.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Мисля, че каква връзка искат трябва да кажат мъжете.Това което аз съм видяла е,че по вечето се плашат като станат по сериозни нещата.Не можем да сложим всички мъже по общт знаменател и да кажем че всички искат това или онова всеки иска различни неща.Разни хора разни идеали просто аз съм попадала на индивиди, които се плашат от сериозността.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тук вече зависи какъв смисъл влагаш в "сериозност"
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Поредната тема, в която дамите се оплакват колко сме криви и смотани ние, а колко възвишени и неразбрани са те... Я се осъзнайте малко!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    Поредната тема, в която дамите се оплакват колко сме криви и смотани ние, а колко възвишени и неразбрани са те... Я се осъзнайте малко!
    Пфу, аз пък един път да се опитам да ви защитя

Цитирай Първоначално написано от Nikneg
    не знам на мен винаги повече ми е вървяло с по-големи каки
    +100
    Кой е казал,че мъжете се страхуват от 'силните' жени?Аз мисля,че е обратното.Даже повече си падат по тях.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Когато женската се опитва да затегне примката, по - точно да регламентира по някакъв начин "играта", да постави ограничение (тук разбирай ограничение като ограничаване на бройката на партньорите до един-нея)... всичко започва да свършва. В по - добрия случай ти се замазват очите за временно и накрая пак си я караме по старому.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като чуя "силна жена" и се сещам за напомпани бодибилдърки, от които ме побиват тръпки... Жените не са направени, за да са силни. Сори ама т'ва е самата истина.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    всеки мъж иска той да дърпа конците, да се чувства силен, да се чувства като ''истински мъж'' в 1 връзка, без значение какво казва. това си им е в природата. неслучайно 1 поговорка гласи: ''силата на жената е в нейната слабост''.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Когато женската се опитва да затегне примката, по - точно да регламентира по някакъв начин "играта", да постави ограничение (тук разбирай ограничение като ограничаване на бройката на партньорите до един-нея)... всичко започва да свършва. В по - добрия случай ти се замазват очите за временно и накрая пак си я караме по старому.
    Така и предположих. Е, не съм съгласна с теб. Мъжете са много по-всеотдайни, когато са в наистина сериозна връзка. Друг е въпросът, че в тийнейджърските години, това е малко размито понятие.

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -

Re: Защо мъжете се страхуват от силни жени?

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    Едва ли само аз забелязвам, че повече младежи определно предпочитат момичета от 13 до 16 години, неосъзнати симпатяги...
    Защо се страхуват от по-узрелите, които видимо ги разбират и биха могли да има дадат много ...
    Е как защо ?
    Защото ще ги превъзхождат а те нали са мъже т.е по-силната част от поколението И искат те да имат "надмощието" във връзката.
    Пък и е по-лесно да залъгваш 14-15 год момиче отколкото по-зряло момиче.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    щото повечето са ЛИГЛЬОВЦИ!

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Защото за някои те са по-лесното,по-близкото до тяхното развитие,по-наивното

Аз не знам защо ,но абсолютно винаги намирам най-трудното , може би защото самият аз го искам ??
    И не знам защо,но с по-големи 'каки' е по-лесно

Според мен .. защото са вече пълнолетни и някфи мега лигли които чакали този момент да правят кфот си искат и да се еб*т с който си искат и могат да им кажат на 2рия ден "майната ти" ;д а по-малките момичета търсят искренна и чиста любов

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Просто е.Мъжете винаги искат да са силната страна на една връзка.Обичат да ръководят ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ако една жена/момиче има характер,тя го заформя още от малка и се учи как да се държи.Не виждам защо слагате под общ знаменател всички момичета и то точно от 13 до 16.Истинските мъже на място не търсят само власт и секс,естествено казано си е от векове че мъжа трябва да доминира,но всеки мъж се нуждае от една истинска и силна жена,а не от някаква лигла,която не знае какво иска!

Просто вие си създавате някакви доста странни идеали по това което вие виждате,а именно по тъпите кифли (ку*ви) и мъжете които се смятат за плейбой и мечтата им е да унижават приятелките си!

Като цяло останаха много малко стойностни момчета/мъже и момичета/жени,но в една двойка те трябва да се допълват,а не единия да властва над другия и едва ли не да го командва...
    И все пак мъжа трябва да е по-силния защото нито той ще се чувства пълноценно,нито жената до него,може би за това мъжете търсят едно нейно създание,което да защитават и да обичат

Защото търсят някой да командват,а като една жена е по-силна от тях,номера не се получава и те се плашат.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Аз пък ги харесвам
    А ти какво разбираш под "СИЛНА ЖЕНА"?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Аз пък ги харесвам
    А ти какво разбираш под "СИЛНА ЖЕНА"?
    Жена.. която хм..
    Не е лигла смис.. лигавене трябва да има но да е сериозно момиче
    Да бъде малко над възрастта си смис да се държи напълно като зрял чове
    Да си има принципи.. който да се спазват
    абе мнг характеристики спадат към силна жена

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Това го има само някъде, не при всички момчета..
    И голяма част от момичетата, не казвам всички, но голяма част предпочитат момчета които са по-големи от тях най-малко с 1-2 години.. Ето и от това идва "проблемът" за който говорите и излагате хиляди теории, много от които са неверни

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Както всички знаем , силният пол, колкото и "силен" да се води, се развива по- бавно от женския, следователно и пубертета ги пуска по- късно. В тийнейджърските си години момчетата ги тресат яко хормоните ии мислят само за секс (говоря за периода 14 до 18 годишна възраст ) . Да, само, че девойките в същата възраст искат нещо по- сериозно . .и когато си го поискат по- настоятелно те "притискат" нашите мъжаги по този начин .. ии тва на господата не им изнася и те започват да странят от момичетата, при което девойките, остават с впечатлението, че "ромеовците" им се плашат от тях.

Супер фен Аватара на Di
    не се страхуват..
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Защото знаят ,че момичетата на тяхната възраст както ще дадът много , така и ще искат много . А с по - малките от тях не е така . Не им трябва много , лесно се връзват и лесно се омайват ..

Кратко, точно и ясно. Напълно съм съгласен
    И аз съм съгласна....Хубавото е,че не всички момичета им се хващат на въдицата...Е,поне аз не съм една от тях...
    Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...

ами и мен този въпрос ме мъчи,чакар че знам отговора хах - доказано е,че мъжете обичат те да властват над жената и ако видят,че жената е по-... от самите тях,се накърнява егото им и им пада самочувствиетоо

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Излишно е да се казва, че не всички са такива.Само за протокола - годините не са гаранция за зрялост.Виждал съм големи хора с държание и мислене на деца, както и обратния случай, 16-17 годишни тинейджъри със зряло мислене и държание.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си