- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- и ся ..........
Та положението е следното с приятелката ми правихме секс, аз свърщих смених презерватива и след около 2-3 мин новия презерватир остана осъзнахме че е останал в нея.Нещо се притеснявам защото след смяната не се избърсах и нз колко съм бил без презерватив!!! Какво ще кажите по темата какво е най добре да направя има ли смисъл за притеснения и т.н. приемам свякакви мнения
Не мисля че тр да има повод за притеснение
Годинки?
За да остане презерватива в нея си представям колко добре си си го сложил. Да не си ползвал найлонова торба бе?![]()
Винаги има място за притеснение било то и малко като е без презерватив.![]()
капута останал в нея и ти не си усетил... и после се чудиш дали не сте направили гафче.... ми ще не се опита да и го закараш до сливиците брат
There is no right or wrong, only fun or boring
мирише ми на противозачатъчни ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
а е профисионалисти ще изкажите ли компетентно мнение или ще си дранкате дървени философи ?????
признай си. Пръдна! Не трябва да го прикриваш с глупав коментар.Първоначално написано от Pesenta
По темата. Бааааш пък за бебе ще трябва да се притесняваш.Презерватива останал в момичето,нашия още ебе,а после пък трябва да пише в теен форум дали трябва да се притеснява за бебе,а не за това,че ползвал презерватива като удължение. Евала,бебето преди здравето
Щом като не си се избърсал има шанс да е останала сперма в теб,по теб (главичката) и т.н. ,а друг е въпроса колко е малък шанса,но го има все пак. Но едва ли ще стане нещо.
Станислава
На втора поред тема пиша, че е много важно мъжа да усеща презерватива и да го чувства достатъчно стегнат !![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Благодаря ви хуморяги , Ви сера в устенцата, знам че ще го отнеса за тези думи, но си го просите и с риск да променя темата мисля че не аз трябва да отнеса наказание а хора като вас които само флоодват теми. Мисля че бях достатъчно ясен, но не получих точен и ясен коментар. Благодаря и отново да ви сера в устенцата
А презерватива изкара ли го? Да си казал т'ва,защото аз може да си мисля,че още седи в нея и ти се питаш дали ще забременее.То извинявай,че ние се отнасяме с толкова "сериозен" човек! Обясни малко повече бе! И да има шанс,щом като не знаеш какво е да отидеш да се изпикаш и да се подмиеш малко.
Станислава
ти самия правиш ли го всеки път???
Много ясно. В теб остава малко без да го осъзнаваш,по главичката остава. Отиваш пикаш и се миеш с малко сапун,толкова ли е трудно? Или не може да изчакате 1-2 мин. за да не се пукате от притеснения после.
Станислава
ще кажИме ,че тряа спестяяш пари от закуска за памперси и дрънкулки![]()
поредния флоодър се убади!!! До тук полъчих що годе 2 свестни кометентара всичко друго са празни приказки на хора които претендират че са вещи но нямат смелост да изразят сериозното си мнение за да не им се изсмее глупака който е успял да се стърпи а те не са могли
според мен не е станал гаф,но следващия път да внимавате повече![]()
![]()
![]()
![]()
как ще остане в нея и няма да усетиш бе .
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to