- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какво носите
Какво носите в дамската си чанта?
Ако не носите такава.. Без какво не излизате от вкъщи (изключвам дрехи и обувки)?
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Ами не нося чанта с мен,но не излизам от вкъщи без телефон и пари![]()
Дъвки, GSM, гланц, пари и молив за очи.
Лятото немога без чанта, в нея нося: мокри и сухи кърпички, 2 телефона,пари, гланц, парфюм, рол-он, сгъваема четка с огледалце, черен молив и спирала
В чантата ми за даскало - 1-2 тетрадки (разбира се), огледало, четка, гланц, балсам за устни, парфюм, черен молив, спирала, есента и пролетта си нося и тениска (ако ми стане горещо)![]()
Иначе попринцип като излизам зимата не нося чанта..слагам в джобовете пари, телефони и балсам за устни
мн мн не нося чанти.. но не излизам без телефона :P
Просто аз
Телефон,портмоне,огледалце ,гланц /балсамче/ за устни,молив за очи,гребенче,ключодържател ,ластик за коса,фибичка,дъвки/бонбонки/,кърпички ии май е тва![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Аз не мога без чанта.Нося си телефон,пари,четка за коса,дезедорант,гланц,моли за очи,сухи и мокри кърпички,цигари,запалка,хи икал ии някой път чадър.А и ключове де![]()
Брях,брях
Gsm,пари, ключове,гланц или балсам за устни![]()
Мразя чантите.. Иначе гледам в мене да са GSM-a,Пари,Ключовете и Гланц..![]()
какво ли не: пари, ключове, документи, парфюм, кърпички за лице, телефони, зарядно, гримове, ежедневни превръзки...
Като излизам рядко нося чанта.Но на даскало или в редките случаи когато излизам и нося чанта нося гланц,пудра,ФДТ,спирала,чер ен молив (нищо,че слагам само пудра и спирала...),преса,ролки понякога...Списание Космополитан,слушалки,ключ ове,вода,парфюм,дезодорант против изпотяване...
![]()
Телефон, портомоне, черен молив гланц огледалце мокри и сухи кърпички, дъвки, гребенче , слушалки за тел., ластик за коса , понякога солетии още куп глупости
![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Портфейл с карти,пари,лична карта,шоф.книжка
GSM
ключове за у дома
ключове за колата
химикалка
тефтерче
визитник
сухи+ мокри кърпички
огледалце
балсам/гланц за устни
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ключове
портмоне
гланц за усти
ако имам - дъвки
някога фотоапарата ,зависи с кой излизам![]()
телефон
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами обичам да нося в чанта, защото слагам всичко в нея . .пари,телефони /понеже съм като телефонна компания xD/ , молив, спирала, ключове, пудра, гланц, химикалка, запалка, гребен/четкаабе всико бyтам ;pp :P
аз се тъпотии нося :Д
телефони,пари,ключове,глан ,молив,спирала(понякога),ла стик, фиба,силиконови презрамки,носни кърпи,четка + огледалце,крем здраве,витамин ц,парфюмче в формата на писалка
,едни камъни (малки де ) ;д май тва
![]()
в даскало..
значи ако имаме 6 часа слагам 3 учебника,една тетрадка,гланц,молив,спира а,четка за коса + огледалце,химикал и носни кърпи ..![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
лична карта
карта за метрото
протмоно
телефон
гланц
слушалки
ръкавици
телефон
фотоапарат
mp4
портмоне
кутийка за превръзки
кърпички
химикал
тефтерче или листи
балсам за устни
рол-он
хапчета(аналгин,аспирин..)
четка за коса+огледало
Телефон, пари, гланц, слушалки за телефон. Това са най важните неща за мен, другите понякога ги забравям. Понякога си слагам и личната карта и огледалце.
в чантата ми има
два телефона
несесерче с гримове
парфюм
понякога очила ( с диоптър са)
портмоне
гребен
кърпички
ластичка за коса
лак/пяна за коса
запалка
цигари
това е![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Дамската чанта-цигари (ама вече няма ;д) запалка,дъвки,телефон,глан ,салфетки,тампон и превръзка,пари и апарата понякога..в портмонето ми е и личната карта..
чантата за даскало-учебници и тетрадки ;д химикали ит.н...черен молив,салфетки,гланц,ласти за коса и щипка ;д (от тия дребните..) ,превръзка и чадър..а и дъвки ..ии и хапчета,че ако съм в цикъл..;д
Hе излизам от нас без телефона и портмонето..
Портфейл, химикали, гребен, спирала, гланц, коректор, парфюм, стик против изпотяване, молив за очи, телефон, мокри и сухи къпрпички, дъвки, ластици, фиби, огледало, едно плюшено хипопотамче мъниче (дребничко е), превръзки, пила за нокти, крем за ръце, лепенки за рани и за др не се сещам.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от SunnyTime
НЕ нося дамски шит ..
Не излизам без ключове, телефон и карта за градски транспорт.
Running is my drug and I am overdosed ..