.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Garnier Pure Active Roll-On или крем

Garnier Pure Active Roll-On или крем против несъвърщенства.. знаете ли кое помага повече?

Голям фен Аватара на liim0nka
    те не са ли с различни цели..

или аз бъркам?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Някъде там...
    Инетерсно ми е, някой пробвал ли ги е? Помагат ли? Трябва ми вещо ефикасно за почистване на кожа-черни точки, от време на време някоя пъпчица и да не е мазна, искам хубава кожа.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Garnier Pure Active Roll-on - Създаден да предпазва кожата от появата на пъпки, черни точки и петна, оставя кожата чиста още след първата му употреба.
    Кремът против несъвършенства намалява несъвършенствата и петната по кожата и премахва черните точки.

Следователно, ако не искаш да не ти се появяват пъпки ( или имаш малко) ти трябва рол-он, а ако искаш да премахнеш пъпките който вече имаш ползваш крема!

Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам
    Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!
    Крема не изсушава кожата.
    Така ли, аз така четох някъде, ама щам казвате! Както и да е според мен кремът ако не изсушава по-добре рол-она!

Град
    Пловдив
    аз пък хич не им вярвам на тея многомалко продукти,които ги рекламират постоянно и навсякъде вършат работа
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    [На Метри От Земята]
    и двете не ми харесват много..
    Просто аз

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    аз ползвам само рол-она.. добър е
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Рол он :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Рол он :P

а да ви питам кое наричата скраб ? това за измиването ли,че не сам на ясно аз имам това за измиването и то е против черни точки и рол-она го имам той е против пъпки рол-она е страхотен действа наистина използвам го от 2 дена по 2 пъти на ден и ми се изчистиха пъпките

Аз си ги купих. Първо да кажа кремът ИЗСУШАВА кожата и то много - чак носът почна да ми се бели. Имам и рол-она. Бих ти препоръчала крема!
    Скрабът е това, което е като маска.
    Имам кремът, рол-онът, скраба и тампончетата. Ползвам и четирите и мога да кажа, че определено има ефект. И то ГОЛЯМ! Както съм казвала и преди на Гарниер продуктите за почистване на лицето са СТРАШНИ! :P
    The Devil Fucks like God makes Love.

Град
    Някъде там...
    Значи аз не искам да ползвам всичките продукти, само един или два. Кожата ми е нормална(нито е много мазна, нито е много суха), нямам много пъпки, от ввреме на време се появавя някоя. Петънца червени също ми излизат понякога. Черни точки имам по носа и тук-там някъде. Какво бихте ми препоръчали? Искам кожата ми да е свежа, гладка и още по-чиста.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си