Решах да пиша тук, за да изразя недоволството си. Имам куче - преди няколко дни направи 1 годинка, кръстоска между немска овчарка и каракачанска овчарка. Много се привързах към него. Живея в къща с двор. Джони (кучето) също живее на двора, завързан на синджир със собствена къщичка. До тук добре, но като се има предвид, че и от ляво и от дясно имаме съседи става лошо. От дясно един човек,да не използвам други названия, купи къщата и в момента е в процес на ремонт. Кучето ми лае доста (и то главно по майсторите, които я ремонтираха). Преди два дена разбирам, че собственика на къщата (същия **********) е казал, че няма да стане така кучето да седи там и да лае. От другата страна (от ляво) има една голяма къща с голямо семейство, и жената се оплаква, че Джони ще събуди бебето й. (Като те имаха куче, което лаеше и скимтеше по цяла нощ ние нищо не казвахме). И сега майка ми и баща ми взимат решение да местят кучето на работното място на баща ми.. но аз не искам, толкова много се привързах към кучето, не знам какво да правя, не знам и какви са тия тъпи съседи, тоя ********** като толкова му пречи да си вдигне висока ограда, защо ние трябва да патиме заради неговите селски желания ;( и сега ще го виждам максимум 1 път в седмицата, като се има предвид, че там където ще бъде няма да бъде обгрижвано така ;(