- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OK, You Right, OK OK OK
ОК, сладка си,
ОК, пишем си,
ОК, седиш до мен по немски,
ОК, гледаме се влюбено,
OK, излезе с мен,
ОК, имаш гадже на 18 ?! NOT OK !!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Кофти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и като има гаже на 18 кво?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не харесваш тройките ли?Първоначално написано от fenastz
Ако е така наистина е лошо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
резна ме...можеше от самото начало да го направи, а не да излиза с мен и чак в кулминацията да ми го казва![]()
![]()
![]()
кво лошо има да излизаш с момиче без да ти е гаже или да я ибeш.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не мога да разбера какъв е проблемът тя да си има гадже? Повечето се вживяват в това. Не е кой знае какво.. даже е по-забавно. А като разбере, че не ти пука, че си има гадже става още по-забавно.
разкарай гаджето![]()
Еми трябвало е да ти каже малко по-раничко![]()
Трагедията е пълна...
Чукаш и бягаш тва е!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Станете гейове бе.Първоначално написано от buffalo88
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Великият ум на 20 и 21 век Уди Алън е казал:Първоначално написано от LadyDi
''да си би сексувален,увеличава шансовете ти двойно да си прекараш добре в петък вечер''
Ревльовци.
Направо тва младежите сте станали непоносими. Разглезени до безобразие.
Като не ви харесва как се държат момичетата - не ходете след тях.
Ако ще ходите след тях - спрете да ги плюете.
С това, което правите, единственото, което постигате, е да изглеждате слаби нещастници, хленчещи до пълна досада.
Един мъж никога няма да позволи на жена да го разиграва така. Още по-малко ще циври в някакъв форум, че (видите ли) ВСИЧКИ жени били такива или онакива. Колко богат житейски опит...
Да не е хубаво това.
Но реалният живот е такъв , трябва да си играч и то добър ако не искаш да бъде изигран.
Повечето от хората не се замислят как другия се чувства и мислят само за себе си , заради това след време ще имат огромен проблем при създаването на семейство.
МдааПървоначално написано от cookie_master
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Първоначално написано от LadyDi
Едно време имаше един мъдър човек, fenasf, който писа една скромничка тема за не-тийновете в тийн форума. Там бе отделил внимание на това, колко сприхаво и вяло звучат много от тях, когато коментират проблемите на младежта, и деликатно бе загатнал къде могат да си заврат "житейския опит". Имаше сравнения с пенсионери, имаше и предложение да се направи отделен раздел за такива (което се случи в последствие) и естествено, задържането на мненията на не-тийновете в рамките на този раздел е повече от желателно.![]()
От намеци не разбирам. Пък и това само доказва тезата ми, че си ревльоПървоначално написано от fenastz
![]()
Да приемаме ли, че те е страх от малко здравословна конкуренция?Тъй като гле'ам, вече развяваш бял флаг... горкото малко момченце, хленчещо, че мацката е заета...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ти какво,нокът ли си счупила че толкова се мервиш?Първоначално написано от LadyDi
Не разбирам за интересна ли се мислиш,но не е така.В случая пича е прав,момичето едва ли не го е използвало за кеф и да си вдигне самочувствието и му е казало за гаджето си чак когато е излязла с него.Това е долно.
И не е той този,който каза че всички са такива.
Ако не разбираш от намеци,това е по-скоро от липса на едно вещество за което няма да намерквам (защото няма да разбереш),а не защото някой тук ти е крив.
Не ме кефиш.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.