.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Цитирай Първоначално написано от Cinderella92
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    ДА ама НЕ не съм никоя и в случая щот се дразни от мен разбираш ли
    виж сега, мене твоите проблеми слабо ме интересуват..не че нещо лично, ама..се интересувам от моите хора.. ти задаваш тема и аз пиша отговор на нея, изказвам си мнението..от тука вече ти сама си правиш изводи и си решаваш кво да праиш! аз няма какво да разбирам..просто защото не ме късае..
    Ми ОК..
    абе,Cinderella- ти кога ще млъкнеш ?
    искаш ли мнение по проблема ти ? - ДА ?
    ако е ,да-помълчи малко !

ОК МЛЪКНАХ
    Not Perfect....Just BETTER than HER....

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Поне с въпросното момче ходихте ли, имахте ли по-различни отношения от приятелските или и ти си заблудена.Извинявай, но така ми изглежда от постовете ти.Ако наитина го обичаш, нали знаеш:"ако обичаш някого, го пусни на свобода." и т.н.
    Ми не сме ходили,даже не сме били и приятели..
    Обичам го много,сигурна съм че го обичам,вече3,4 години мисля си че не може просто това да е привличане..А за свободата, той си е свободен,както вече писах не съм им напаравила нищичко,ходят си все още последния път даже се целуваха точно до мен цялата вечер,даже бях сигурна че се целуват нарочно..ама както и да е--->не им преча никак освен с присъствието си обаче не мога да изчезна нали така

Щом са вече година заедно не е редно да им проваляш връзката .. колкото и да го обичаш не им се меси .. Все пак той ако си беше харесал теб нямаше да се хване с приятелката ти Незнам .. Ти сама каза, че те отбягва .. той ако изпитваше нещо към теб- тя изобщо не може да му попречи да е с теб и щеше да я остави, но ти сама виждаш че те продължават да са си заедно .. Стани в процес на търсене на друг пич Нищо не можеш да направиш в случея.. освен да си го обичаш и да тъгуваш като гледаш те колко са щастливи

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Щом са вече година заедно не е редно да им проваляш връзката .. колкото и да го обичаш не им се меси .. Все пак той ако си беше харесал теб нямаше да се хване с приятелката ти Незнам .. Ти сама каза, че те отбягва .. той ако изпитваше нещо към теб- тя изобщо не може да му попречи да е с теб и щеше да я остави, но ти сама виждаш че те продължават да са си заедно .. Стани в процес на търсене на друг пич Нищо не можеш да направиш в случея.. освен да си го обичаш и да тъгуваш като гледаш те колко са щастливи
    НЕ им провалям връзката,не им преча с нищо,не се меся,само гледам отдалече..Ок мс мн за мненичта ви на всички..Ще чакам .,ако стане нещо ще пиша тук..

Преди малко му писах по скайп и му казах че го обичам мн.Попитах го дали я обича.И той каза ДА.
    Знам че от сега нататък ще съм нещастна но дано някой ден се оправя,и ви благодаря за съветите...
    Офф не знам друго кво да напиша.ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ ВЪВ ЖИВОТА ЗА НАПРЕД.,И ДА НЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В ПОГРЕШНИЯ ЧОВЕК.

Преди малко му писах по скайп и му казах че го обичам мн.Попитах го дали я обича.И той каза ДА.
    Знам че от сега нататък ще съм нещастна но дано някой ден се оправя,и ви благодаря за съветите...
    Офф не знам друго кво да напиша.ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ ВЪВ ЖИВОТА ЗА НАПРЕД.,И ДА НЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В ПОГРЕШНИЯ ЧОВЕК.
    поне сега ще ти е по-лесно..
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен
    Човек иска това което не може да притежава. ай сиктир сега

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Друсай се и ти.
    Така може да те хареса.

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Човек иска това което не може да притежава. ай сиктир сега
    съгласна съм...

