Не съм полицай.Студент съм по право 1-ва година.Както и да е. Темата е толкова широка, че речника ми е прекалено беден за да изразя всичко което мисля, но знам, че невинен човек не попада туко-така в ареста, което ме навежда на мисълта, че индивида от клипа не е "света вода ненапита"
Чудя се също защо когато стане убийство или жесток побой на расова основа, да речем роми ( цигъни ) над българин, било то стар човек или дете, никога за такова нещо не се споменава в националния ефир ?
Защо когато престъпник бива задържан, той излиза за не повече от 48 часа ? Възможно ли е тези органи, които трябва да си вършат работата, иде реч за съдиите, да приемат финансови и всякъкви облаги под масата и да работят за тази добре развита престъпна мрежа ?
Защо има дилъри дори по училищата и нищо не се прави по въпроса, или поне няма видими резултати ?
Опитвам се да си отговоря на още много такива въпроси, важни за мен, а Вие и медийте вдигата врява защото някакъв си царвул бива ошамарен.
Колкото и тъпо да изглежда това което съм написъл съм готов да си го защитавам защото явно повечето тук не са наясно какви идиотчета са пръкват с всяка изминала година
Хайде със здраве и лека нощ
П.С. какакака да взема да сменя ника си със нещо от сорта на КоНсТаНtИN за да се вписвам в картинката, или така да го оставя, ако е проблем, веднага ще си измисля нещо " фешен"