.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Цитирай Първоначално написано от KO3
    Майка ми има книжка от 20 години, кара редовно, бас хващам, че кара по - добре от всички писали в тази тема. Като гледам сиг. половината книжки даже нямате.
    Да направим една `кушия` с майка ти?
    Не пола или това, че си качил 4 авера и си надул колата те прави шофьор, а практиката.
    ФАКТ!!!
    стъпка по стъка идва новата дръпка...

Тва е просто уникално АХАХХАХАХАах смях се със сълзи
    Евала на тоя който го е писал , шапка му свалям.

ПП Идиотите на пътя са или залухави мъже , които нямат грам идея какво става с тях или около тях на пътното платно или жени.
    Доказвал съм си го безброй пъти.

Редак.
    Даже и за пример се сетих - карам по извънградски път , добре ремонтиран със Уграничение 80. Почти през целия път.
    Няква фльорца пред мене със Пунто ( бяло :@ ) Кара със 40. Даже и толкова нямаше.
    Отчастъка е дълъг 30тина километра ( земах го за 45 минути като традиционно го зимамз а 20тина макс )
    На края следва уширение ( вече имаме две ленти УРА ) , само че пътя е скапан - има повече дупки от колкото на феминиско парти във НДК със безплатен вход и напитки. Минавам във ляво и си викам давай тука ти е шанса. Г/д знам къде са дупките. Обаче наща реашава че тряя да кара ПОСРЕДАТА и настъпва бая , отпраши напред. И си викам е майната и ( до тоя момент си бях счупил ръката да премигвам , нон стоп бях къси дълги , бях кат атракцион във Луна Парк .
    След 5-10км я гледам бялото пунто спряно в дясно ( абе баш в дясната лента си беше спряла , кво дясно ) и наща маха жално. Кат минах гледам първо една невероятно страготна дупка , а след това предна дясна гума на пунтото спукана , крива ос ( гумата вдъбната навътре) и кво ли още не ( мисля че и амортесьора и беше заминал ).
    Та така че жените шофьори - наистина евала , страхотни сте , ама докъто се возите

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    И аз не го прочетох до края,защото не е забавно

А колкото до това дали са добри или не жените в шофирането...мисля,че това е индивидуално за всеки човек.А такива темички са измислени от комплексирани мъже,за да се забавляват и да си вдигат самочувствието,което и без това бива лесно смазвано от жените около тях ежедневно

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    ПП Идиотите на пътя са или залухави мъже , които нямат грам идея какво става с тях или около тях на пътното платно или жени.
    Ами то са доста тези мъже,ти го каза все пак

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Майка ми има книжка от 20 години, кара редовно, бас хващам, че кара по - добре от всички писали в тази тема. Като гледам сиг. половината книжки даже нямате.
    Моята също, даже от 22г. Малко хора могат да й стъпят даже на малкото пръстче.
    Иначе, леля ми има книжка и тя от двайсетина години. Ама как кара.. Винаги съм на нокти при нея- нито стопове признава, нито светофари.
    Баща ми пък е на 54 и не шофира. Опитал се е няколко пъти да изкара книжка, но без успех... Майка ми се е опитала да го учи, ама човека така го изплашил един тир, с който се разминал, та чак спрял колата на сред пътя и казал, че повече не иска да се качва.
    Шофирането си е изцяло до човек. Не е за някои жени, защото като се "закифльосат" по някое огледало или джип ...
    Естествено, не е по-добре от "вчерашните пикльовци" , които имат книжка от 3-4 години и се "дзверат" със 160 междуградско

Цитирай Първоначално написано от marokaneca
    жените въобще не могат да карат!лигли
    че съм лигла лигла съм ама че не мога да карам малко

Цитирай Първоначално написано от loooney

Номер 9: Жените возят приятелките си и обожават да си устройват мини женски партита вътре, както си му е реда – с музика, викане и конвулсивно подскачане на седалката.

Това беше най-вярно от всичките.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от loooney

Номер 9: Жените возят приятелките си и обожават да си устройват мини женски партита вътре, както си му е реда – с музика, викане и конвулсивно подскачане на седалката.

Това беше най-вярно от всичките.
    Возила съм се и при мъже които правят това.

Град
    Varna
    Познавам жени дето карат в пъти по -добре от мъжете ,така че полът не е гаранция

Голям фен Аватара на Callisto
    Това ме разби: 51. Не, това не е "подскачащ клоун", а това е пешеходец, на който си прегазила крака.
    52. Спокойно - първо, не ти е нацапал гумите, и второ, той повече никъде няма да ходи, камо ли по тротоара.

Иначето мен баща ми ме е учил да карам, но на джип Dodge Raider. Той си е автоматик и ми е много по-лесен и удобен от леките коли. Карам си много добре без проблеми. Майка ми също кара много добре...както казва баща ми майка ти кара по-добре от всички жени с София, даже и от повечето мъже. Няма нито една катастрофа, няма провинения на пъти, спазва си правилника за движение и тн. В Родопите по планините също много добре се справя....ех трябва да я запиша на някое рали тази женица.

Lestat357
    Guest
    Е има и жени, които умеят да шофират, да. Обаче са твърде малко уви.

@Callisto, намали си размера на ръждясалото Pajero '82, ок? Така де - архаичният джип. Много грозно разтегля страницата, а и гледката, ама грам не си заслужава. Всички автоматици се карат лесно.

Уффф... Комплексари... Надявам се, че не се качвате в коли карани от жени. Иначе цялото това пъчене е напразно...

Просто на мъжете им е "вградено". Нещо като с техниката...ще ме учи мен някоя жена кво е Линукс защо някой хора още като си минат курса и вече си карат нормално и имат усет и т.н между тея хора жените са малко даже не знам дали съществуват

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Outlaw87
    Просто на мъжете им е "вградено". Нещо като с техниката...ще ме учи мен някоя жена кво е Линукс
    Заповядай

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ХАхахах смях се със сълзи Ноооо...Има жени който са много добри шофьори само че са значително по-малко от мъжете,тва е факт ! Да не мислите че ей така са измислени тия вицове ??Нееее.. Ето ви едно клипче : http://www.vbox7.com/play:94beede6 yakuza_ , майка ти може ли така ? Просто от мъжете има повече добри шофьори от колкото жените ! Тва е истината , не че от жените няма просто са по-малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си