- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Инсталация Sims 3?? - HELP!!
Ще се побъркам от вчера се опитвам да я инсталирам тая игра..Моля ви хора кажете какво трябва да се прави..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
маунтваш във Daemon tools, инсталваш играта, ако иска СД кей - > DNTK-WQGR-M5T4-T1K1-1911 , дърпаш този крак http://zamunda.net/details.php?id=173644&hit=1 и го слагаш във папка на играта\Game\Bin,
играеш![]()
кое точно трябва да маутна?Първоначално написано от LittleDude
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
диска с игратаПървоначално написано от Fr3eGiRl
трябва да е .iso
![]()
мерсии много..Първоначално написано от LittleDude
:P
въй и аз искам я дръпнаПървоначално написано от Fr3eGiRl
![]()
![]()
![]()
The Sims е най-яката игричка на светаа!!![]()
![]()
![]()
"LittleDude" - В последно време почна да се превръщаш в "tqnko №2" - Айде вземи се стегни малко в кръста и престани с глупостите!!!Първоначално написано от LittleDude
![]()
П.С. - Дано не се обидиш, че ти казвам истината в очите...![]()