- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупеман или цицоман?
Мисля, че този раздел е подходящия за темата и съжелявам, аско вече има такава.
Та така... какво и да си говорим, със сигурност мъжете обpъщат някакво внимание, било то малко и ли огромно, на женските гърди и задни части. По кое от двете си падате повече? Момичетата също да изказват мнението си, което за остановили (от половинките си или от приятели).![]()
Принципно много много много повече си падам по дупетата .. но гърдите могат да се определят супер по лесно .. но все пак +1 за дупетата
ъмм не оценявам момчетата по задните им части .. не го намирам за особено важно ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
//А трябва!Як задник означава здраво лашкане и издръжливост,два дни в седмицата тренирам за седалищен мускул.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Иначе много ясно,че гледам задника,някой път няма възможност да се сваля горнището и не достигам до циците,например пейка в парка - гуш,муш и люш-люш![]()
Fifty-Fiftyпо всичко се заглеждам, стига да не съжелявам че сум използвал ценната си енергиря са завъртането на очите си
![]()
ми незнам..аз повече харесвам дупето, но като е лято немога да оставя циците безнаказано![]()
Уоу. Аз очаквах повече гърдите да кажете.И казах, говорим само за женското тяло. :P И не кое имате възожност да огледате, а кое харесвате повече и е по-важно?
Дупенце![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Гърдите най-лесно се гледат.. но и към тях имам голям интерес
Корема.. хм.. не искам да е някакъв супер стегнат но да няма огромен корем
Дупето е най-важно за мен!
Краката обичам да ги гледам също
Ръцете самата китка смис пръстите и т.н са ми по-интересни от цялата ръка
И по гърба също си падам да си играя
и това е![]()
![]()
Ми... Попринцип обичат повече цици,ма се заглеждат по дупетата..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
абе.. повече гъза гледат![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Нямам какво повече да добавяПървоначално написано от AlokiNn
![]()
Westside rollin' all day, every day
[vbox7]http://vbox7.com/play:20d5f60a[/vbox7]![]()
Станислава
задника е орган който сере за мен
млечни жлези мнооо ясно![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз бих казал същото... ама ме мързеше да го напиша!Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Дупе.
Направо не ги разбирам тея жени, дето си слагат силикон, ама честно!![]()
Определено съм по дупетата ... циците не ми правят чак такова впечатление![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ~ д у п е н ц а а ~ :P
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
И аз съм твърд фен на стегнати секси дупенца... напраууу ме побъркват
There is no right or wrong, only fun or boring
и дветеизборът никога не е бил толкова труден....
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
А тея дето си слагат импланти в задника? Аз съм повече дупеман ама половината и гъз да е изкуствен...Първоначално написано от random_guy1
![]()
Westside rollin' all day, every day