- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо мъжете се страхуват от силни жени?
Е.. въпроса е ясен...
Едва ли само аз забелязвам, че повече младежи определно предпочитат момичета от 13 до 16 години, неосъзнати симпатяги...
Защо се страхуват от по-узрелите, които видимо ги разбират и биха могли да има дадат много ...
И да знам, че не всички са такива, въпроса е към мнозинството, които са...!
Благодаря![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Защото знаят ,че момичетата на тяхната възраст както ще дадът много , така и ще искат много . А с по - малките от тях не е така . Не им трябва много , лесно се връзват и лесно се омайват ..![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Мъжете имаме нужда да доминираме.Тези които не успяват да го правят в обществото (мнозинството) се опитват да доминират над приятелките(гаджетата) си .И съответно търсят по-слаби и лабилни жени![]()
Да съгласна съм... но пак всичко опира до избиване на комплекси.. защо една пълноценна връзка изградена с труд не ви се струва идеалното избиване ... Не е ли по-голямо постижение да се похвалиш с зрял и готин човек с когото си изградил нещо ... ?![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Естествено ,че е ако има обаче кой да го осъзнае .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Както каза-свързано е с комплексите на някои хора![]()
Защото в мъжката природа е заложено, че той трябва да е по-силният, той трябва да се грижи за жената, от чисто материална гледна точка. Дълбоко в себе си, всеки мъж си търси жена, която да е по-слаба от него, за да може да я защитава и по този начин да изпъкне мъжкото в него.
Природа, какво да правиш![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Lyubeto
Кратко, точно и ясно. Напълно съм съгласен![]()
А ние жените, защо имаме нужда от по - голями от нас мъже или момчета ?!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Какъв мъж си ти,ако те е страх от 1 жена...
Станислава
Първоначално написано от sladkish_14
осъзнаваш ли,че "имам нужда",използвано така... звучи изключително тъпо,може да кажеш,че искаш някакъв красив/умен/зрял и т.н.
По темата...ами мойте наборки(91),всичките ходят с по-големи,макар че вече и ние сме достатъчно "зрели"...момичетата на тази възраст искат сигурност/пари/доминиране в обществото,а аз как да им го дам това?
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
не знам на мен винаги повече ми е вървяло с по-големи каки![]()
![]()
да,и ги е страх от красиви жени..
излезте от филма и престанете да обвинявате другите,че не можете да си намерите гадже
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
абе нямам нищо против жена ми да ме гледа и да ме пази![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не ги е страх , просто са срамежливи.
Намесихте годините, което е неправилно, хора всякакви, възрастта не за всички е от значение.
Единствено и само слаб мъж ще си търси слаба жена и то само за да избие някой друг комплекс. Да показваш доминация над човека до теб е глупаво, най-малкото защото ако наистина си по-добър, трябва да си с друга, която да ти е на нивото.
Вчера си мислех и аз нещо такова, не знам, имам ужасното чувство, че повечето момчета, които познавам, айде няма да слагам възрастови ограничения, но по принцип, не знаят какво искат, ебати срамежливите хора. Такива истории чувам, тоя харесва моя приятелка от не знам си колко време, месеци, година, обаче нищо не й казва, даже да я заговори го е срам, не знам на каква връзка се надяват тея момчета, дето името не могат да си кажат. Аз лично не мога да се похваля с много успешни връзки, май именно поради тази причина. Не знам, свикнала съм да съм независима, много мразя да ми се казва какво да правя и обикновено не толерирам много много такова отношение, та с момчетата хич не се разбираме, или са някви дето се съгласяват на всичко и ми доскучава веднага или като видят, че съм голям инат и трябва много да се борят, за да излязат с мен на глава, просто се отказват и дотам.Абе не се оплаквам, чувствам се прекрасно сама, даже по-добре така отколкото с някой, който не е наясно какво иска.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Не само,че търсят по-малки,ми и по-наивни,глуповати .Не толкова здравомислещи и по-лесни.![]()
ха, аз пък точно такава търся отдавна ;]Първоначално написано от mahoni
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
А нима е по-лесно през цялото време да гадаеш какво ли й се иска, дали няма да се разсърди за нещо? Тя може на ден по 10 пъти да си сменя мнението и мъжът все ще й тича подир гъза? Това ли е по-лесното?Първоначално написано от mahoni
Не е ли по-удобно жената да си каже кви са й мераците и толкова?
Е да де ама тя може да поиска сериозна връзка(не само секс) и тогава май става доста плашещо за по вечето мъже.
Защо мислиш, че мъжете се плашат от сериозна връзка?
Аз съм по-склонна дори да мисля, че мъжете са тези, които предпочитат сериозните връзки. Без лигавата романтичност, без игрички...