.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Започнала си темата на 08 ноември минлата година. Мисля, че очевидно не си нито пърфект, нито бетър ден Хер.
    Кво от това че темата е от миналата година???И на съм пърфект,но съм сигурна че съм по добра от нея-->СИГУРНА.
    Not Perfect....Just BETTER than HER....

Виж какво ще ти кажа както прочетох в мненията и съм съгласна..Ти си никоя в техните отношения,а когато те види е нормално да се дразни и аз бих се дразнила,когато държа приятеля си за ръка , а срещу мене виждам момичето,което го обича...Не го разбирай като ''Аз съм си АЗ'' говорим че в случая си никоя..Като си го харесвала 3,4 години защо не си направила нищо,а се сети сега,когато той ходи с приятелката ти или бившата ти приятелка все едно ... Няма какво да направиш..Просто ги чакаш да скъсат и какво значение има,че никой не я искал от семеството .. пфф ми нали се обичат бе
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Първото ти изречение просто си съдържа отговора! Не се занимавай, освен ако си нямаш друга работа и искаш малко кофти преживявания и емоции за да можеш да си вземеш дозата драми.

По-добре не се занимавай...
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    Виж какво ще ти кажа както прочетох в мненията и съм съгласна..Ти си никоя в техните отношения,а когато те види е нормално да се дразни и аз бих се дразнила,когато държа приятеля си за ръка , а срещу мене виждам момичето,което го обича...Не го разбирай като ''Аз съм си АЗ'' говорим че в случая си никоя..Като си го харесвала 3,4 години защо не си направила нищо,а се сети сега,когато той ходи с приятелката ти или бившата ти приятелка все едно ... Няма какво да направиш..Просто ги чакаш да скъсат и какво значение има,че никой не я искал от семеството .. пфф ми нали се обичат бе
    ---->тя не го обича.той ми го каза

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Добре бе, момиче. 100 човека ти казват да ги оставиш на мира. Той ако искаше да е с теб, щеше да е. Явно не го иска. Тя дали го обича или не, той пак е с нея. Унижаваш се, като продължаваш с това ти нахалство.Искаше мнения, получи ги, колкото и да повтаряш, че тя не го обичала, тези мнения явно няма да се променят.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Добре бе, момиче. 100 човека ти казват да ги оставиш на мира. Той ако искаше да е с теб, щеше да е. Явно не го иска. Тя дали го обича или не, той пак е с нея. Унижаваш се, като продължаваш с това ти нахалство.Искаше мнения, получи ги, колкото и да повтаряш, че тя не го обичала, тези мнения явно няма да се променят.
    мисля че казах че изобщо не им преча.

Hi!

Здравейтее!А момчето което обичах(така съм си мислила)разбрах че не го обичам.Ъм скъса с нея лятото и сега е сам.Мисля че има интерес към мене щот ме гледа право в очите ии ддз така си мисля,говориме си понякога,усмихва ми се,а преди ме отбягваше както вече ви казах.Благодаря на педеразчето ми който ми помогна да разбера че не го обичам.Сега съм сама обаче съм щастлива,не ми дреме за него нито пък за друг.Харесвам си мн други момчета.Но все пак той си ми остава първата любов. Мина доста време и се осъзнах вече..I'm HAPPY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си