- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой ви е любимия актьор?
Харесвам Джони Деп,но има много слаби филми човечеца.Първоначално написано от Tw1zzle
Джони Деп, Самюел Джаксън и Ким Рае Уон. Много са ми любими и тримата поради различни причини .
Не, че нещо, ама половината нямате грам вкус. :d
Няма смисъл да поствам снимки, понеже са много актьорите.
Актьори: Килиън Мърфи, Джоузеф Гордън-Левит, Джаред Лето, Ръсел Кроу, Кевин Спейси, Кевин Бейкън, Хийт Леджър, Джони Деп, Леонардо ДиКаприо, Шон Пен, Брус Уилис, Робърт Енглънд, Антъни Хопкинс, Колин Фарел, Ди Джей Куолс, Том Ханкс, Дейвид Духовни, Александър Скарсгард, Бен Стилър
Актриси: Рейчъл МакАдамс, Анна Фарис, Хилари Бъртън, Кристен Стюарт, Тони Колет, Ники Рийд
Последно редактирано от Mirage3 : 01-16-2012 на 06:57
Антъни Хопкинс, Ал Пачино , Колин Фърт, Гари Олдман! Откакто изгледах Гладиато и Красив ум -и Ръсел Кроу!
maDamn
Актьори са Джони Деп, Хийт Леджър и Рупърт Гринт.
Актриси са Хелена Бонъм Картър и Ема Уотсън.
Нов ъпдейтнат списък:
Ал Пачино, Робърт де Ниро, Антъни Хопкинс, Кевин Спейси, Джак Никълсън, Ръсел Кроу, Шон Пен, Джо Пеши, Том Ханкс, Джони Деп, Едуард Нортън, Мат Деймън, Робърт Дювал, Лиъм Нийсън,
Мерил Стрийп, Шарън Стоун, Чарлийз Терон, Хелена Бонъм Картър, Кийра Найтли
и още мн. :Д
Ахахах, аз си написах специално WORD, че няма начин да ги запомня, много са.. и ще изброя като бонус хубави филми с тях
Ed Westwick - Gossip girl; Chalet Girl;
Chace Crawford - Gossip Girl; The haunting of Molly Hartley
Joshua Jackson - първи и втори сезон на Dawson`s Creek; Shutter; Aurora Borealis; The skulls
Paul Walker - The skulls; She`s all that
Chris Hemsworth - THOR
Liam Hemsworth - The last song <3
Zac Efron- 17 again, Charlie St. Cloud
Cam Gigandet- the roommate; burlesque; easy A; The unborn, Twilightи разбира се, Never Back Down!!!
Chris Evans- What's Your Number? ;
Ian Somerhalder - The vampire diaries , Wake
Ryan Gosling- Blue Valentine; Crazy, Stupid, Love; Fracture; The Notebook
Jake Gyllenhaal- ... Brokeback Mountain; Love and Other Drugs
Josh Duhamel - The Romantics; When in Rome; Life as We know it
Mehmet Gunsur - Ask Tesadufleri Sever (пригответе си кърпичките)
Kivanc Tatlitug - Ask-i memnu
Dominic Cooper - Tamara Drewe i Mamma mia
Jensen Ackles и Matt Lanter и Ewan McGregor
Ryan Phillipe - Cruel Intentions <3 ;
Gary Entin и Edmund Entin - Second Apart
Kellan Lutz- Twilight; Arena; Love, wedding, marriage
John Krasinski - SOmething Borrowed
Guillaume Canet- Love me if you dare <3
Colin Farrell-London Boulevard; The Imaginarium of Doctor Parnassus; Alexander; PHone booth;
Michael Trevino - The vampire diaries,
Beau Mirchoff- сериала Awkward
Иначе Джордж Клуни, Джерард Бътлър (Law abiding citizen; Gamer), Дензъл Уошингтън(Man on fire; да не кажа, че всичките му филми са супер), Ръсел Кроу(Cinderella man, Gladiator, Beautiful mind), Антъни Хопкинс, Леонардо ди Каприо, Кевин Спейси, Джон Траволта(Face off), Колин Фърт(The king`s speech); Брус Уилис(Hostage) и Хоакин Финикс(Gladiator i We Own the night) са КЛАСИКААА!!!
Съжалявам, страст ми са филмите!![]()
Последно редактирано от ROFLWTF : 01-22-2012 на 13:10
Да ииии Брус Уилис, Майкъл Дъглъс, Дензъл Уошингтън, Джейсън Стейтъм, Райън Филип забравих. :Д
eminem(8mile)-->
djeki chan(chas pik) --> http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwBA&dur=1514
charli shiin(dvama maje i polovina makar 4e e serial) -->http://www.google.bg/imgres?q=%D1%87...Z7umLDw&zoom=1
I'm beautiful in my way....
Джони Деп е моя любимец заедно с Кариба Хайн и Клеар Холд
Ryan Gosling , Evan Peters
Женско съм ;]
Робърт Де Ниро е най-великия актьор ever. Който може да изиграе широчината на неговите роли, от шут, мафиот, психо до баща, който млати децата си, до луд. Другия такъв, който е отдаден на работата си е Ал Пачино.
С оглед на тези двамата горе никой друг не заслужава да бъде споменаван.
Johnny Deep
Ryan Phillippe
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Любимият ми актьор е Колин Фърт.Иначе харесвам и много други, напр. Джеймс Франко, Джейк Джиленхол, Брад Пит, Шон Бийн, Патрик Демпси, Питър Динклидж...
Джони Деп, Марио Касас, Асен Блатечки, Александър Сано, Хийт Леджър.
Чад Майкъл Мъри,Уент Милър,Адам Броуди,Марио Касас