Здравейте мм искам да ви споделя нещо което се случва с мен ако някои може ми даде някои адекватен съвест ще съм благодарен Значи аз не съм точно теен на 20 god станах и та занчи от 3 god имам приятелка сичко е точно уж смисъл тя си ме обича мн аз нея не но сам свикнал с нея станала е част от живота ми ,но преди да се запозанем с нея още аз имах една фрка с която мн излзях чувствах се мн готино с нея в един момент започнах мн да я харесвам голяма тръпка да ми е направо почнах да се държа с нея като в някоя романтична комедия :Д и тя го виждаше тва аз и намеквах мн пъти че я харесвам не само като приятел ноо тя псотояно ме режеше че тя ме обича кат приятел не може да си ме представи по друг начин и така нататък бе мн гадно ми беше в об6ти линии ;( в един момент спрях да я турса с идеята да спре да ми пука и 2 god близо en se bqhme виждали аз тръгнах с сегашното ми гадже и такаа но тва лято се засякохме на село в заведението iii баси кефа ви казвма по яко и от секс страшно мн и се радвах играхме пихме supper най яката нощ мн целувки ноо нито една истинска с език ;( та преди няколко дни ходих у тях на гости ii пак отново смисъл аз не мгоа да српа да е досковам да е цункам по лицето и така нататък бяхме на леглото тя се гушна в мен оле аз нарпаво \"щях да скъсакм въжето\" ахах и после и казах кога ще се видим с теб отново и тя ми каза какво ям6 предвид акто виждане за секс ли ii аз се засмях но и не отрекох нали и тя отново почна да ми обяснява как аз съм си нейната мишка но секса всичко развалял нищо няма да е същото и такивите му глупости ii пак мн се депресирах ;( споделих с една позната тва и тя ми акза че най вероятно никога не бих могъл да имам каквото ида е с нея дори и един секс и че най вероятно не и харесвма просто физически като момче а харесва начина по които се държа с нея // nqkoi po opiten ako moej da spodeli mnenie ako ima opit s podobni situacii ian4e tq e na 19 po4ti smisal na edan vuzrast sme nqmame nqkakva vuzrastova propast