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Друсай се и ти.
    Така може да те хареса.
    не съм толкова тъпа.пък и той не би харесал някоя надрусана

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    поне сега ще ти е по-лесно..
    дам..олекна ми.поне няма да крия от него и сега съм по добре няма да ги закачам ако стане нещо неочаквано ще пиша тук...

Първо....авторке намали си подписа.
    Второ....как ще го обичаш като не ми е ясно.
    Трето....като е с друга нищо неможеш да направиш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Като толкова го искаш - съблазни го. Честито, една разбита връзка в архива.
    Казал ти е, обича я.
    Имаш право да вземаш решения единствено и само за твоя живот. Остави хората да се обичат, година не е малко време. Със здраве. :P

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Първо....авторке намали си подписа.
    Второ....как ще го обичаш като не ми е ясно.
    Трето....като е с друга нищо неможеш да направиш.

Първо...готово
    Второ...кое не ти е ясно не мога да разбера?
    Трето...да съм казала че правя нещо ???

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Като толкова го искаш - съблазни го. Честито, една разбита връзка в архива.
    Казал ти е, обича я.
    Имаш право да вземаш решения единствено и само за твоя живот. Остави хората да се обичат, година не е малко време. Със здраве. :P

Нямам намерение да въртя игрички м/у тях и да ги разделя.Не съм такава бе хора.Не съм взела решение от негово име.

Град
    На една звиздичка
    Намери си хоби , така ще го забравиш по - бързо... Като си има приятелка, не можеш да направиш нищо.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Те имат сериозна връзка явно, защото 1 година не е никак малко време. Щом нещата стоят така, ти нямаш място там. Обичаш го, но няма какво да направиш, не можеш да го накараш да те обича, не можеш да заповядваш на нечии други чувства. Остави ги, нека продължат връзката си, не се меси, не му пиши, не му казвай, че го обичаш. Изтрий този човек от живота си и продължи напред.

Цитирай Първоначално написано от Metal
    Намери си хоби , така ще го забравиш по - бързо... Като си има приятелка, не можеш да направиш нищо.
    знам

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Те имат сериозна връзка явно, защото 1 година не е никак малко време. Щом нещата стоят така, ти нямаш място там. Обичаш го, но няма какво да направиш, не можеш да го накараш да те обича, не можеш да заповядваш на нечии други чувства. Остави ги, нека продължат връзката си, не се меси, не му пиши, не му казвай, че го обичаш. Изтрий този човек от живота си и продължи напред.
    Един път му писах за да го питам дали я обича и той каза че я обича.И след това му казах че аз съм до тук и щом се обичам нама как во да прая и толкова.Но той ми каза че тя не го обича,поне аз така разбрах ама незнам те си е ''кучка' с извинение.направо ще го съсипе бившото и гадже да и каже 'ела' и съм сигурна че на момента ще го зареже.НЕ му пиша от доста време. Реших че какводо и да прая нищо няма да стане така е било писано няма кво да прая.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата. Хванала си се за това момче като удавник за сламка. все едно на земята не съществуват други ... Забрави го и продължи напред
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Никъв шанс ..

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата. Хванала си се за това момче като удавник за сламка. все едно на земята не съществуват други ... Забрави го и продължи напред
    де да можех.....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    де да можех.....
    Можеш стига да искаш. Изисква се воля и търпение. Ако ти самата не си поставиш за цел да го забравиш, никой няма да го направи. Ти самата трябва да си помогнеш и да излезеш от цялата ситуция. Въпросът е там, че ти май Не искаш да го забравиш...., което не е никак хубаво
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

де да можех.....
    Можеш стига да искаш. Изисква се воля и търпение. Ако ти самата не си поставиш за цел да го забравиш, никой няма да го направи. Ти самата трябва да си помогнеш и да излезеш от цялата ситуция. Въпросът е там, че ти май Не искаш да го забравиш...., което не е никак хубаво
    точно.не мога да се представя с друг искам него.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Започнала си темата на 08 ноември минлата година. Мисля, че очевидно не си нито пърфект, нито бетър ден Хер.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си