- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .....LoVe....HELP....
Първоначално написано от suunnseT
ОК МЛЪКНАХ
Not Perfect....Just BETTER than HER....
Ми не сме ходили,даже не сме били и приятели..Първоначално написано от vagarious
Обичам го много,сигурна съм че го обичам,вече3,4 години мисля си че не може просто това да е привличане..А за свободата, той си е свободен,както вече писах не съм им напаравила нищичко,ходят си все още последния път даже се целуваха точно до мен цялата вечер,даже бях сигурна че се целуват нарочно..ама както и да е--->не им преча никак освен с присъствието си обаче не мога да изчезна нали така
Щом са вече година заедно не е редно да им проваляш връзката .. колкото и да го обичаш не им се меси .. Все пак той ако си беше харесал теб нямаше да се хване с приятелката тиНезнам .. Ти сама каза, че те отбягва .. той ако изпитваше нещо към теб- тя изобщо не може да му попречи да е с теб и щеше да я остави, но ти сама виждаш че те продължават да са си заедно .. Стани в процес на търсене на друг пич
![]()
Нищо не можеш да направиш в случея.. освен да си го обичаш и да тъгуваш като гледаш те колко са щастливи
![]()
НЕ им провалям връзката,не им преча с нищо,не се меся,само гледам отдалече..Ок мс мн за мненичта ви на всички..Ще чакам .,ако стане нещо ще пиша тук..Първоначално написано от izlishna
Преди малко му писах по скайп и му казах че го обичам мн.Попитах го дали я обича.И той каза ДА.
Знам че от сега нататък ще съм нещастна но дано някой ден се оправя,и ви благодаря за съветите...
Офф не знам друго кво да напиша.ЖЕЛАЯ ВИ КЪСМЕТ ВЪВ ЖИВОТА ЗА НАПРЕД.,И ДА НЕ СЕ ВЛЮБИТЕ В ПОГРЕШНИЯ ЧОВЕК.
поне сега ще ти е по-лесно..Първоначално написано от Cinderella92
![]()
I don`t care .. ;] ..
Човек иска това което не може да притежава. ай сиктир сега
съгласна съм...Първоначално написано от yahhooo
не съм толкова тъпа.пък и той не би харесал някоя надрусанаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
дам..олекна ми.поне няма да крия от него и сега съм по добре няма да ги закачамПървоначално написано от sunshinepp
ако стане нещо неочаквано ще пиша тук...
Първо....авторке намали си подписа.
Второ....как ще го обичаш като не ми е ясно.
Трето....като е с друга нищо неможеш да направиш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Като толкова го искаш - съблазни го. Честито, една разбита връзка в архива.![]()
Казал ти е, обича я.
Имаш право да вземаш решения единствено и само за твоя живот. Остави хората да се обичат, година не е малко време. Със здраве. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от AnzaRe
Първо...готово
Второ...кое не ти е ясно не мога да разбера?
Трето...да съм казала че правя нещо ???
Първоначално написано от DarknessAngel
Нямам намерение да въртя игрички м/у тях и да ги разделя.Не съм такава бе хора.Не съм взела решение от негово име.
Намери си хоби, така ще го забравиш по - бързо... Като си има приятелка, не можеш да направиш нищо.
![]()
Те имат сериозна връзка явно, защото 1 година не е никак малко време. Щом нещата стоят така, ти нямаш място там. Обичаш го, но няма какво да направиш, не можеш да го накараш да те обича, не можеш да заповядваш на нечии други чувства. Остави ги, нека продължат връзката си, не се меси, не му пиши, не му казвай, че го обичаш. Изтрий този човек от живота си и продължи напред.
знамПървоначално написано от Metal
Един път му писах за да го питам дали я обича и той каза че я обича.И след това му казах че аз съм до тук и щом се обичам нама как во да прая и толкова.Но той ми каза че тя не го обича,поне аз така разбрах ама незнам те си е ''кучка' с извинение.направо ще го съсипе бившото и гадже да и каже 'ела' и съм сигурна че на момента ще го зареже.НЕ му пиша от доста време. Реших че какводо и да прая нищо няма да стане така е било писано няма кво да прая.Първоначално написано от vesito13
Никой не може да ти го направи толкова лошо, колкото ти самата. Хванала си се за това момче като удавник за сламка. все едно на земята не съществуват други ... Забрави го и продължи напред
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
де да можех.....Първоначално написано от Take_That
Можеш стига да искаш. Изисква се воля и търпение. Ако ти самата не си поставиш за цел да го забравиш, никой няма да го направи. Ти самата трябва да си помогнеш и да излезеш от цялата ситуция. Въпросът е там, че ти май Не искаш да го забравиш...., което не е никак хубавоПървоначално написано от Cinderella92
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
точно.не мога да се представя с друг искам него.Първоначално написано от Take_That
Започнала си темата на 08 ноември минлата година. Мисля, че очевидно не си нито пърфект, нито бетър ден Хер.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick