t care .. ;] ..
Ako бях никоя това нямаше да я дразни всеки път когато ме види,а не съм направила нищо,все пак не мога да изчезна от едно село сме.Аз съм си АЗ още един път да го кажаПървоначално написано от Nich
Ма някой да ти е казал обратното на подчертаното цитирам за някой не разбрал "Аз съм си АЗ още един път да го кажа"Първоначално написано от Cinderella92
ааа оф не ми се занимава повече..айдее успех!
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от Nich
Първоначално написано от Cinderella92
ти си никоя В СЛУЧАЯ! ..имам чувството, че или аз не се изказвам както трябва, или ти не ме разбираш, а дори и не се опитваш да ме разбереш..ти си знаеш твоето..
I don`t care .. ;] ..
ДА ама НЕ не съм никоя и в случая щот се дразни от мен разбираш ли
виж сега, мене твоите проблеми слабо ме интересуват..не че нещо лично, ама..се интересувам от моите хора.. ти задаваш тема и аз пиша отговор на нея, изказвам си мнението..от тука вече ти сама си правиш изводи и си решаваш кво да праиш! аз няма какво да разбирам..просто защото не ме късае..Първоначално написано от Cinderella92
![]()
I don`t care .. ;] ..
Ми ОК..Първоначално написано от sunshinepp
абе,Cinderella- ти кога ще млъкнеш ?Първоначално написано от Cinderella92
искаш ли мнение по проблема ти ? - ДА ?
ако е ,да-помълчи малко !
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Поне с въпросното момче ходихте ли, имахте ли по-различни отношения от приятелските или и ти си заблудена.Извинявай, но така ми изглежда от постовете ти.Ако наитина го обичаш, нали знаеш:"ако обичаш някого, го пусни на свобода." и т.н.![]()